אין לי

w i s d o m

New member
אין לי

כישרון כמו למגי, אין לי את הרגישות של סודית, אין לי יכולת כתיבה כמו לברבורה, אין עקביות כמו לישראל, אין לי... אין לי... אבל...... יש לי כל כך הרבה אהבה אליכם ... אל כו---לם בפורום הזה... (אנא, אלא שלא הזכרתי לא להפגע) נכון, אני לא משתתפת פעילה... אך אני אתכם כ---ל יום... הפכתם להיות המשפחה הסודית שלי... חג שמח ושנה טובה כם חיבוק מכל הלב והנשמה לכל אחד ואחת בפורום זה. רותי

magy

New member
אבל יש לך "אהבה"

ואין כמו אהבה.........שהיא חזקה, מכל תכונה אחרת. היכולת הזו, לאהוב....שמה בכיס הקטן את יתר התכונות שהזכרת..... היכולת להגיד שאת אוהבת.........מוסיפה לך גם כן....... הלו ויזדום........חג שמח........ תכתבי יותר........אף אחד לא נבחן כאן, ברמת הכתיבה אלא בתֹכנה.........ואמיתותה... יש פה מלאן אנשים......וכולם "נקודת חן"......בחדר 50 +

Sודית

New member
אז יש לך כבר מלאנ´תלפים...

עם אהבה אפשר לעשות המון... פתאום גם המילים משתנות... העיקר שאת פה ויזדום והכי חשוב להרגיש פה טוב. משפחת סודית

magy

New member
סודה.......

שימי לב איך כולם שפוכים.....אחרי הארוחה של אתמול...... ואני לא יכולתי לישון בלילה.... אולי לא אכלתי מספיק.....

שילה1

New member
ואני לא היה לי לילה...../images/Emo8.gif

כי שבתי עם ציוצן של הציפורים!! וכבר מכינה את הארוע הבא...

Sודית

New member
חחחחח....כי אני.....

אכלתי אתמול, את כל שהכנתי לשלושתינו.... סודית....אז מה אוכלים הבקר???

../images/Emo85.gif אני רוצה ...עכשיו...

משהו ממה שהכנת אתמול... אבל ע כ ש י ו PROMPT ASAP יען כי יש לי רעב היסטרי - ואמרו לי שסגריות לא מרזות....
בורקס עם ביצה חמינדו?????

Sודית

New member
את יודעת מה ???

הולך....יש מלא בורקס, מכל המינים... אמנם בפריזר, אמנם משנה שעברה.....אבל, הביצים יכולות להיות חדשות וחמות. סודית מתה על בורקס...גם בלי חמינדוס.

../images/Emo23.gif תגיד....

אתה חושב שמילות אהבה כאלה כל אחד מקבל ... בכל פורום??? חה חהחה... אתה יודע מה זה לכתוב "יפה" ולא לשמוע את מחיאות הכפיים? אם אתה לא היית בא לכאן, הייתי ממציאה אותך, ןחוכמה... תגיד , חוכמה זה כלום בעיניך.. אז שמע, אני אוהבת אותך גם בגלל מחיאות הכפיים, וגם בלי, ורק בגלל מה שאתה, ואם תבגוד בנו בפורום אחר - נארגן משלחת חיפוש ונחזיר אותך בכוח..

Sודית

New member
ברבורה....בחיי שאת בסדר....

מגי ואני הגבנו לויזדום כאל בחורה... עכשיו הצצתי בפרטים וראה זה פלא, היה שם אייקון של גבר...זהו? זה מספיק? סודית בין מין למין

:-ואני...

Pבסך הכל הצצתי לו מלמטה... אני קטנה אני... לא בכוונה.. טוב, מגי, טוב, אני חוזרת לסדר..:-

magy

New member
אוייייייייי

למה חשבתי שחכמה...חייבת להיות בחורה???????? אוי לי..... בפעם הבאה לפני שאני מגיבה....אני בודקת בין הרגליים......... אני והטעויות שלי.......... פויה לי......... בשניה אני מסרסת.......ממש נורא.......... מה אני? אולטרא סאונד........?????????????

../images/Emo3.gifתגידי...Magy

את אולי יכולה גם לעשות את ההפך?? זאת אומרת... אם כבר סירסת... אז לא לזרוק את השאריות... רק לשמור לעת הצורך.... יש לי כמה על הכוונת לשימוש בשאריות... אבל פירוט רק אחרי יום הכיפורים, עוד חסר לי שיכללו לי את מחשבות העוון האלה... לשנה הזו... אני עכשיו בפוזה של "עשרת ימי תשובה" מבקשת סליחה מכולם, אפילו מהסגריות שאני שורפת... תנו לי אייקון שלי כיפה ותפילין מ ה ר ותהיו
בימים אלה

magy

New member
אתן לך את השאריות

אבל אין לי מתכון אם את מתכננת להכין מזה תבשיל..... ונדמה לי שזה לא הכי כשר........המאכל הזה....... כשאוכלים אותו ביום כיפור......... כבר עדיף לצום.......
PPPPPPPPPPPPP

Sודית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאז היתר כשר לכיפור??? ../images/Emo3.gif

באלי7

New member
יש לךךךךך../images/Emo23.gif

יש לך את הבאר השופעת את הקשת בענן כמו החיסדה שרק שרק נותנת יש לך אהבה

israel7

New member
w i s d o m יקירתי,,,,

מאוד ריגשת אותי,,,במילותייך ולמה ?למה לא תהיי פעילה,,האמיני לי שזה יעשה לך רק טוב,,

שרונהה

New member
ל wisdom ../images/Emo24.gif

יש לך.... יש לך.... יש לך את היכולת להבחין בכשרון של מגי, ברגישות של סודית, ביכולת הכתיבה של ברבורה, בעקביות של ישראל ויש לך אהבה וזה המון שרונהה

למעלה