תודה על הפרגון, וגם על הביקורת... ../images/Emo8.gif
אני רוצה להתייחס לשאלה החשובה ביותר (לטעמי) מבין השאלות ששאלת: "יש לכם רעיונות קונקרטיים??? תאחלס בשטח - מה עושים כדי לשנות (!?!)" מדור "ציני-כאן" שבו כתובה הכתבה, הוא מדור סאטירי. סאטירה, תפקידה לא רק להצחיק. לסאטירה יש משמעות של הצבת מראה כלפינו, כלפי החברה. במידה ואת אכן נמנית תמיד על "הפראיירים", אז את באמת יחידת סגולה. אני מאמין שרובנו מוצאים עצמנו לפעמים בצד הזה ולפעמים בצד האחר (ההבדל הוא רק במינון). לכן, אני כן מאמין שעצם קריאת הכתבה עשויה לגרום לאנשים לזוז, ולו במלימטר, לכיוון של חברה נעימה יותר שבה אני מאמין רובנו שואפים לחיות. סאטירה תפקידה להציב לפנינו מראה, ואני מקווה שהכתבה הזאת אכן ממלאת את תפקידה זה. פורטל בסט שופינג הוא אמנם פורטל עסקי (בשלב זה רק עם
כוונות רווח) , אולם זהו גם מפעל חיים שלי ושל עוד 6 יזמים. אני מקווה שהתרשמת שהפורטל שלנו לא רק מדבר על... (אם כי גם זה מאוד חשוב) אלא גם עושה דברים בשטח, ובכך ייחודו לעומת כל פורטל אחר. אנחנו מובילים היום במדינה את
המאבק למניעת השידורים מעודדי האלימות באמצעי תקשורת (בהזדמנות זאת הייתי רוצה לפנות לכל מי שמזדהה עם המאבק, לחתום על
העצומה שאנחנו מחיתימים). אנחנו פועלים (באמצעות מדור התלונות שלנו "עבודה עברית") לצרכנות הוגנת במדינת ישראל (תלונות רבות הבאנו לפתרונם, משהו בסגנון "כלבוטק"), ועוד. הערכים שחרתנו על דגלנו הם: חופש הפרט, צרכנות הוגנת ושיוויון לכל. כמעט כל מדור תוכן בפורטל מביא את אותם ערכים לידי מימוש.