אין משהו..

אין משהו..

יותר מעייף..מלסיים את היום בלחכות בתור בבנק.. אז אומנם הרחיקו את הגרזן מעל הצוואר ונתנו עוד הארכה..לחוק ההוא.. <שאולי ישבו משהו טוב..כשאצליח להיסתדר איתו > מ..בנק צפוף ומלא..כאילו כולם צריכים היום..אין מחר או מחרתיים מתבוננת על אנשים ובאנשים..לא יודעת מה מנסה לראות בהם.. הורים עם ילדים, נערים..מבוגרים.. יום עבודה ארוך שהיסתיים..מחשבה שרק מתחילה.. וריח של סופגניה..שההוא אוכל לידי.. להציב מטרה..זה קל.. להגיע אליה...זה כבר סיפור..עם הרבה המשכים..

אין מה לעשות...

זה יום אחרי המשכורות, אז הבנקים מלאים והרבה זקוקים לכסף. בפעם הבאה.... תמשכי בכרטיס ולכל השאר יש אינטרנט, שירות טלפוני - שחוסך עמידה בתור.

satin

New member
אם תשאלי אותי

טוב להסתבך עם סופגניה, אבל עם המינוס... זה כבר סיפור. מסתבר שהבנק לא חושב כמו המורה למתמטיקה שלי... מינוס כפול מינוס = מינוס אחד גדוללללל

המורה למתמטיקה בסדר

כי החישוב הנכון הוא מינוס ועוד מינוס = מינוס גדול עוד יותר....

זאת רק אני..

שצריכה לחשוב אחרת.. ולשכנע את עצמי שסופגניה לא משמינה..ואז.. לא אסתפק רק בריח..אלה בביס אחד גדול.

להציב מטרה

מישהוא פעם אמר שלהציב מטרה זה נחמד. מה שנחמד עוד יותר זה שאנחנו משכנעים את עצמנו שגם השגנו אותה. בקיצור דגנית, הכי הגיוני והכי טבעי זה שלא נשיג את המטרה בדיוק כמו שהגדרנו אותה. תמיד נקבל משהוא ליד, משהוא שנאמין שהוא שווה ערך למטרה המקורית.

maof

New member
יפה לך ../images/Emo39.gif שיטת קאיזן

מוכיחה את עצמה לאורך זמן
מעוף

למעלה