אין לך סיכוי

בלי אני

New member
אין לך סיכוי

"אין לך שום סיכוי".
"סליחה ?! "
"אין לך שום סיכוי שבעולם להשיג אותו", הנידה הסטודנטית לידי את ראשה לכיוון המרצה.
הסתכלתי עליו,
נראה טוב, לא מדהים, אבל טוב. לא מישהו שהייתי נלחמת על להשיג אותו, אבל עושה אותו בכיף. בטחון עצמי גבוה, מרגיש נוח בעמדת בעל הידע. ובטח מרוצה ממבטי הערצה הגלויים של זו שיושבת לידי. גבר, כולם גברים ... "
"חחחח, אולי לך אין שום סיכוי, אם הייתי רוצה הוא היה על ארבע עכשיו"
עכשיו תורה היה לצחוק, "היית מתה, אולי אזרוק לך איזה עצם אח"כ" היא קורצת לי מחייכת.
הייתי אמורה להתעצבן, אבל משום מה היא חייכה אותי מבפנים, העיניים שלה אמרו שזו לא הייתה התגרות פוגעת, אלא רק מצב רוח משחקי, והרבה בטחון עצמי. אני מתחילה לחבב אותה.
"וואלה ?! " אמרתי. תוהה מאיפה זה בא. היא לא נראית מי יודע מה. חמודה כזו - בסדר. לא יותר מזה. אבל כן, סקסית, בהחלט סקסית. וברור שמשם הכוח שלה. היא בטח יודעת לשחק היטב את המשחק, וחושבת שהקלף הכי חזק שלי זה איך שאני נראית, ורק עליו אני בונה. טוב, היא עוד לא ראתה את שאר הקלפים, אני לוקחת אותה בסיבוב !
" יודעת מה, בואי נתערב. מי שמצליחה לתפוס את תשומת ליבו קונה לשנייה קפה אחרי השיעור "
"הולך, מתאים לי קפה, אחד סוכרזית " היא מחייכת. "היית מתה, הפוך חזק בלי סוכר" אני מחייכת אליה חזרה. ושתינו צוחקות. רק כדי לראות שהוא עומד ומסתכל עלינו במבט נוזף.
"סליחה" אני אומרת בחיוך גדול מבויש וסמוק, קונה ביני לבין עצמי נקודה. הוא לא הראה שום תגובה והמשיך כרגיל. טוב, לא נפל בירייה הראשונה, לפחות זה הולך להיות מהנה, ומי יודע אולי אפילו מאתגר.
נחושה לנצח אותה אני מורידה את הגומייה מפזרת את הכתום, מעבירה לשון מהירה על השפתיים, מניחה את כל הכוונות עמוק בעיניים, ומנסה לתפוס את מבטו.
"פשששששש" היא צוחקת לידי "סחטיין על הלוק".
"שתקי " אני אומרת מסתכלת עליה וצוחקת " את לא רואה שאני עובדת ?! ... "
" עוד פעם את ? " הוא אומר בקול חד ונוזף, אני מסובבת מייד את הראש כדי לראות אותו עומד עצבני ומסתכל ישר עלי, תופס אותי מופתעת, בחצי השנייה שלוקח לי להתאפס הוא כבר אומר "די !" ומנתק את קשר העין.
שתינו מרכינות את הראש, "אני אהרוג אותך", אני מסננת כשאני שומעת אותה מגחכת בשקט - "בכוס זכוכית בבקשה".
אני מחליטה להתקדם יותר בזהירות, פעמיים להיתפס לא מוכנה זה לא לעניין. בוחנת לאט את התגובות שלו, איך הוא מסתכל על הכיתה, ועלי, מחייכת אליו במבט, אבל לא מצליחה לתפוס את המבט שלו. לומדת אותו בסבלנות. אחרי ההפסקה מגיעה ההזדמנות שלי, הוא מכתיב.
הראשים של כולם קבורים בתוך המחברות כותבים, והוא לא יכול לפספס אותי. אני יושבת זקופה, לא כותבת. מבליטה קצת את השדיים, מעבירה אצבעות בכתום, משאירה את היד על הראש, ונועצת בו את "המבט", שילוב מעודן של תמימות, חושניות, וגירוי חריף. האפקט נבדק והוכח אין ספור פעמים, אין לי ספק שזה עניין של שניות עד שהוא שלי, כל מה שצריך זה שהוא יבחין ... והוא מבחין.
בדיוק כמו שחשבתי, בדיוק כמו תמיד, הוא נעצר באמצע המשפט ומסתכל ישר עלי, בינגו. הוא מחייך אלי ואומר בקול רם " אני מבין שאת בונה על זה שתזכרי הכל מהראש, במבחן " . אני בהלם. כולם מרימים את הראש, עוקבים אחרי המבט הציני שלו ישר אלי, ואני לא מאמינה שזה קורה, זה משהו שאף פעם לא קורה, לפחות לא בלי שליטה שלי, אני מאדימה! המילים עולות לי מיד לראש ארסיות ומצליפות, אבל יחד איתן ההבנה שהוא יקלוט שזו התגוננות. נתפסתי לא מוכנה, הושפלתי.
אני בולעת את המילים שותקת, מורידה את הראש, לוקחת את העט, מניחה בקצה הדף, וממתינה שתי שניות נצחיות שימשיך להכתיב.

