אין נביא בעירו

אין נביא בעירו

וואלא, המחסור הזמני בנביאים נתן לי רעיון לסטארט אפ. בואו נייבא העירה נביאים זולים מייד אין צ'יינה ונעשה עליהם קופה שמנה. למשל, יצא עכשיו בסין דגם חדש ומשוכל בשם: הנביא ירמי-מאו. הוא גם יודע לנבע שחורות, גם להעלות בעלות אוב על המוקד, וגם לכסח את הדשא * *סוללות אינן מצורפות. **אין היבואן אחראי לנזקים סביבתיים שיגרמו עקב אש וברקים שיוטחו בחרון אף מהשמיים.

א י ל ה

New member
גדול! אני בעד!

אבל אני מציעה להתרחב גם לכיוון מדינות אפריקה. לדגם השחור יקראו חבה-קוקו, הוא יהיה זול באותה מידה, ינבא שחורות מלידה, יעלה באוב את מרגלית צנעני, יעשה את כל עבודות הבית וגם יהיה לו ערך מוסף ששום סיני לא יוכל להתחרות בו!

avocumber

New member
מה זותומרת "בעירו"? בעיר שהוא גר בה?

אני בכלל חשבתי שהוא קיבוצניק...

א י ל ה

New member
לא מה פתאום

"בעירו" זה קשור למדורות ל"ג בעומר הבאות עלינו לטובה, אבל מותר לדבר על זה רק מגיל מסוים.

זיוי בת

New member
מדורות ל"ג בעומר

לא באות לטובה סתם ככה. קודם צריך לגנוב קרשים לנסר ענפים מעצים ששייכים למישהו אחר לפלח מהסופר עגלות כדי לשים בהן את חומר הבעירה לריב על טריטוריה ורק אז, וזה בעירבון מוגבל מאוד, באות המדורות לטובה. [זיוי בשאלות על איך יודעים מה זה טוב]

א י ל ה

New member
להפך

קודם אוספים קרשים שממילא מפריעים בדרך. אחר כך מגדרים עצים של אחרים. אוספים את עגלות הסופר שברחו. מחלקים את טריטוריית המריבה תוך הקפדה על ריבונות משותפת, ואז או אז באות המדורות לטובה. <אילה עם רווחים בתשובות על איך יודעים מה זה טוב, ובהצלחה להגשים עוד פנטזיה ולהגיד בנונשלנטיות את הצירוף שאוטוטו פס מהעולם "אז או אז">

זיוי בת

New member
עז

או עז. [זיוי בעוד משפטים על איך יודעים מה זה טוב וגם ב"שלא תנסו לעבוד עליי. נתתי עז ואני רוצה לקבל עז בתמורה"]

אוריק3

New member
יש בעיות לא ככה..

לנבא ירוקות או כחולות? אייך ירד מהאוב? הדשא הירוק יכול להיות אדום אם הוא לא כחול?

למעלה