אין לי תמונה אבל.....

אין לי תמונה אבל.....

שמעו, כרגע אין לי תמונה של עצמי אבל אולי אני ימצא.. ואם לא... אפילו שאני ש ו נ א ת להצטלם... אני יצטלם בשבילכם... ועוד דבר... אני לא חושבת שמגיע לי כל המחמאות והכל... כי אני לא שווה אותם......ומשעמם לי כרגע מאוד............. אנשיםםםםםםםםםםםם אני כל היום פה ואין כאן אף אחד ואני משועממת ואני צריכה להחליף דיסק.. רגע........ טוב שמתי עכשיו CHESRIE CAT כן כן......... איזה דיסק פיציצי... :)

~BLINK182_gurl~

New member
לגבי התמונה...

אני הילדה הכי פחות מצטלמת (פוטוגנית) שקיימת, ובגלל זה גם אני שונאת להצטלם!!! במציאות זה תמיד נראה פי אלף יותר טוב ובתמונות זה יוצא מכוער!!! אז אני יחכה שאבא שלי יחזור מארה"ב עם המצלמה הדיגיטלית ואני יצטלם עם שיער שחור וישלח לכם.... ויעשה לעצמי פאדיחות....

אני נראית גרוע גם במציאות לא רק

בתמונות...... אבל זה בסדר כי לא מפריע לי.... שמעו, נכון שאמרתי על הספר מבלינק שרציתי לסרוק לכם מה שהם כתבו לי- אז הסורק שלי נתקע באמצע.... אבל אל דאגה- אני יסרוק את זה בקרוב...... ויש שם חתימות- למישהו מכם יש כבר חתימה שלהם??

אני יסרוק כשהסורק יעבוד....

אם את בפורום עכשיו אז את רואה את ההודעה הזו- כ נ ס י לצ´ט... חדר blink 182 תודה.. ככה אפשר לדבר בדרך קלה יותר ואני מנסה להוריד ICQ ממקום כלשהוא שאני לא בטוחה מהו..... :)

D@nielle 182

New member
אני חושבת שזה ממש לא נכון

כי אני מכירה אותך ואת הילדה הכי מצטלמת בעולם!!! רק רציתי להגיד את זה, ולהוריד את העניין מליבי... עזבו, אני מסטולה לגמרי... ב-
, דניאל... נ.ב- מי שמחורפן כמוני שישלך הודעה בבקשה...חחח...

למעלה