זה פוגע בי בעוצמה, אני אפילו לא צריכה את התגובה שלה. נפלתי, הורדתי, נכשלתי, טעיתי בהערכות, הושפלתי. וכמו מנגנון פצצה ישנה ששכב שנים רדום, הופעלתי.
הדם מתפשט מהפנים לשאר הגוף, אני מתחילה לבעור... בכוס.
דחף עצום מנסה למשוך את היד שלי למטה, לגעת להתפרק, להרגיש אותו. זה מעבר למשחק, מעבר אליה או להגיון, עכשיו זה צורך פרימיטיבי מזוקק וטהור. אני צריכה אותו !

היא מסתכלת עלי מודאגת, אבל אז רואה את עיני בוערות. "אני אזיין אותו" השפתיים שלי אומרות לה ללא קול. והיא מחייכת אלי חיוך רחב מעריכה את הנחישות, "חחח סוטה, בהצלחה " .

בדקות הארוכות הבאות אני שומרת על הראש מורכן במחברת, מנסה לחשוב. מה השתבש ? הגוף שלי משתולל בפנים, צורח למגע, לשריטות, לפורקן. למה הוא לא הגיב אלי ? איך הוא לא נלכד ? ומרגע לרגע אני גולשת לפנטזיות במסווה אופציות לתפיסת תשומת הלב שלו. כשאני מדמיינת את עצמי יושבת מתחת לשלוחן שלו מוצצת לו בזמן שהוא מסביר לכיתה, נופל לי האסימון. הגישה שלי הייתה מינית מידי.
אמנם זה היה מרומז מאד, והוא נראה כמי שמסוגל להתמודד, אבל זו מסיכה. הוא מאותם אלו שעבורם זה בוטה מידי, שלא יודעים להתמודד. אני מעבירה בזריזות מתחת לשולחן שתי אצבעות פעם אחת על הכוס, סוכריית הבטחה לצורך הבוער, משתיקה אותו, וחוזרת לשליטה. זמן להחליף אסטרטגיה.

אני שוקעת בחומר, מחפשת את השאלה. רוצה ללכת דרך המוח ? בבקשה ! רושמת לי שלושה דברים. מחליטה ללכת על מספר שתיים, שאלה חזקה על החומר, גם תיאורטית וגם מצביעה על הבנה. מחליטה על אחד על אחד, ולא מול כל הכיתה, שלא יראה מתחכם מיד, שלא יפריע לו, הפעם אני הולכת על הערכה.

