אין מנוס...

אין מנוס...

הייתי שמח אם תקראו את הכתבה הבאה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400475,00.html ... מעניין אותי אם היינו צריכים להיות תלויים בנדבנים גם אם היה מדובר בבטחון הלאומי שלנו...אה,רגע,אבל זה כן בעצם הבטחון הלאומי
... פשוט פעם שמעתי את המנהיגים שלנו מתגאים בצה"ל ובמדינת היהודים, כמי שייתן גב ליהודים בכל העולם ...כנראה ששדרות רחוקה מספיק מהפריפריה
... צר לי על הנחרצות.. אני אשמח לשמוע תגובות אחרות.. יום טוב,חג שמח ומאושר-ירושלים - העיר הכי יפה בעולם...פשוט כך...
.... יאיר

ולא שקטה הארץ 40 שנה

יאיר, אני מסכים איתך לחלוטין. הבעיה נוצרת כשאנשים נכנסים בין הכיסאות איפה שהמדינה לא מתפקדת. מה שאירוני יותר מכל הוא ששר הביטחון שלנו הוא משדרות, אך בכל זאת "רחוק מהעין רחוק מהלב". מזל שהכנסת, הממשלה ובעלי ההון לא נמצאים בשדרות, כי אז אולי היה צריך לעשות משהו בנידון... יום ירושלים חצי שמח, מצד אחד יש לו משמעויות טעונות ושמחה רבה על איחודה של העיר, אך מצד שני כמו שכתבתי בכותרת אנחנו מציינים השנה 40 שנים למלחמת ששת הימים, ובמשך 40 השנה האלו לא שקטה הארץ. אם אני אגלוש לדעות פוליטיות אישיות אז אני יכול לאמר שמלכתחילה נועדו השטחים הכבושים לשמש קלף מיקוח לשלום, ובכל זאת 40 שנה והשלום כבר איננו. לא רק זאת, תמיד מלמדים אותנו על וועידת חרטום אחרי מלחמת ששת הימים שבה החליטו הערבים לאמר לא לשלום. היום לעומת זאת פונות מדינות ערב אלינו בבקשה לשלום ואנו מסרבים. אני מחכה ליום ירושלים שמח באמת, ליאור.

yuvalberger

New member
די לייאוש!

מצד אחד אני מסכים מאוד אם העובדה שממשלה שלנ אנאלית ושמי שנמצא בשלטון צריך להיות במקום אחר ורחוק מכאן... אבל איכשהו כל פעם שיש דיון כז או שמועלית שאלה כזו יש מעיין אווירה של ייאוש ייאוש מהמערכת ייאוש מחוסר רצון וייאוש מעצם המצב.... אז אני אומר ואולי זה קצת אידיאליסטי מדי אבל למשפט "לא עלייך המלאכה לגמור ולא אתה בן חורין להיבטל ממנה" יש שני צדדים, מצד אחד אתה לבדך לא תשנה ת'עולם אבל מצד שני אתה כן צריך לעשות משהו ורק עם מעשים ישתנו פה דברים ואם יאיר אתה מרגיש ייאוש כלשהו היית צריך לראות ביום שני האחרון , נתן זהבי התראיין אצל יאיר לפיד והוא היה לא ייאמן הוא הכריז צעק והרעיש למען ניצולי השואה הוא הראה שאכפת לו והוא עושה עם זה משהו אז כל אחד מאיתנו צריך לקחת ממנו דוגמא ולאמץ את המוטיבציה של האדם הזה ולשאוב ממנה ולראות שלא כל הסובב אותנו נורא.... שיש עוד תקווה....... אוהב יובל!

Tiki Torch

New member
אני לא אחדש כלום כשאגיד...

