אין לי פייבוריט

iNEEDit25

New member
אין לי פייבוריט

ממש לא סובל את רוב המתמודדים ב"הישרדות", זה ממש בעיה. או שההפקה עושה את זה בכוונה באמצעות עריכה מגמתית, או שזה בגלל שישראלים, כשהם מגיעים לאי בודד, פשוט יוצא מהם כל הרוע. בארו - איגור, יואב, עידן, אפרת, נטע-לי, אנסטסיה, אופיר - אשכרה אני לא מחבב אף אחד מהם. אין לי פייבוריט לניצחון. קאניבה - גיא, איתי, אריק. מניח שאני מעדיף שגיא ינצח, למרות שהוא לא האסטרטג הכי גדול, והוא די רכב על אריק עד האיחוד. הפייבוריטים שלי הודחו. זה בעיה. ומי שנשאר - אני לא סובל אותו. איגור - מזעזע, גם חיצונית גם פנימית. כשבא השליח להודיע לו שהוא התקבל למשחק, הוא אשכרה לא התקשר לאף אחד להודיע לו, בטח אין לו חברים בכלל. יואב - המתמודד הכי פרווה שהיה בהישרדות אי פעם. לבנאדם פשוט יש דפקה. ראיתם איך הוא רץ במעגלים לקחת את הבנדנה הכחולה מגיא זוארץ? ואיך הוא רקד בעיגול במסיבת האיחוד? אין לו מודעות עצמית? הוא מתנהג כמו ילד מפגר. עידן - חיצונית נראה בסדר, אופי מכער אותו לגמרי, הוא MAMA'S BOY, הוא חסר ביטחון, אני לא מתחבר אליו בכלל, ואני יודע שהוא בא להישרדות איי הפנינה כדי להתפרסם כ"זמר" (תסתכלו ביוטיוב, העלו שם הופעה שלו). אנסטסיה, נטע לי ואפרת - מילה אחת טובה אין לי להגיד עליהן. אפרת באה לשחק את המשחק וזה טוב, אבל השיער שלה ארוך מדי, נראה לי היא לא הסתפרה 20 שנה, והיא קצת מעצבנת. אנסטסיה חושבת שהיא נסיכה, סטייליסטית טירת הכרמל עלק, עובדת בחנות בגדים בחיפה. ונטע לי מכוערת. קיצר, לא יודע.

R o n 2 5 6

New member
איך מראה חיצוני נכנס בשיקול של פייבוריט?

מזכיר לי את תופעת הפנאטיות של הבנות בנות ה 12-14,שמעריצות אדם על פי מראו בכל ריאליטי מסוג זה או אחר,כלמעשה אין קשר בין המראה לתחרות עצמה(כוכב נולד נגיד). מבחינתי פייבוריט זה או מתמודד שאתה מתחבר אליו ולכן היית שמח שיזכה,או בנאדם שמבחינת אופי או דרך המשחק שלו פשוט מגיע לו לזכות.

iNEEDit25

New member
צודק

עזוב מראה חיצוני. מבחינת אופי - אין אף מתמודד פייבוריט.

Denzell

New member
יואב פשוט דמות שטוחה

מן סוג של למל"ם. עידן - על תקן האביר על הקוקוס הלבן נטלי - אכול היום כי מחר לא יהיה אפרת - מי החתיך הכי קרוב שאפשר לשבת עליו? וככה אפשר להמשיך כל כולם... תאמת שאיתי מפתיע לאחרונה הבן אדם לא אילם!

blur2

New member
יואב יותר גרוע משחר ../images/Emo6.gif

אין דברים כאלה

למעלה