אין לי עם מי לדבר

• פותח הנושא 5000
  • פורסם בתאריך

5000

New member
אין לי עם מי לדבר

החברים שיש לי עם כל אחד אני יכול לדבר על נושאים מסויימים עם אחד על כדורגל השני על פוליטיקה אחר על מחשבים , כל אחד מדבר על מה שבא לו , אבל אני רוצה לדבר על נושאים שהם יותר עמוקים אבל אני מרגיש שאין לי עם מי , לפעמים אני יושב ומסתכל עליהם מדברים וחושב הם לא ילדים בני 3 אבל הם מתנהגים כמוהם , למרות שאין שום דבר רע להיות ילד זה דווקא חלק מעולה בחיים שהייתי שמח לחזור אליו, התמימות האין דאגה למחר , הכל בסדר אין בדידות הלוואי שאני אחזור לזה פעם. אבל כשילדים אין אהבה , לפחות לא אהבה אמיתית, ורק בשביל זה שווה להישאר בגיל הנוכחי למרות שאין לי עדיין אהבה, מה לעשות אני לא יודע, אני יושב שומע שירים ומחכה....

PoshKale

New member
כל הזמן מחכים....

תפסיקו לחכות. תשמע שירים תהנה, תחיה את הרגע. סתכל על היופי של העולם.... [על העולם...לא על הצד המכוער של האנושות] ותשתדל להנות...פשוט...להיות קלילים. או שזה תלוי רק באופי...

5000

New member
בודד

בודד

קשה להנות כשאתה , כשיש לך חברים, אבל אתה רוצה עוד, ואתה יודע שאתה יכול אבל משהו עוצר אותך מין מלכודת שלא נותנת להתקדם, תקוע ברגע ולא יכול לצאת ממנו.

PoshKale

New member
כן אני מבין אותך...

נמצא בחברת אחרים אבל מרגיש בודד למרות זאת. צוחק איתם, מדבר איתם, אבל בפנים כמו אבן....או בהגדרה שלי זומבי. [או שזה רק אצלי] אפשר להסתכל על הבדידות כמשהו חיובי - אתה צופה מהצד ורואה דברים יותר בבהירות. וכמו שאמר ריצ`ארד באך - ``השחף המגביה עוף הוא זה המרחיק ראות`` ובכן..השחף היה לבד...אבל התקדם המון....

5000

New member
לאדם יש רגשות

שהם דבר טוב ורע כששמחים זה נפלא וכשבוכים ועצובים זה לא. אצלי זה התחיל נראה לי לפני 3 חודשים בערך, אני כבר לא זוכר, כבר לא בא לי לקום בבוקר , פעם כשהיית הולך לישון הייתי מחכה להתעורר כבר,עכשיו אני מקווה להמשיך לישון. לפעמים יש אושר רגעי ושמחה וצחוק וחיוך אבל הוא דל מאוד ולא מספיק בכלל כדי למלא את מה שאני צריך, אני לא יודע כמה אני צריך כי אף לא הייתי מלא בזה, לפעמים אתה יושבב ומדבר על מהו עם אחרים לא משהו חשוב,ויש שקט, ואני חושב מהה אנחנו עושים פה זה סתם-אף חד לא מדבר אבל כולם מסכימים, החיים שלנו בזבל ואנחנו צריכים לעשות משהו אבל מה ואיך..

PoshKale

New member
החיים שלך זה מה שאתה עושה מהם.

אם תחשוב שהם בזבל...הם באמת יהיו בזבל. אם תחשוב שהם דפוקים, אז הם יהיו דפוקים. אם תחשוב שהם מעניינים, אז הם יהיו מעניינים. ואין כזה דבר טוב ורע, אני לא מאמין בזה. אני כבר במשך...7 שנים לא רוצה לקום בבוקר... תן לי לישון...שיהיה לי שקט בפנים. אבל בכ``ז...אני מאמין שהחיים שלי די מעניינים ומצחיקים. [החיים שלי....לא אני עצמי]. תדמה את זה לסרט....אל תחשוב על החיים שלך עליך....אלא כאילו אתה הצופה. ותראה שזה די מעניין. ובשביל למלא את מה שאתה צריך...פשוט תתחיל להשלים עם עצמך. ושוב...תראה את היופי שבעולם...אין לך מושג כמה זה עוזר.

