../images/Emo88.gifאין ספק. רבותיי, ההיסטוריה חוזרת../images/Emo88.gif
אני כבר חושב כמה ימים איך לבטא את מה שאני מרגיש. ואני יכול בביטחון לספר לכם שאני מפחד. נכון, אני לא סומך על ארקדי בכלל, אבל היום הבנתי שאני מאושר שהוא הגיע. מסתבר שרק אוליגרכים מצליחים להעיר את המדינה הרדומה שלנו. למה יש לנו 10 מיליארד שקל עודף ברזרוות, בזמן שלמגן בניין בשדרות עולה 60 אלף שקלים? איך אנחנו בתור מדינה מפקירים אותם? מתי ביטוח לאומי הפסיק לדאוג לאזרחים והתחיל לבכות שמוצצים את דמו. באמת רחמנות. חברים, אם דברים לא יזוזו אני צופה חורבן בית שלישי. ממש כך. על חטאים מוסריים נטו. על "שלי שלי ושלך שלך" על אדישות. כשבשדרות חוטפים, בתל-אביב חוגגים. כשאנשים מורעבים ברחובות הממשלה ממנה כלכלנים לנהל אותנו. חברים, לממשלה שלנו יש תפיסה מוטעת. היא רואה את הכל במשקפיים כלכליות במקום סוציאליות. היא מכניסה את הראש באדמה ומקווה שהעניים, חולי הנפש, המפגרים, המוגבלים, הנכים, ניצולי השואה, והזקנים פשוט יתאדו להם מעצמם. וזה לא יאומן איך שזה מצליח. איך העם ממהר לתרום ולעזור ולהקים עוד ועוד אגודות פרטיות. איזה מן אבא רע זה? איזה אבא שמח לו כשמישהו אחר לוקח לו אחריות על הילד במקומו?.. אני בכלל רוצה לחיות במדינה כזו?!..אני גר 2 ק"מ מבית צירה. אם ירו משם עלי, מישהו ידאג להגן עלי?! או שאולי אני יחכה לארקדי?! מכאן, אני יכול להגיד שחבל אולי שארקדי לא הגיע לפה קצת יותר מוקדם. אולי היינו מצילים עוד כמה אנשים. כי שימו לב איזה קסם. ארקדי שולח אוטובוסים ומייד אחריו המדינה. ארקדי ממגן ומייד אחריו המדינה. אני לא רוצה לסיים בנימה כזאת. אני חושב שצריך להיזהר. צריך להיזהר מאוליגרכים שלא יעלו לשלטון וצריך לבדוק מה עושים עם המשבר הזה. אני חושב שלכל אזרח במדינה לא תהיה אפשרות אחרת בחופשת הקיץ חוץ מלקחת מזרון שטח, שק שינה וללכת להפגין עם כל עם ישארל. ביחד עם עם שרוצה שינוי ועכשיו. ביחד עם סטודנטים, קשישים, ניצולים, תנועות נוער, מובטלים, חולים, תושבי שדרות ועוד רבים. אין דרך אחרת. עלינו המשימה לדאוג לעתיד של כולנו. עלינו המשימה לשים בראשנו מנהיג דמוקרטי חדש ולא איזה פשרה בינונית.