אין מילייייייייים

shlook

New member
אין מילייייייייים

קודם כל תודה לך שיר, על הכל, ועל זה שהזכרת אותי פה, על זה שפעם קורין התקשרה אליי כשהייתי בבסיס כי ביקשת ממנה ועל זה שאתמול בזכותך סוף סוף ניפגשתי ודיברתי איתה. וכן, אכן התרגשתי. אני לא מכחיש :) כמו שכתבתי גם באתר של קורין וגם אמרתי לך ולה אישית - ההופעה אתמול הייתה פשוט ענקית. כנראה התמזל מזלי לבוא סוף סוף דווקא להופעה הכי טובה שיש :) היו כמה ביצועים כל כך מיוחדים - כמו "ארץ קטנה עם שפם" שנשמע שונה ומיוחד מההקלטה ו"הטבעת נפלה" שקורין השתגעה ועשתה פרצופים ואילתורים ממש מצחיקים שהצחיקו אפילו אותה. לדעתי דנה ברגר תרמה המון. כל כך אהבתי את מה שהיא יכולה לעשות עם הקול שלה והאמת לא ידעתי שיש לה יכולות ווקאליות כל כך חזקות!!! אני מאד אהבתי את הביצועים שלה (כן, גם את "לישון בלי לחלום" - דווקא התרגשתי מאד מהשיר הזה ואהבתי איך שהיא אינפפה באנגלית באמצע השיר :). דנה הייתה כל כך חמה, אנרגטית, מיוחדת והרעיפה על כולם כל כך הרבה אהבה (חילקה לכולם בוסות בשפתיים וכמעט נפלה על מערכת התופים של אלונה :))) ) לאורך כל ההופעה שרתי את כל המילים ביחד עם קורין וניסיתי ליצור איתה קשר עין כל פעם (אולי אני אותו הבחור ששיר מדברת עליו, ששר בקול רם והפריע :) מקווה שקורין קלטה אותי כי שיר רותם ואני ישבנו במקום מושלם, ממש מולה. קורין כל הזמן התבדחה ושמרה על קשר מעולה עם הקהל. כל כך התלהבתי מהקטע שהיא שעשתה עם אלונה ועם כל ההרכב שכשהיא מנגנת הם מנגנים ואלונה מתופפת חזק וכשקורין מפסיקה גם כולם מפסיקים. אלונה נראתה קצת מבועתת בקטע הזה היא הייתה מופתעת...חחח :) סוף ההופעה היה מיוחד לגמרי. כל הלהיטים של ההדרן...פשוט יצאתי מהכלים שלי!!! כאמור, אין לי מספיק אוצר מילים לתאר איך נהנתי בהופעה ואיך הוטענתי באנרגיות חדשות... ועוד אחרי זה החלפתי מילים עם קורין, רותי ודנה. היה מרגש. קורין כתבה לי מילים חמות על העטיפה של "המיטב" שאני לא יכול להפסיק לקרוא. בקיצור, היה ענק. מקווה לעוד הרבה הופעות מהנות כאלה. אעשה הכל כדי להגיע שוב. ושוב, תודה לך שיר, על הכל שלו

clyps

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

שלו ממש אין על מה
באמת! היה כל כך כיף אתמול! ולגבי מה שאמרת, קורין הסתכלה עלינו המון
אה.. וההוא ששר בקול רם חחח, לא אלייך התכוונתי אלא למישהו שישב לידנו מהצד השני
אוי כן, הקטע של דנה עם האנגלית באמת היה אדיר חחחח.. שכחתי ממנו..
ומה שדיברת עליו עם ההפסקות של הנגינה, זה הסוף של לחיות... כן זה באמת גדול.. חחח.. וקורין עשתה מלא עוויתות מצחיקות לאלונה... אה ולגבי אי שם בלב, ניראה שזה לא היה מתוכנן, כי כל ההרכב ניראה מאוד מופתע כשקורין התחילה לנגן חחח.. דנה ממש הפתיעה
והיה כיף לדבר איתם אחר כך
שלו! ניראה אותך בתמונע! היה ממש ממש ממש כיף לפגוש אותך
שיר
.

למעלה