אין מאושר ממני שפנינה עפה! לרגע חששתי! יש

shay keran21

New member
אין מאושר ממני שפנינה עפה! לרגע חששתי! יש

או לפחות הייתה לי הרגשה,שנותנים לה יותר מדי זמן מסך,דוקא אותה שואלים שאלות..היא מקבלת פוש מהתכנית של גיא פינס,אין יותר פיצוץ לפנים..שמח מאוד..אבל מאוכזב בגלל דניס..אחרי דני הוא הרקדן הכי טוב לפי דעתי..יש עוד אחד שאני רוצה שיעוף במהרה וזה שמעון דבר ראשון,הוא לא מעניין! הוא לא סבלס! הוא רקדן רע! וכואב לי שהרבה מצביעים לו רק בגלל מה שהו..כניראה יש לו מסה של מעריצים...מקווה שיעוף בתכנית הבאה..גם על עזיבתה של מיטל לא אבכה....לא אוהב אותה כ"כ מי שחזק אצלי כרגע: דוקא איציק...הוא רוקד כ"כ אבל כ"כ יפה....זה רק מראה שלא משנה אם אתה שמן או לא..לפי דעתי הרקדנית שהצמידו לא לא ממש עוברת מסך..היא לא עושה לי כלום...הוא עושה את העונה מירה יקירתי-גם בגלל שזו היא וגם בגלל החמד שלי,דני,הרקטן הכי מצוין לפי דעתי...מקווה שיגיעו לגמר וכמובן משה...בהחלט סוער סוער!!

גם אני מאוכזבת

שדניס הלך,הוא רקדן מדהים ונראה בן אדם מקסים
אבל העיקר שזוהר נשאר
ומשה רוקד מהמם

אכדית

New member
מסכימה עם הכל ../images/Emo45.gif

שלישיית הגמר שלי 1 - איציק ואלונה 2 - משה ופולינה 3 - מייקל ואנה רק גברברי התוכנית זכו אצלי למרות שגם ליאת וגאלה לא רעות אבל לא הפילו אותי. ואני בכלליות נורא נהנית ממירה - היא מקסימה, אבל לא רקדנית על. לא יחסרו לי ומצידי יכולים לעזוב בזה הסדר: מיטל אורלי שמעון זוהר

shay keran21

New member
אני דוקא חושב שאורלי רוקדת נורא יפה למרות

שאינה פייבוריטית שלי..וגאלה נורא נורא מזכירה לי את זאתי..נוו שזכתה בעונה הראשונה...נוו ששיחקה בהשיר שלנו..נראה לי שגאלה תפתיע....מירה יותר חמודה...אני ממש ממש אוהב אותה...יש לי שאלה לא קשורה..אני יודע שהיא חצי אשכנזיה מעניין אותי אם האבא או האמא שלה...אבל לנצח יזכרו לה שהיא ערביה...אבל היא מדהימה..ואני אוהב אותה.. אני חולה על משה,אבל לא אהבתי את הרקדנית שהצמידו לו...היא כבר 5 עונות ואפעם לא אהבתי אותה...ואני גם לא סובל את שני הרקדנים החדשים שהצטרפו..יש להם כיאוגרפיות משעממות מאוד...מי שבנתים הכי מספק אותי זה כמובן היה דניס שעזב...אני אתגעגע אליו...וכמובן אהובי דני...אני כ"כ כ"כ אוהב אותו..מגיע לו עוד פעם להגיע לגמר...את יניב קקון אהבי רק שהיה עם מיקי קם...לא כ"כ אוהב...קיצררר זה בידור מאוד מאוד כיף...לראות את הסלבס רוקדים ונהנים ומשתחררים...

אכדית

New member
הבעיה באורלי בעיניי

היא שהיא נורא מתאמצת להיות סקסית וזה נורא מוריד. בגזרת הרקדנים אני ממש אוהבת את אנה. דני גם מהמם. ויקטור לא ממש ברור לי... יש לו עוויתות
וגמישות יתר שזה קצת ספוקי...

play me

New member
נכון גם לי גאלה הזכירה את אליענה,

במיוחד שגם היא רקדה עם אורן (?). מגיע לפולינה פעם אחת לזכות! ועוד אחרי 5 עונות... אני חושבת שהם יזכו.. או לפחות יגיעו לגמר.

play me

New member
אורלי? היא רוקדת ממש יפה!

ובצורה שונה מהאחרים, סקסית בטבעי שלה. זוהר? הוא רוקד ממש חמוד, ואפשר יהיה לראות את התהליך שיעבור. משה לדעתי גם יהיה בגמר. יש לו המון המון מעריצים שיסמסו לו. והוא גם מותק בלי קשר.

dan585

New member
אורלי סתם פלצנית

אז יש לה גמישות אז מה?היא ניראית מגעיל ובכלללא נעים לראות אותה

../images/Emo192.gif כבר מהתוכנית הראשונה

ידעתי שלא יהיה לה עתיד כ"כ ורוד בתחרות הזו. אם היא לא יודעת לרקוד אז אף אחד לא יסמס לה למרות הכל.. זו התחרות האמיתי - לא משנה עד כמה שאתה מפורסם העיקר שאתה יודע לזוז לפי הקצב

למעלה