אין מחנההההה:(:(:(

אנשים אין מחנה רק עכשיו הודיעו../images/Emo10.gif

אחרי כל הכנות שיאוו איזה ביאוס כמה תכנונים אבל כנראה זה היה צריך ליתבטל... אל תתבאסו תסתכלו על חצי הכוס המלאה...

MS6

New member
אממ אני שותה עכשיו קולה...

וחצי הכוס שלי היא שחורה... מה עושים במקרה כזה

מחלקת ההדרכה של המחנה מודיעה בתדהמה

בצער רב וביקון קודר על ביטולו של המחנה סוכות. בכל מקרה, עדיף זה מאשר שכולנו היינו טובעים למוות במימי יער נס הרים. חבל על כל החניכים שחיכו לזה, המדריכים שרק רצו שיעבור, וחבל עליי שהכנתי אחלה של ישוביזיון...שירי גם לא תהייה.

יווווווווו לחרפן???

נווו..... מי אמר לכם שהוא נדחה? ולמה אף אחד מההנגה לא אומר שהוא נדחה? וזה לא הגיוני בגרוש! כי שני זה ערב חג!!

נשבע לכם אני תכף בוכה מעצבים!!!

מי הודיע לכם שזה נדחה סופית???... ואם זה בטוח בראשון שני...למרות ששני זה ערב חג.. מה עושים?!!?!!?.

eliadiv2

New member
אז ככה נכון לעכשיו זה לא סופי.

משהו מההנהגה הציע לעשות את זה ביום ראשון - שני, ההצעה נבדקת בהנהגה, וכנראה שמחר תיהיה תשובה סופית. ולגבי ערב חג. בית"ר לא תחלל את החג, חניכי בית"ר לא יצאו מיער נס הרים בחג, ולא יהיו בנסיעה בחג, אם זה יתבצע אז נחזור לבתים מוקדם יותר ( הרבה יותר מוקדם)

eliadiv2

New member
אבל אם משה אמר שזה נדחה אז...

כנראה שהוא קיבל דיווח מההנהגה

MS6

New member
נכון...

הם גם הזכירו שהעניין בבדיקה אבל 99% שהמחנה יתקיים... אני מאמין שנחזור ביום שני בצהריים. לא נורא! ועל מנת שכולכם תרגישו יותר טוב במחנה אני אביא את הגיטרה שלי (גלי "יש" עוברים ברגע זה ממש בכל נקודה ונקודה בישראל).. וכן קורס ד'.. אני גם ינגן "סגל ד' בזינזאנה"...

אני עדיין לא מאמין..

אווווף זה כזה מרגיזזזזזזזז אחרי שישבנו ש=ע=ו=ת על מושמושים מושקעים ביותר!!!! ופעולות מגניבות וכל השלטים...ותיכנונים למחנה והחזרות לישוביזיון... :( אני עוד יותר מרחם על החניכים...מסכנים הם כל כך התרגשו חיכו לזה..

who is this

New member
זה ממש מבאס..

אני זוכר את עצמי בתור חניך איך התרגשתי לקראת מחנה.. להיות מחוץ לבית לכמה ימים.. נקווה שבאמת המחנה יהיה ביום ראשון.. ולא יבוטל לגמרי.. אבל בכל דבר לא טוב יש בר טוב.. אני יוכל להגיע להשלמות בספרות!! (בעצם מה טוב בזה??)

למעלה