אין לכם רגשות?X4

Hermione

New member
אין לכם רגשות?X4

אני לא מבינה. הרבה מכם כבר קראו את הספר הרביעי, אבל אף אחד מכם לא נראה עצוב או לפחות קצת נדהם ממותו בטרם עת של סדריק דיגורי. (זה נשמע קצת כמו מודעת אבל לא?). אני הייתי כל כך מופתעת וממש עצובה שכמעט בכיתי. זה היה קטע כזה מפחיד! כשקראתי את הקטע הזה זה היה באמצע הלילה וישנתי אצל חברה שלי והתחלתי למלמל בטירוף ``איך זה קרה? למה זה קרה? אין לה רגשות לסופרת הזאת? איך היא הייתה יכולה לעשות דבר כזה?`` וכאלה דברים מטורפים. אז תקראו לי רגשנית, מטורפת, אבל זה מה שאני (!!). החברה הזאת שלי, שישנתי אצלה, אז בבוקר כשהיא העירה אותי (בצעקות), הייתה נורא סקרנית ממה אני מבואסת כל כך. אז מה לעשות- היא התעקשה- סיפרתי לה על זה. ואז כל היום אמרתי לה כל 5 שניות ``He Was Dead`` (ציטוט מהרגע הגורלי ההוא). אז אני לא מבינה. יש לכם משהו נגד סדריק המסכן או שפשוט אין לכם רגשות?

Hermione G

New member
לא זה ולא זה X4

אין לי משהו נגד סדריק, הוא דווקא בחור טוב, בחור מ-א-ו-ד טוב, חיבבתי אותו... וי-ש לי רגשות - אני גם כן מהאנשים הרגשניים האלה שבוכים חצי שעה אחרי שהסרט נגמר כי אחת הדמויות מתה - אבל... לדעתי הקטע שבו הוא מת לא היה עצוב, הוא מת בפתאומיות כזאת שלא הצלחת ממש לעכל שהוא מת, זה אולי היה קטע קצת מפחיד אבל לא עצוב, לפחות לא בשבילי... רק שהוא יצא מהשרביט היה קטע די עצוב שהוא ביקש שהארי יביא את הגופה שלו אבל עדיין זה לא היה ממש ממש עצוב, מה שריגש אותי בקטע הזה היה דווקא שהארי ראה את הורים שלו... וגם הקטע שדמבלדור מדבר עליו לא היה עצוב, אולי הוא היה אמור להיות, אבל לדעתי היא לא כתבה אותו בצורה מעציבה במיוחד, את כל המוות של סדריק היא לא כתבה בצורה מעציבה במיוחד למעשה, היה יותר פחד מאשר עצב - פחד מוולדמורט החזק ומה שהוא עושה ומה שהוא יעשה היה יותר מאשר עצב על סדריק המסכן... ככה לפחות זה היה בשבילי... מה שכן גרם לי לבכות בספר 4 היה איך שהארי הרגיש אשם למוות של סדריק... עד עכשיו בא לי לבכות שאני חושבת על זה :-(

Hermione

New member
היי, לא להגזיםX4

הייתי נורא עצובה מהקטע שסדריק מת אבל אני לא בוכה בסרטים (חוץ מבנשים קטנות אבל זה כבר משהו אחר), ודוקא החברה הזאת שלי (זאת ישנתי אצלה והיא העירה אותי בצעקות בצהרים) היא זאת שבוכה בסיצואציות כאלה, אבל הוא פשוט היה כזה חמוד וכזה נחמד להארי וגם היה נורא עצוב כשהארי הסתכל על צ`ו והיא בכתה... פפפפפהההה (זה אמור להיות מעין יללה משונה כזאת). ואני חשבתי שזה באמת נורא עצוב, כי אני לא ילדה רגשנית בדרך כלל, אני סתם מטורפת אבל זה היה באמת עצוב וממש ממש מפחיד. בכלל כל מה שקרה שם היה נורא מפחיד, אבל זה פשוט הרס אותי.

Hermione G

New member
לדעתי זה דווקא

בכלל לא היה עצוב... ובקשר לבכיה חצי שעה אחרי הסרט - אני רגשנית אין מה לעשות... אני יודעת שזה לא אמיתי, כמובן, אבל אני בוכה כאילו אלו היו באמת אנשים אמיתיים שסבלו ומתו... אני מנסה להתחבר לכאב של הדמויות ולהרגיש מה שהן מרגישות כי... לא יודעת למה, זה פשוט כיף לראות אם אני יכולה... הייתי יכולה להיות שחקנית מצוינת אם לא היה לי פחד במה :)

sarah

New member
חסרי רגש? X 4

אולי.... קצת אבל מי זה בכלל סדריק דיגורי? הרי באותו רגע קוראים דברים הרבה יותר חשובים מזה שאיזה סדריק דיגורי נרצח (פיטר כורת לעצמו את היד ,למשל או איזה פיספוס קם לתחיה)

pedfoot

New member
יש לנו רגשות

יש לנו רגשות

יש לנו רגשות וצר לי על כך שאני מקלל אבל להודות באמת המרה סדריק הוא אידיוט ולאף אחד לא איכפת ממנו אז את מבינה פשוט אנחנו לא מפנים אותם לסדריק

Prongs

New member
חיחיחיחיחיX4

אני חייב להגיד שאני לא מסכים. סדריק היה אחלה בן-אדם אבל אני לא הייתי בהלם כשהוא מת כי ברגע שהבנתי שוולדמורט בא ידעתי שהוא חייב למות כדי שהעלילה תמשך אבל מצד שני אמרתי לעצמי: ``לא יכול להיות שהיא (רולינג) תהרוג אותו! זה לא בסדר!`` אז היה גורם כלשהו של ``הפתעה צפויה`` Prongs

למעלה