אחרי שנים שנים שלא כתבתי פה, לא יכולתי שלא להגיב על התמונות. את התמונה הזו הכי אהבתי. מורן.
C coocoola New member 26/3/04 #25 ../images/Emo6.gif אחרי שנים שנים שלא כתבתי פה, לא יכולתי שלא להגיב על התמונות. את התמונה הזו הכי אהבתי. מורן.
../images/Emo6.gif אחרי שנים שנים שלא כתבתי פה, לא יכולתי שלא להגיב על התמונות. את התמונה הזו הכי אהבתי. מורן.
א אוני תול New member 28/3/04 #31 אהההההה הוא כל כך יפה עם זקן בלי זקן עם בגדים בלי בגדים הבן אדם פשוט טעים תודה על התמונות עשית לי את היום!
אהההההה הוא כל כך יפה עם זקן בלי זקן עם בגדים בלי בגדים הבן אדם פשוט טעים תודה על התמונות עשית לי את היום!
N n a d i n e 7 New member 26/3/04 #19 איזה תמונות יפות! ../images/Emo99.gif למרות שגם אני מעדיפה אותו בלי זקן...
מ מיצי007 New member 26/3/04 #20 אני באמת אבל באמת לא יודעת מה להגיד אין לי מה לחדש.... מה שהוא טעים?שהוא מושלם ואלוהי? מה אני אגיד כבר שלא אמרתי???? אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אני באמת אבל באמת לא יודעת מה להגיד אין לי מה לחדש.... מה שהוא טעים?שהוא מושלם ואלוהי? מה אני אגיד כבר שלא אמרתי???? אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
F freedom2 New member 26/3/04 #21 יפה יפה ../images/Emo23.gif אבל ספירת עומר עדיין לא התחילה...לא אהבתי את הזקן אבל הוא סקסי בכל מקרה!!!!
יפה יפה ../images/Emo23.gif אבל ספירת עומר עדיין לא התחילה...לא אהבתי את הזקן אבל הוא סקסי בכל מקרה!!!!
F freedom2 New member 26/3/04 #23 אגב תמונות יש אתר רוסי למי שלא מכיר יש גם תמונות טפטים קליפים וכ"ו, יפה לכם רוסיה !
ה הילה ר New member 26/3/04 #24 oh my god! תגידו, זה לא פשע להיראות כל כך טוב?????????????????? תודה, טולי!
J jDaNiELLE New member 26/3/04 #30 סחטיין טלי! תודה מותק... אני רואה שלא רק אני חושבת שהוא ישדרג את עצמו אם הוא יתגלח.... אבל הוא בטח מנסה להיפטר מ"בריאן".... כמו שמייקי עושה...רק עדין יותר.
סחטיין טלי! תודה מותק... אני רואה שלא רק אני חושבת שהוא ישדרג את עצמו אם הוא יתגלח.... אבל הוא בטח מנסה להיפטר מ"בריאן".... כמו שמייקי עושה...רק עדין יותר.