בסוף השיעור אני אומרת לה שתחכה לי רגע, וניגשת אליו. ממתינה בשקט עד שהאחרים יסיימו לשאול, ואז שואלת. בלי מניירות, בלי פיתוי, ידע בלבד. הוא מתחיל להסביר לי, מסתכל לתוך עיני, מחפש ומוצא את ההבנה, כשאני מרגישה שאני מוצאת את התשובה.

פתאום היא מגיעה מהצד, ומתכופפת להרים טוש שנפל מהרצפה. החולצה שלה נופלת קדימה, חושפת חצי מהשדיים שלה בחזייה שחורה, המבט שלו מהופנט. היא מתרוממת, נותנת לו את הטוש, מניחה את היד שלה על היד שלו ואומרת בחיוך " שמחתי להרים לך אותו" ומוסיפה קריצה. אני מסתכלת המומה כשהוא צוחק על דו המשמעות ואומר לה " תודה מותק".
מותק ?! מה מותק ????!!!!
אני לא מאמינה ! הוא קרא לה מותק, הזונה!
בואי תתפסי לו את הזין ותסגרי עניין.
"אני מחכה לך בקפיטריה" היא מחייכת אלי, "בא לי קפה ".
ואני חשבתי שאולי הייתי בוטה מדי, איזה מטומטמת.
"אוקי" אני ממלמלת והוא לא מוריד את העיניים מהתחת שלה עד שהיא יוצאת מהכיתה.
"טוב, איפה היינו ? " הוא נזכר בקיומי כשהיא יוצאת.
אני מנסה להתאפס מגמגמת משהו אבל הוא קוטע אותי, "תראי אני קצת ממהר, שבוע הבא אני אהיה בערך חצי שעה לפני השיעור בחדר של שעות הקבלה, תוכלי להגיע ? "

כן אני אגיע,
אתה יכול להיות בטוח, ועוד איך אני אגיע
אני אגיע מוכנה הפעם,
את הכפפות אני משאירה בבית,
ואיך שזה נראה כרגע כנראה שלא רק אותן...

