אין מחילה

smile2life

New member
אין מחילה

עוד מעט חודש תישרי - זה הזמן של כולכם לבקש מחילה על חטאים מהשוכן במרומים. ותפסיקו להציק לי במסרים כי מחילה ממני לא תגיע

מה קורה שוב פעם????????????????

עוד פעם מתחילים??????????? יש שיר: "שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אף פעם"

ברק 188

New member
מני

אנא בזחילה, מבקש מחילה . וברצינות,כל טוב לך ידיד שנה-טובה וגמר חתימה טובה.

ברק 188

New member
אין מקום פה.

אין מקום פה לאדם שכותב ושונא עד כדי כך. מני אם אכן אתה מרכיב משקפיים? אז אדם זה מכיר אותך אישית.

smile2life

New member
לא צחוייב המציאות

מכיוון שבעבר מטשהו (אורן או פלס"ר) כתב שראה תמונה שלי בקופידון. יש כאן אחד שפגש אותי בחיים ואנחנו עובדים יחד לשיפור איכות חייהם של נכי צה"ל פגועי ראש ואני ממש לא מאמין שזה הוא - פשוט כי זה לא מתאים לו ובעיקר בגללו אני ממשיך לכתוב בפורום.

רות 2

New member
בתהילים

יש פרק שלם המתיחס לאנשים שאין בהם מחילה... שלא יודעים לסלוח... אך יודעים להשתמש בקטעים מתהילים.... מצטערת על אנשים שכאלה

מני עוד פעם אתה מתחיל עם זה?

די חלאס אנחנו לא נענה לך! אל תענו לו. אנחנו לא רוצים להגרר שוב לבלאגן כאן... די במה שהיה... מני זה שאתה לא רוצה לסלוח זה בעיה שלך את לא חייב! מה אתה חושב שיש פה משהו שמעניין אותו אם תסלח לו או לא בגלל יום כיפור? אני בקשתי ממני סליחה ותראו איך הוא עונה לי... "עוד מעט חודש תישרי זה בינך לבין הקב"ה כשאני אמות תבקש ממני סליחה ומחילה על כל המעשים שעשית, אצלי אין סליחה ולא תהיה" רק רציתי להשלים איתו ולהיות בייחסים טובים... אבל אם אתה לא רוצה שלום! ביי! אתה כמו שקופית אצלי... ואל תנסה להתסיס פה שוב את העניינים אנחנו נהנים מהשקט ורוצים להמשיך ככה.

תפתח פורום תהילים...

וחלאס עם החתימה הזאת באמת אם אתה לא סולח לאף אחד מה אתה כותב אותה? אני מסכים עם מי שכתב את זה בכל מילה ומילה. זהו בזה אני סיימתי עם ההיתייחסות אלייך. אתה מחוק...

רות 2

New member
הי פלסר ..

אתה צודק בדבר אחד... לא שווה התייחסות מסור במסר או בטלפון שאין צורך שוב להתדיין בעניין של זה .. ...נראה לי שזה מה שהוא רוצה רוצה?!

סליחה שאני ממשיכה את השרשרת הזו

אבלללללללללללללללללללללללל מה קרה? מי מת? מני-מה כל זה? למה התחלת בכלל לרשום על התהילים הזה,ועל המחילה.מה המטרה???? מה המטרה שאתה מראה לנו מכתב שנשלח אליך(אם נשלח,ואם זה מהפורום הזה) למה אתה מעורר כאן מהומות?????????? ואתה כרגע,שלא תעז להגיד שאנחנו התחלנו. מה אתה רושם על לבקש מחילה?אני התנצלתי בפניך,מה אתה רוצה שכולם נלקק לך כאן? ואתה בכלל התנצלת שהיה לך חלק בריב,מה פתאום,אני בטוחה שאפילו היום לא תתנצל.אלא תמשיך להאשים את כולנו,ולהכפיש אותנו. למה אתה מכער כרע את הפורום? מה אתה מתסיס שוב את הענינים? אתה מתנהג כמו ילד קטן,ברצינות. דיי מני,אפילו אם היה ריב,צריך לשכוח. ולא להמשיך ולזכור. כי זה מה שנראה לי שאתה עושה,אתה רוצה כל הזמן להעיר הערות כאלו מעצבנות. מה קורה? תאמין לי זה לטובתך שאתה לא מנהל פורום,דיי עם כל זה זה לא צריך לקרות פלסר-סליחה שהתייחסתי-אבל הייתי חייבת להגיב. אחרון חביב- דיי תהיה בשקט
כי אתה אמרת שאתה רק עיניני בפורום. אז אנא ממך-תהיה רק עיניני,ותו לא. את המריבות האלו לך תחפש בפורומים אחרים,לא כאן.

מני יקר

אומנם מזה זמן מה לא ביקרתי כאן אבל בהחלט קראתי הכול ולגבי היושב במרומים אני בינתיים ברוגז איתו ולא חושב שיש לו איזו עילה לסלוח לי ההיפך הוא הנכון כמובן מבלי לפגוע באף בן אנוש

למעלה