אין מסרים

אין מסרים

הפסקתי לגמרי לקבל עדכונים על מסרים. כשמדובר בתגובות בבלוג שלי - אני יכולה לראות בבלוג עצמו, אבל אין שום הודעה על תגובה גם אצלי בבלוג וגם במקומות אחרים. כמו כן אני לא מקבלת הודעות על רשומות חדשות בבלוגים אליהם אני מנויה. לא עולה לי עוד דוגמא בראש, אבל מה שברור אין כל תזוזה בשדה המסרים.

אני לא מכירה את הפורום ולכן לא יודעת אם יש צורך להוסיף מידע נוסף.

המשך יום מוצלח למי שיקרא

במסך הניהול של הבלוג שלך

תחת "הגדרות", האם מסומן לך לקבל מסר/אימייל על תגובות?
האם כשגולש אחר שולח לך מסר, את מקבלת אותו?

תודה רבה רבה

המסר שלך היה עבורי כמים זכים ומרווים בשממה, זה היה המסר הראשון שהתקבל אצלי מאז שלשום. בדקתי במסך הניהול, תחת הגדרות ומסומן בו לקבל מסר על תגובה. העניין שלגמרי בניגוד לרגיל אצלי לא התקבלו מסרים כלל, לא על תגובות אצלי ולא על תגובות אלי בבלוגים אחרים, למרות שאלה גם אלה נכתבו. ניסיתי עכשיו לשלוח לעצמי מסר אישי באמצעות מערכת המסרים וכמו המסר שלך גם הוא התקבל. עושה רושם אם כן שמדובר בבעיה תפוזית כללית יותר שכנראה אינה בתחום הטיפול שלך, או שאני טועה?

אז שוב שיהיה לך המשך יום מקסים.

אם כך אני מנחש

שחסמת את היוזר של "תפוז בלוגים". גשי לתיבת המסרים שלך, לחצי על טאב "אנשי קשר", לאחר מכן בחרי בטאב "חסומים".
אני מאמין שתראי שם את "תפוז בלוגים". סמני את הצ'ק-בוקס שמימינו ואז לחצי על "שחרר חסימה".
מרגע שתשחררי את המשתמש הזה תתחילי לקבל שוב מסרים על תגובות בבלוג ועל עדכונים בבלוגים של אחרים.

בינגו!

עכשיו אני מרגישה ממש דבילית אבל קיבלתי המון מסרים מ - Blog.Tapuz.co.il/Tzuna. זה היה קצת מוגזם עבורי אז חיפשתי את השורה שבדרך כלל קיימת המאפשרת להפסיק לקבל עדכונים מבלוג מסויים, אך לא מצאתי. החלטתי פשוט לחסום את הבלוג הזה שאמנם הפתיע אותי שמו הכל כך כללי מעבר לתזונה, אבל התרגלתי כבר לניקים מוזרים אז הנחתי שאם המערכת אפשרה את הניק הזה אז ככל הנראה זה בסדר. כל העניין לגמרי נשמט מזכרוני , עד לתגובה שלך. בבכל מקרה, הסרתי את הבלוג מרשימת החסומים ועכשיו אני עוברת לשאלה המתבקשת - איך אני מפסיקה לקבל עדכונים מהבלוג הספציפי הזה?

שמחה שגיליתי אותך
היחס המכבד שלך שונה לגמרי מהרגיל כאן בנוף התפוזי.

תודה

לשאלתך, פשוט גלשי אל הבלוג המדובר. בחלק העליון של הבלוג יש פס כחול. בצד שמאל של הפס יש חיפוש, שיתוף ועדכונים. העבירי את העכבר מעל "עדכונים" ובתפריט שייפתח בחרי ב "ביטול הרשמה לעדכונים במסר".

הופך הזוי מרגע לרגע

נהגתי כעצתך, אבל יש רק אפשרויות לקבל עדכונים ב - RSS, באימייל או במסר (מה שכנראה עשיתי בעבר) ולא שום אפשרות להתנתקות.

יש פתרון

מאחר וזו אופציה חדשה, אז יש שם כמה באגים.
לחצי על הרשמה לעדכונים במסר פעם אחת. אחרי שייפתח וייסגר לך חלון קטן, רענני את העמוד.
לחצי שוב על הרשמה. ושוב אחרי שייפתח וייסגר לך חלון קטן, רענני את העמוד.
כעת אמורה להופיע לך האפשרות של ביטול העדכונים במסר.

זה באג שנמצא בטיפול.

ניסיתי אולי חמש פעמים

אבל לא הצלחתי. נו מילא. אני פשוט אמחק כל פעם את המסרים כשיגיעו.
תודה רבה על הנסיון

וואו, תודה רבה

ממש שירות VIP...

אבל למרבה הצער אני ממשיכה לא לקבל מסרים (מלבד ממך), אז אא"כ מוקדם מדי, כנראה שהזדרזתי מדי בקביעת ה'בינגו'.

המשך יום מוצלח

את בטוחה ששחררת

את היוזר "תפוז בלוגים"? נסי להכנס שוב לרשימת החסומים ובדקי שהוא אכן שוחרר.

האם שחררתי?

אז ככה - אם אני נכנסת לחסומים כתוב 'תפוז בלוגים' וליד זה יש ריבוע קטן ריק. האמת שכך היה גם אתמול. אבל אם אני לוחצת על שחרר חסימה אני מקבלת הודעה מתפוז מסרים כי החסימה שוחררה בהצלחה. עשיתי את זה כבר אתמול כשהצעת ומאז עוד מספר פעמים בתקווה שיזוז משהו, אבל זה לא עוזר.

האם סימנת את הריבוע הריק

לפני שלחצת על "שחרר חסימה"? אחרת המערכת לא יודעת את מה לשחרר.

עכשיו סימנתי

יוצא שלא לחינם הבלוג שלי קרוי עמק החיות המוזרות. כבר פוחדת לקפוץ באושר, אבל בלי לפתוח פה לשטן יש מצב שהבעיה תפטר. בין אם כן (הלואי) ובין אם לאו (בהכירי את עצמי - אפשרי) אלפי תודות!

הללויה

חזרתי לקבל מסרים. סוף טוב - הכל טוב!

עכשיו אני כבר יכולה להודות לא רק על יחס ומאמצים אלא גם על תוצאות. אז באמת תודה רבה עד מאד.

למעלה