בלי אני

New member
אין לך סיכוי 2

הגעתי מוכנה, תותחים כבדים.
חולצת כפתורים חושפנית מעט פתוחה. חצאית מיני, איפור מתאים, שיער פזור, בלי חזייה, נחישות, כל החבילה.
ניגשתי לחדר המרצים, מתעלמת ממבטים מריירים, סעמק הוא לא שם.
שוב הרגשתי מטומטמת, הוא אפילו לא זכר שאמר לי להגיע ?
הלכתי עצבנית למזכירות, שם אמרו לי שהוא בחדר 308 קומה שלישית. אוקי, נשימה עמוקה, ממשיכים.
איפה החדר הזה ??
עברתי את כל הקומה כולה, עד שמצאתי את החדר בסוף, במעבר קטן. דפקתי על הדלת - עדין מידי. כבר הלכו 5 דקות חשובות, אני חייבת להירגע. ניסיתי לדפוק חזק יותר אבל כבר בדפיקה השניה הוא פתח את הדלת, כנראה שמע את הדפיקה הראשונה ובא לפתוח לי. נעצרתי עם היד באוויר בדרך לדפוק שוב, ממש לא הכניסה שהתכוונתי לדפוק !
"בואי תכנסי, מצטער על החדר היה ממש רועש למטה ואני יודע שהחדר הזה תמיד פנוי, מצאת בקלות ? "
"כן, אין שום בעיה" חייכתי, מחזירה את השליטה, הכל בסדר.
נכנסת ומתיישבת, הכל חוזר לתכנון, מוציאה את הדפים, שולפת את השאלה על החומר. הוא מתחיל להראות לי ואני מתכופפת מעט בכיסא "לראות" מה הוא כותב. מחשבת בראש את הזווית יודעת שהוא יכול לראות דרך המחשוף כמעט את כל השדיים שלי, יודעת מצוין מה נגלה לעיניו. הפטמות שלי בולטות ומשניה לשנייה אני הופכת יותר ויותר מגורה, הקול שלו, הביטחון שלו, אני רוצה אותו, ממש רוצה אותו.
ההתרגשות נבנית בתוכי, עוד מעט הוא שלי.
"עוד משהו ?" הוא שואל .
"כן " אני עונה " משהוא קטן. אני יכולה לקבל את מספר הפלאפון שלך ? "
"לא " הוא אומר בחצי חיוך, "למה ? "
"ואם אני אבקש יפה? " אני משחקת את המשחק
"לא, למה ? " הוא מחייך עמוק יותר, ואני ממש מתגרה
"כי אני ממש ממש רוצה " אני אומרת - מתחננת, חצי במשחק וחצי באמת.
"עדיין לא " הוא משיב.
הלב שלי דופק, הגירוי כבר בלתי נסבל, אני חייבת, חייבת, והולכת על כל הקופה.
אני נושמת עמוק משחקת אותה רגועה, בלי להוריד את העיניים שלי מהעיניים שלו,מושיטה את הידיים מתחת לחצאית מורידה את התחתונים ושמה אותם על השולחן מולו, "ועכשיו ? ".
הוא מסתכל בתחתונים, בעיניים פעורות, ועכשיו גם אני. הן רטובות, לגמרי. התחתונים שלי מונחים מולו, החרמנות שלי חשופה לגמרי, צועקת קח אותי !
"מה את חושבת שאת עושה ?" הוא כמעט צועק עלי.
"אני .. כאילו.. לא ..אה ..." המילים נעתקו ממני, אני מנסה להתכווץ "מצטערת .." אני מושיטה את היד לקחת את התחתונים מובסת.
"אל תגעי בזה ! " הוא צועק, "מה את מנסה להפיל אותי? להרוס לי את הקריירה ? " לא יכולתי להוציא מילה.
" את מנסה לסחוט אותי? שאח"כ יאשימו אותי בהטרדה מינית ויזרקו אותי מכאן ? מזל שאני מקליט פגישות עם כאלו כמוך " .
"לא אני לא מנסה לעשות לך שום דבר, נשבעת, אני רק רציתי... שתרצה אותי , לא רציתי לפגוע בך, באמת, אני ... אה .. מקליט ??" פתאום זה מחלחל לי לראש. אני מסתכלת מסביב ורואה את הפלאפון שלו עומד בזוית בקצה השולחן נשען על הקיר ומכוון עלי, בא לי למות. לקבור את עצמי, להעלם, פשוט להעלם, לאונן ואז להעלם, לאונן מולו, ואז להעלם, רק לאונן מולו, אני מורידה את הראש.
"עכשיו אין שום ברירה אחרת, אני לא לוקח שום סיכון. את תצאי מכאן, תלכי למזכירות תבטלי את ההרשמה שלך לקורס, ולא תיכנסי יותר לשיעורים שלי ברור ? או שאני צריך להראות להם את ההקלטה ? "
