אין לכם זמן ?

אפרת.א

New member
דוקא כן היה לי זמן....קראתי ואני

שואלת את עצמי שאלה בעודי לוגמת מהקפה...(אגב חסרה לי עוגה באייקונים - מממממ...:) האם אלה שאמורים לקרוא את הכתבה קוראים אותה? או רק אלה הנמצאים ממילא בין אותם "פראיירים" המזדהים עם כל מילה? אנחנו (ואני בהחלט רואה עצמי בין האנחנו) ממילא חווים את הדברים שנאמרו...אנו אלה שתמיד "נכפה" עלינו דבר זה או אחר...לא כי חלילה - אלא כי אנחנו מוותרים מרצון וכדי לא "לעורר גלים" . אלה שתמיד תופסים להם את החניה וחייזרים מבקרים דוקא אותם בדיוק שניה לפני שהרגל עולה לתוך המונית שסוף סוף הגיעה. אם כדי לחזק את ההרגשה - כן, זה חיזק את תחושת הפראייריות, אם כדי לשנות את פני הדברים - יש לכם רעיונות קונקרטיים??? תאחלס בשטח - מה עושים כדי לשנות (!?!) אגב, אולי אז ,(בתקופה קדומה יותר עליה מדבר דניאל) אולי כן ואולי לא היה טוב יותר - אז - לא היו האמצאים להעביר מידע או להתלונן כמו היום אבל יש להניח שבינם לבין עצמם הם קיטרו לא פחות (אם כי על דברים שלחצו - נכון לאותה תקופה) אם היה כל כך טוב...מן הסתם היינו נשארים שם - לא היה קם אף חלוץ שירצה לשנות. אני בעד הקידמה - לא בעד השימוש הקלוקל שאנו עדים לו. אכן - עצוב הרבה יותר ממצחיק... אגב, אחלה פורטל הקמתם לכם שם! (הנה פרסומת ממני אליכם
:)) נכנסתי גם לפורום קראתי אי אלו... אמיר,בקשה קטנה גדולה : אם תוכל בפעם הבאה להכניס הודעה כזו לתוך שירשור קיים שנראה לך מתאים כדי לא לדחוק הודעות משורשרות בפורום (אצלכם בפורום זה שונה, הודעה לא דוחקת את השניה וכן הלאה) אודה לך. בוקר נעים ויום שקט לכולנו

תודה על הפרגון, וגם על הביקורת... ../images/Emo8.gif

אני רוצה להתייחס לשאלה החשובה ביותר (לטעמי) מבין השאלות ששאלת: "יש לכם רעיונות קונקרטיים??? תאחלס בשטח - מה עושים כדי לשנות (!?!)" מדור "ציני-כאן" שבו כתובה הכתבה, הוא מדור סאטירי. סאטירה, תפקידה לא רק להצחיק. לסאטירה יש משמעות של הצבת מראה כלפינו, כלפי החברה. במידה ואת אכן נמנית תמיד על "הפראיירים", אז את באמת יחידת סגולה. אני מאמין שרובנו מוצאים עצמנו לפעמים בצד הזה ולפעמים בצד האחר (ההבדל הוא רק במינון). לכן, אני כן מאמין שעצם קריאת הכתבה עשויה לגרום לאנשים לזוז, ולו במלימטר, לכיוון של חברה נעימה יותר שבה אני מאמין רובנו שואפים לחיות. סאטירה תפקידה להציב לפנינו מראה, ואני מקווה שהכתבה הזאת אכן ממלאת את תפקידה זה. פורטל בסט שופינג הוא אמנם פורטל עסקי (בשלב זה רק עם כוונות רווח) , אולם זהו גם מפעל חיים שלי ושל עוד 6 יזמים. אני מקווה שהתרשמת שהפורטל שלנו לא רק מדבר על... (אם כי גם זה מאוד חשוב) אלא גם עושה דברים בשטח, ובכך ייחודו לעומת כל פורטל אחר. אנחנו מובילים היום במדינה את המאבק למניעת השידורים מעודדי האלימות באמצעי תקשורת (בהזדמנות זאת הייתי רוצה לפנות לכל מי שמזדהה עם המאבק, לחתום על העצומה שאנחנו מחיתימים). אנחנו פועלים (באמצעות מדור התלונות שלנו "עבודה עברית") לצרכנות הוגנת במדינת ישראל (תלונות רבות הבאנו לפתרונם, משהו בסגנון "כלבוטק"), ועוד. הערכים שחרתנו על דגלנו הם: חופש הפרט, צרכנות הוגנת ושיוויון לכל. כמעט כל מדור תוכן בפורטל מביא את אותם ערכים לידי מימוש.

למעלה