אני לא אחדש לאף אחד כשאני אגיד שהממשל לא מתפקד כראוי אך העולם לא עוצר והחיים נמשכים ופלגים מסויימים גם בצד הערבי של המתרס וגם בצד היהודי מנצלים את המצב לטובתם בשביל לנסות לגבור עלינו כשהשלטון עסוק בבעיות הפנים שלו,משהו שכל האומה שלנו אחראית כלפיו כשהיא בחרה בשלטון הזה כך שאנו בעצם משלמים על הבחירות שלנו ואנחנו צריכים להתמודד ולקחת אחריות ולתמוך אחד בשני. ברגעים כאלה בדיוק העם צריך להתאגד בכל צורה שהיא בשביל לנסות לתמוך בעצמו במקום שבו המנהיגות אינה תומכת בכל דרך אפשרית העיקר שעדיין יהודים יוכלו להרגיש בטוחים במדינה שלהם שבה כולם אחים(בערך)התומכים אחד בשני בעת צרה ושמחים אחד עם השני ברגעי שמחה. כאן מגיע המקום שלנו להמשיך במקום שבו הממשלה הפסיקה מהסיבות האוויליות שלה,לא רק כתנועה אלא כאנשים יחידים שצריכים לתת רק קצת מעצמם לא בשביל מישהו זר,לא סתם מישהו אלא לאנשים שהם בעצם חלק מעצמם,מהעם שלהם.אני לא אומר שום דבר מוגזם ופלצני כמו יציאה למסע צלב כנגד הרשע בעולם וסירים לא מיניאטוריים אלא דברים יחסית בסיסיים וקטנים כמו הצעת מקום לשיכון תושבי שדרות ושאר עזרים הומניים בסיסיים ובנוסף חשוב מאוד בשעות אלו לתמוך בממשלה שלנו בשביל שהמצב שלה לא יתדרדר כ"כ עד שיחד עם הממשלה גם המדינה שלנו תאבד. יוני

noam tapuzy

New member
../images/Emo88.gifאין ספק. רבותיי, ההיסטוריה חוזרת../images/Emo88.gif

אני כבר חושב כמה ימים איך לבטא את מה שאני מרגיש. ואני יכול בביטחון לספר לכם שאני מפחד. נכון, אני לא סומך על ארקדי בכלל, אבל היום הבנתי שאני מאושר שהוא הגיע. מסתבר שרק אוליגרכים מצליחים להעיר את המדינה הרדומה שלנו. למה יש לנו 10 מיליארד שקל עודף ברזרוות, בזמן שלמגן בניין בשדרות עולה 60 אלף שקלים? איך אנחנו בתור מדינה מפקירים אותם? מתי ביטוח לאומי הפסיק לדאוג לאזרחים והתחיל לבכות שמוצצים את דמו. באמת רחמנות. חברים, אם דברים לא יזוזו אני צופה חורבן בית שלישי. ממש כך. על חטאים מוסריים נטו. על "שלי שלי ושלך שלך" על אדישות. כשבשדרות חוטפים, בתל-אביב חוגגים. כשאנשים מורעבים ברחובות הממשלה ממנה כלכלנים לנהל אותנו. חברים, לממשלה שלנו יש תפיסה מוטעת. היא רואה את הכל במשקפיים כלכליות במקום סוציאליות. היא מכניסה את הראש באדמה ומקווה שהעניים, חולי הנפש, המפגרים, המוגבלים, הנכים, ניצולי השואה, והזקנים פשוט יתאדו להם מעצמם. וזה לא יאומן איך שזה מצליח. איך העם ממהר לתרום ולעזור ולהקים עוד ועוד אגודות פרטיות. איזה מן אבא רע זה? איזה אבא שמח לו כשמישהו אחר לוקח לו אחריות על הילד במקומו?.. אני בכלל רוצה לחיות במדינה כזו?!..אני גר 2 ק"מ מבית צירה. אם ירו משם עלי, מישהו ידאג להגן עלי?! או שאולי אני יחכה לארקדי?! מכאן, אני יכול להגיד שחבל אולי שארקדי לא הגיע לפה קצת יותר מוקדם. אולי היינו מצילים עוד כמה אנשים. כי שימו לב איזה קסם. ארקדי שולח אוטובוסים ומייד אחריו המדינה. ארקדי ממגן ומייד אחריו המדינה. אני לא רוצה לסיים בנימה כזאת. אני חושב שצריך להיזהר. צריך להיזהר מאוליגרכים שלא יעלו לשלטון וצריך לבדוק מה עושים עם המשבר הזה. אני חושב שלכל אזרח במדינה לא תהיה אפשרות אחרת בחופשת הקיץ חוץ מלקחת מזרון שטח, שק שינה וללכת להפגין עם כל עם ישארל. ביחד עם עם שרוצה שינוי ועכשיו. ביחד עם סטודנטים, קשישים, ניצולים, תנועות נוער, מובטלים, חולים, תושבי שדרות ועוד רבים. אין דרך אחרת. עלינו המשימה לדאוג לעתיד של כולנו. עלינו המשימה לשים בראשנו מנהיג דמוקרטי חדש ולא איזה פשרה בינונית.

Tiki Torch

New member
למה אי אפשר להקפיץ?

אם יכניסו הודעה בעלת תוכן ולא כותרת היא תוקפץ למעלה לא?

told you so

וחוץ מזה, כמו שאמרת, כדי שתגובה תקפיץ היא צריכה להיות בעלת 10 תווים לפחות בתוכן (או אייקון)

למעלה