"לא, בבקשה, באמת באמת, אל תעשה לי את זה, לא התכוונתי לעשות לך כלום, רציתי.. אולי אתה יכול לעשות משהו, לא יודעת אני רוצה ... אני צריכה את הקורס הזה, אני ... רוצה ללמוד אצלך, אני מצטערת, בבקשה בבקשה..."
הדפיקה בדלת הקפיצה אותי, ומילאה אותי פחד, איסטנטקטיבית הושטתי את היד לקחת את התחתונים. "אל תגעי בזה" הוא אמר, ואספתי חזרה את היד מבועתת לשמוע אותו אומר "כן ".
הדלת נפתחה מאחורי, סרטים שלמים עברו לי בראש עד ששמעתי אותה אומרת "רצית שאני אבוא ? " הסתובבתי מיד לראות אותה, מה היא עושה כאן ? "כן, תיכנסי "
היא נכנסה מתעלמת ממני לחלוטין ונעמדה לידי, עיניה מהופנטות על התחתונים שלי .
"מה העניין דיט ? " הוא שואל אותה.
דיט ?! הוא קורא לה דיט?! מה פתאום דיט? ופתאום נופל לי האסימון, הם מכירים. הוא מכיר אותה, הוא מכיר אותה טוב, הבת זונה, בגלל זה היא ידעה ש... בגלל זה הוא ... זונות, איזה זונות, הם שיחקו בי, שניהם. הייתי משחק, היא ידעה בדיוק מה יפעיל אותי, מה יגרה אותי, היא .. הוא .. זונות ! אש עצומה מתלקחת בי אבל לא יודעת לאן לפרוץ "אני ..."
"מה את עומדת ומסתכלת על זה ככה" הוא פתאום נוזף בה, קוטע את חוט המחשבה שלי.
הוא יורד עליה שהיא מסתכלת על התחתונים שלי, טיפונת כוח חוזרת אלי. אני מסתכלת עליה, מצפה לראות אותה מורידה את הראש, אבל לא מוכנה בכלל למה שקורה. היא יורדת על הברכיים, הפנים שלה מול התחתונים הרטובים שלי והיא פשוט ממשיכה לבהות בהם.
אני בהלם מוחלט, כל הכעס התהפך בשניה, זה כל כך מגרה לראות אותה ככה שהנשימה שלי נעתקת, אני מרגישה שהכוס שלי נוזל חשוף על הכיסא.
הוא מגיע מסביב לשולחן, ומלטף לה את הראש, "מה, את רוצה את התחתונים מותק ? "
היא מהנהנת עם הראש ופולטת כן חלוש.
אני מסתכלת על היד שלו מלטפת את הראש שלה וגל עצום של קנאה מציף אותי. אני רוצה, אני רוצה שלטף אותי, בא לי לצרוח אני רוצה להיות על הברכיים ושתלטף גם אותי, אני רוצה, זה התחתונים שלי !
"אי אפשר מותק " הוא אומר, "אין ברירה אחרת". היא לא מורידה את העיניים מהתחתונים. "מה את לובשת ? " הוא שואל אותה. "רק את הבאט פלאג" .
הראש שלי מסתחרר, אני חייבת, אני לא עומדת בזה, אני זקוקה. נותנת מבט חטוף בטלפון שלו, יודעת שהוא מצלם, אבל כבר לא אכפת לי כלום, הראש שלי ריק לגמרי, ורק צורך אחד אגרסיבי מסתובב לי בראש, שוב ושוב ושוב , רק שגם אני אהיה שם.
" אולי .. אולי אפשר ש .." אני מתחילה להגיד, שניהם מסתכלים עלי.
אני מסתכלת בעיניה פותחת את עצמי עד הסוף, חושפת בפניה את החרמנות שלי, את הטירוף, את האש הבוערת, את המקום בקטן והנזקק שנזרקתי אליו, בלי הגנות.
היא רואה אותי, מחייכת אלי חיוך קטן של הבנה, מהנהנת בראש ומעבירה את המבט לרצפה לידה. נותנת לי את האישור שלה.
אני אוספת את עצמי בקושי, מוותרת על הגנה, מוותרת על הכל, הגוף שלי נע מעצמו.
גולשת לרצפה על הברכיים לידה, נצמדת אליה, מחפשת תמיכה. היא מחבקת אותי ביד אחת, נותנת לי אומץ להרים את העיניים אליו.

"אולי,
אולי אנחנו יכולות להתחלף ? "

DOM Perignon

New member
אין לי סיכוי...

karend1

New member
איזה יופי..!!!

את יודעת לספר סיפור.
ולחרמן.

אני בוערת.

דאמיט..!

dror39

New member
אחד הסיפורים הכי טובים שקראתי

שגרם לי להכנס, להירשם ולהגיב..

JamesNox

New member
איזה יופי של סיפור!

(ידעתי שהייתי צריך ללכת ללמוד באוניברסיטה!)

מחרמן ברמות על

וקצת גורם לי לחשוב על התרגילים שהסטודנטיות שהאיש מלמד בטח מנסות עליו....

למעלה