אין לי
G Gays On Cock New member 5/5/05 #2 נצל"ש כי בא לי להתלהב ולחוש את עצמי יאי קניתי כרטיס לפסטיבל מטאליסט!! יאי לי! והצלחתי גם לגרור את חברתי המטאליסטית הקשוחה והאפלה(נוט) סשי וגם את יהודית(או עומר כמו שהוריה קוראים לה) ויש לי פוסטר חדש ונסגד של גאנז*סוגדת* נ.ב נה נה בננה לי יש כרטיס!!
נצל"ש כי בא לי להתלהב ולחוש את עצמי יאי קניתי כרטיס לפסטיבל מטאליסט!! יאי לי! והצלחתי גם לגרור את חברתי המטאליסטית הקשוחה והאפלה(נוט) סשי וגם את יהודית(או עומר כמו שהוריה קוראים לה) ויש לי פוסטר חדש ונסגד של גאנז*סוגדת* נ.ב נה נה בננה לי יש כרטיס!!
L LuLuLu iT New member 5/5/05 #3 ../images/Emo69.gifאההההההההה גאנז../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני לרצוווווות את הולכת עם עמר? ^______^ רק בשביל זה שווה לבוא
../images/Emo69.gifאההההההההה גאנז../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני לרצוווווות את הולכת עם עמר? ^______^ רק בשביל זה שווה לבוא
G Gays On Cock New member 5/5/05 #4 ממממ נופ יש לי חברה אחרת ששמה עומר ונכון גאנז נסגדים? אוי סלאש כזה שקסי הוא הדבר יחיד שגורם לי לשמוע את אקסל צווח(למרות שגם הוא שקסי אבל אם ישאלו אותי אני יכחיש!)
ממממ נופ יש לי חברה אחרת ששמה עומר ונכון גאנז נסגדים? אוי סלאש כזה שקסי הוא הדבר יחיד שגורם לי לשמוע את אקסל צווח(למרות שגם הוא שקסי אבל אם ישאלו אותי אני יכחיש!)
C crysania New member 6/5/05 #6 ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif גמאני רוצה פסטיבל מטאליסט בהחלט יאי לך...
../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif גמאני רוצה פסטיבל מטאליסט בהחלט יאי לך...
W Wing Chan New member 7/5/05 #7 אז תלכי גם :O (סעמק, צריך להשיג כרטיס. איךאני אגיע לת"א עכשיו סעחטק?)
G Gays On Cock New member 7/5/05 #8 ממ אפילו אם תגיע לא יעזור לך נגמרו הכרטיסים במטאל שופ, ידיד שלי שהיה אתמול אמר שנשארו להם משהו כמו 10 כרטיסים ואני משארת שהם נגמרו כבר.
ממ אפילו אם תגיע לא יעזור לך נגמרו הכרטיסים במטאל שופ, ידיד שלי שהיה אתמול אמר שנשארו להם משהו כמו 10 כרטיסים ואני משארת שהם נגמרו כבר.
M majere the mage New member 7/5/05 #10 מהההההההההההההה???????????? לא נכון, את משקרת, לא לא לא אני לא שומע עד שהסכמתי עם עצמי שאני הולך(כאילו השגתי כסף) ואין כרטיסים?!
מהההההההההההההה???????????? לא נכון, את משקרת, לא לא לא אני לא שומע עד שהסכמתי עם עצמי שאני הולך(כאילו השגתי כסף) ואין כרטיסים?!
G Gays On Cock New member 7/5/05 #11 תראה במטאל שופ שבת"א אין כרטיסים לגבי מקומות אחרים אין לי מושג ומקסימום תקנה ב200 שקל לא במכירה המוקדמת אלא את בכרטיסים שיגיעו אחר כך
תראה במטאל שופ שבת"א אין כרטיסים לגבי מקומות אחרים אין לי מושג ומקסימום תקנה ב200 שקל לא במכירה המוקדמת אלא את בכרטיסים שיגיעו אחר כך
A Annabel Lee Fairy New member 7/5/05 #9 אין לך מה???../images/Emo54.gif (מצטערת שלא הייתי פה הרבה זמן. המחשב שלי מציק לי)