5000

New member
הערות

אתה תלויי בהרבה מאוד גורמים אם נהג ישתכר וידרוס אותך אם מחבל יעשה פיגוי אם ההורים שלך דפוקים, אם איזה בחורה רוצה לנצל אותך... כשאתה צופה מהצד אתה מתרחק מעצמך ,אני כן רוצה להיות עצי אבל אני רוצה לשנות, כמה דברים שאני לא אוהב בעצמי שפוגעים בי מאוד, אני נלחם בעצמי כל יום ומפסיד לזה שאני לא רוצה, עוד מעט אני אלך לישון ומקווה שמחר יתעורר האני ``האחר``.

PoshKale

New member
תלך לישון ותקווה שמחר יקום האני האחר....תמשיך לקוות.

זה לא יקרה עד שתתן לעצמך כאפה ותתחיל להזיז דברים, אם בזה מדובר. ואם הנהג שיכור, אם ההורים דפוקים, או בחורה רוצה לנצל אותך...פשוט תחכים...תפתח עיניים....ובגלל זה אתה צריך להיות צופה מהצד... כי ברגע שאתה שם לב לזה...אתה עובר את זה. זה כמו לראות מכשול מרחוק: אפשרות אחת לעקוף - לא מומלץ....כי יהיו עוד כמוהו. אפשרות שניה - לנטרל אותו....וזה דרך הלמידה עליו....לדעתי זו הדרך הכי טובה. ואחרי שתבין, אתה לא תתרחק מעצמך...אז כבר יהיו בך את השינויים שרצית. ואם לא הבנתי אותך נכון...סורי. :]

5000

New member
הבנת נכון

מה עוד בחייםמ כולם רוצים ממך משהו אחד רוצה שתביא לו את זה , אחד רוצה ככה והשני ככה . אז אפשר להגיד שים פס על כולם מה אכפת לך מהם, אני עשיתי את קצת זמן וגילית שאני יותר בודד מקודם כי אדם צריך חברים וקשר עם אחרים, גם אם הקשר איתם הוא תלויי בהרבה מאוד, אני חושב שלכלום קשה פשוט חלק מסתירים את זה בעודף ביטחון ועושים את עצמם כאלה שהם יודעים הכל והם יודעים מה צריך לעשולת תמיד אך למעשה הם בודדים כמו כולם, כי גם אנשים נשואים כל אחד מהם פרט יחיד כשהוא הולך לישון בלילה הוא להד נפרד,למרות שאני מקווה למצוא אהבה שתחבר אותי עם מישהי.

PoshKale

New member
ודאי שלכולם קשה...זו המערכת.

המערכת - תיקוני החיים, אבל לא ניכנס עמוק :). אם בא לך לשים פס...שים פס.....אבל ברור שיחס גורר יחס. אבל אני לא מכיר מישהו ששם פס על כולם...פס טוטאלי. ואל תדאג...אתה לא תמצא אהבה שתחבר אותך...האהבה פשוט תבוא אליך ותחבר אותך...דווקא כשלא תהיה מוכן. לכן, תשתדל בינתיים להנות מן החיים. החיבור יגיע איש....מתישהו.

5000

New member
הייתה שיחה נעימה מאוד אני אחזור מחר, לילה טוב

PoshKale

New member
אכן שיחה נעימה :] LILA TOV...לכל הקוראים....או בוקר...תלוי לפי המצב :)

kiwi

New member
שמור על קשר

שיהיה לך לילה מאושר ושהיום הבא יהיה שונה

kiwi

New member
נדמה לי שקרה משהו שגרם לך להסתכלות הפסימית הזאת

זה כמובן לא הדבר היחיד, אבל זה הקש ששבר את גב הגמל

5000

New member
האמת שעולם באמת מכוער, אולי לפעמים הוא נראה יפה, אבל מספיק שתפתח טלוויזיה

PoshKale

New member
נראה לי שכתבתי בעברית....תסתכל על הצד היפה של העולם....ולא על הכיעור שבאנושות....העולם תמיד יפה.

5000

New member
הבנתי אותך, להסתכל זה קל אבל אני רוצה להרגיש אותו-את היופי הזה ואין לי אותו, לאחרים יש לא לכולם אבל לחלקם כן ואני מקנא

PoshKale

New member
עיצה - תסתכל יותר עמוק....סתכל על היופי שפשטות....ותראה שזה מעין מושלמות....זה היופי.

למעלה