אין לי סבלנות

• פותח הנושא llt
  • פורסם בתאריך

llt

New member
אין לי סבלנות

הביציות שלי הגיעו סוף כל סוף, דיברתי עם הקליניקה של הרופא שלי , עד שהמזכירות הבינו שיהיו בריאות, עכשיו צריך תוכנית החזרה ולבדוק איכות ויחזירו אליי בטלפון וכו' וכו' , אין לי סבלנות אני על קוצים (בעלי מנסה להרגיע אם לא יחזירו החודש אז חודש הבא לא נורא) אבל אני ממש מרגישה חסרת מנוחה , מה עושים כדי להירגע?

מבינה את ההתרגשות

זה מאוד מרגש שהם מחכים לך שם במעבדה של אסותא רמת החייל. אגב, האם את מחזירה את המוקפאים על בסיס ביוץ טיבעי?
אני אגיד לך את מה שאמרתי לזקוקה למידע1
כדי להפחית מהלחץ ולהרגע צריכים להיות כמה שיותר עסוקים, ורצוי בדברים טובים. ככל שאנחנו עסוקים הזמן עובר מהר ואנחנו פחות חושבים מחשבות.
כדאי לעשות דברים כיפיים... שופינג
, קולנוע, טיולים, ספר טוב.
לגרש מחשבות שליליות ולהכניס מחשבות טובות אופטימיות, לדמיין את ההריון, את הבגדים שתקני בהריון, את החדר לתינוק.
זה נשמע מצחיק אבל זה מזמן דברים טובים לחיים.
אני בכל מקרה מאמינה בזה.
גם תזונה עוזרת להרגע, יש מזונות שמרגיעים את הגוף : סלרי, מלפפון, אבוקדו, כרוב, שקדים, שומשום, גרעיני חמניה ותה קמומיל.
שיהיה לך בהצלחה!!

llt

New member
תודה מאמינקה

זו באמת הרגשה מוזרה של התרגשות שלא ניתנת להסבר, לשאלתך לא נראה לי שהחזרה תהיה טבעית מכיוון שכבר כמה חודשים אין לי ביוץ טבעי (מן הסתם נבדוק את מצב ההורמונים כאשר נתחיל את הטיפול)
לגבי דמיונות יש מזה בשפע, כבר דימיינתי את זר הפרחים הגדול שאשלח לקלינקה של הרופא לאות תודה, את הקייטרינג שיהיה באירוע, את הסלפי הראשון שנעשה עם הילדים וכו'....
נראה לי הגזמתי קצת

הילה לי2

New member
אני עושה סדר חחחחח

הי מקסימה שכמותך
אני כל כך מבינה אותך ...
אני בפעמים לפני החזרה הייתי הופכת את הבית ועושה סדר
פותחת מגירה וזורקת חצי
מוציאה מדף ומעיפה עוד חצי
הייתי עושה מקום ...מדפים ומגירות מוכנים לתינוק ( זה נשמע קצת פסיכי ....)
אבך עלי זה עושה עבודה טובה ......
בהצלחה ענקית !!!

למעלה