אין מילים...

CitizenErased

New member
אין מילים...../images/Emo10.gif

כמה שהוידאו הזה מדהים. כמו בשנה שעברה, מיוז שיחררו וידאו מתנה לחג המולד. והפעם מדובר בלא אחר מUnintended מאצטדיון וומבלי - כן זה יהיה בDVD! הצילומים פשוט... אין לזה מילה בעברית שידועה לי אז אני אגיד באנגלית - breath-taking! פשוט מושלם. http://www.muse.mu/unintended המלצה חמה ביותר למי שיש IPOD או אפילו רק QUICKTIME על המחשב - תמלאו את הפרטים בצד, תלחצו על SUBMIT ותורידו את זה לאייפוד. הורדתי הרגע וראיתי בקוויקטיים ורואים מדהים. אגב יכול להיות שלא בכוונה זה יקפוץ לכם ותראו את City of Delusion... ההופעה הזאת היא מהופעה בבירמינגהם ב2006 וזו הייתה מתנת חג המולד של שנה שעברה (אפשר כמובן למצוא את הוידאו הזה ביוטיוב כי עבר זמן מאז).

CitizenErased

New member
ברוך הבא?../images/Emo3.gif

פברואר. עוד לא ידוע תאריך מדויק... ברגע שיהיה אני כמובן אעדכן
אוהב את טראוויס?

the men who

New member
זה omer1789

חצי סמוי בפורום כאן, זה פשוט לא נכתב ממשתמש שלי. אבל כן, טרוויס חמודים, מעדיף את רדיוהד

CitizenErased

New member
גם לי זה שם את זה אז הורדתי...

וזה עובד לי מצויין בקוויקטיים. אם אין לך קוויקטיים אני מציעה לך להוריד תוכנה שמנגנת MPEG4 ופשוט להוריד את הוידאו.

שיץץ

New member
באמת שאין לי מילים!

הלהקה הכי טובה שהיתה ותיהיה !!! זה גרם לי לבכות כמעט ! אני חייבת לשתך אתכם במשהו.. אני הכרתי את הלהקה הזאת מלפני שלושה חודשים בערך ... (אני לא מאמינה איך לא הכרתי אותם עד אז!!) ומאז ועד עכשיו אני פשוט שומעת אותם בלי להפסיק פשוט.. אני שמה במדייה פלייר את כל הדיסקים שלהם וזה כל היום מתנגן אחד אחרי השני! חח אני פשוט מכורה אליהם...!!!! (הייתי ככה לsystem of down) אבל זה נגמר מהר מאוד... מה שאומר שמיוז ה-להקה ואנייי מתהההה לראות הופעהה שלהםם כבררר!! =((((

CitizenErased

New member
חח חמודה, אני מכירה את ההרגשה, פחות או יותר

אצלי זה התחיל עם מיוז בתור אובססיה דיי קלה חח כשרק הצטרפתי, אהבתי מספר להקות מאוד (טוב נו, מיוז ופלסיבו בעיקר).. רק אחרי שראיתי את מיוז בהופעה האובססיה גדולה מאוד
אבל כן, אני חושבת שהרבה פה מכירים את ההרגשה של לשמוע רק מיוז במשך כמה חודשים... ואני באמת מאחלת לכולם פה שנזכה לראות הופעה שלהם בארץ בקרוב. זה לא פייר שחלק יכולים להרשות לעצמם לטוס ולראות אותם וחלק לא.

Ma†an

New member
חבל

לא נראה לי שצריך קוויק-טיים בשביל זה תנסה להתקין נגן פלאש פשוט (מה שמריץ את רוב הסרטונים ברשת) אני מקווה שזה יעזור:

Supermassive777

New member
תודה רבה

זה בסדר, פשוט האתר לא נפתח לי. זה הסתדר עכשיו, פשוט זה הראוטר המעצבן הזה. תודה רבה בכל מקרה.

Supermassive777

New member
כן

ענק, הצילום מחוץ לוומבלי פשוט אדיר. את הביצוע עצמו של אנינטנדד אני מעדיף קצת יותר בהאלבולו, אבל עדיין זה נהדר, והצילום והסאונד מבטיח שזה יהיה DVD מעולה. רק שישימו שם את CE!!

uli80

New member
אדיר... אבל... למה הם מנגנים את זה בסולם אחר?

אם אני לא טועה... כי זה פשוט משגע אותי

למעלה