אין לי שם בסדר

אין לי שם בסדר

זהו שמי. ומה אכתוב ?.. מה אכתוב לכם כעת? אולי על יצירת המציאות? תקשורת? או אולי החיים כסרט קולנוע? מיימדים מקבילים? ואולי המציאות האשלייתית? ומה בקשר לכל מיני דברים שעולים לי בראש? אני הוא אורי, נעים מאוד. איש מיוחד, לדעתי האישית. השעה 3:47 לפנות בוקר, וצריך עוד מעט לקום, כי תור לרופא מחכה וממתין. היום פגשתי בחורה נחמדה, 3 שעות לקח לגשת, לא מפחדנות, רק כי פשוט אזלו הרעיונות, והניסיונות הקודמים כשלו. דיברנו כמה דקות לבסוף, אח מה, חבר יש לה.. ובנות, הלא משהו נהרס כשמתקרבים ? כי הן נראות ממש טוב מרחוק לא כך? ומה עכשיו.. ולמה זה .. שתמיד שאני מחליט על מישהי, אי נוחות תוקפת אותי, בשילוב עם חוסר בטחון ופחדנות. ולמי אכפת בעצם למה? יותר מעניין איך לשנות, Yes ? מישהו מקשיב לי? 3:51 לפנות בוקר, אני לבד? דווקא נחמד ! אהה... זיכוך.

אורלי_ל

New member
היי אורי

בוקר טוב, לילה טוב, מה זה אצלך עכשיו?
ה"איך", לדעתי, "לא פחות חשוב מה"למה". כי חשוב לדעתי לדעת מאיפה דברים באים, ובכלל כשמבינים יותר (כמו ה"למה") אז הכל נהיה קל יותר. בהצלחה בכל הדרכים!

למה/איך

נטיה רווחת היא למצוא "למה" כדי להבין "איך" מהמקום הזה. לרוב, ברגע שתעשי משהו, בלי שתביני למה.. והוא יתן לך את התוצאה הרצויה, כל הלמות יסתדרו מאליהן (ב-חת) הטעות היא שבן אדם עוצר את עצמו ומלעשות משהו, בגלל שהוא לא מבין למה. זאת פסיכולוגיה- לשבת ולנתח, ולחשוב למה ולמה ולמה ומאיפה זה בא ואיך זה יצא ומה.. ואחרי 10 שנים שמבינים למה, אולי אולי אולי מנסים משהו אחר, ואז התוצאה בחיים משתנה. זה אפשר, אבל לדעתי האישית חבל על הזמן. החיים קצרים. בסדנאות כמו מהות לעומת זאת, לא עוסקים בלמה, אלא, אם משהו לא עובד, אם התוצאה היא לא ה תוצאה הרצויה, סימן שהדרך אינה נכונה, וכל שנותר הוא לנסות דרך אחרת. איך לעשות אחרת? וזה למה תוך 4 ימים של סדנה פשוטה יש תהפוכות כל כך כל כך משמעותיות בחיים. תת\וצאה רגשית, מחשבתית, במערכות יחסים, בעסק, בכסף, בתקשורת, בפנים בחוץ פה שם. כל דבר שקורה.. אישית אם את שואלת אותי, חשוב לי להבין למה.. אני אשמח ורוצה לדעת ולהבין, ואם יש תשובות אז HELL, אני רוצה אותם. אבל כשאין תשובות, כל שנותר הוא לנסות כל מיני דברים, בלי להבין, עד שמשהו עובד.

דקלה!!!

New member
אורי

מאוד מעניין אותי לדעת מה שלומך ? נעלמת לגמרי מהפורום ולא התקשרת.אני מקווה שהכל בסדר איתך ושתהיה בקשר. שלך דקלה

היי..

שלומי טוב, תודה, אפילו נהדר. אני מנצל כל רגע בריא שיש לי כדי להנות, ואני עובד.. עלק עובד, עושה חיים, אני עושה מה שאני רוצה לעשות :) יוצא כל הזמן, רואה אנשים.. כיף לי כיף לי. הכדורים בינתיים מחזיקים אותי איכשהו.. למרות שיש התפרמויות קטנות עם נסיגות. אגב.. הייתי בניו לייף.. המליצו לי בינתיים להישאר בטיפול שלי.

דקלה!!!

New member
היי בחזרה

אני מאוד שמחה לשמוע שאתה בסדר. ההודעות בפורום היו ממש מיואשות וכבר התחלתי לדאוג. בכל מקרה אתה תמיד מוזמן להתקשר אם בא לך.... שלך דקלה

למעלה