אין לי נושא:$

רובע

New member
אין לי נושא:$

נכון הtour האחרון שלה..encore? אז אני תמיד חשבתי שזאת מילה בצרפתית ופתאום קלטתי..זה באנגלית...היא לא מתכוונת לencore=עדיין [בצרפתית] היא מתכוונת לencore=הדרן [באנגלית]... ואיך גיליתי את זה? ידיד שלח לי שירים שלה מהופעה חיה ובאחד היא מדברת על rearview והיא ביטאה את זה כמו באנגלית ולא כמו בצרפתית..הוא גם שלח לי את tsp בלייב שהיא מפסיקהה משמ חלק מהשיר כי היא בכתה ואז היא מחפשת טישו... ולמה אני משתפת אותכם? כי 3 וחצי בלילה ואני לא יצאתי לבלות

נצל"ש ואני חייבת.

לא תאמינו! פעם ראשונה!@#$%$%^&^&^^ חלמתי על אנהההההההה זה חלום מזה דבילי, שאני רואה אותה איפשהו ומדברת איתה אנגלית אבל היא לא ממש מבינה... בכל מקרה אני אומרת לה כמה שאני אוהבת אותה ומעריצה אותה וכמה שהיא אלופה ובלה בלה בלה פתאום אני נזכרת להגיד לה שיש לנו פורום... ואז אני נותנת לה את הכתובת (איכשהו היה לי דף ועט לא יודעת איך...) ולא זוכרת... זה היה ממש הזוי... אני חושבת שכשחלמתי עליה היא בכלל לא נראתה היא. ננמנמנמ וזהו

מישהי 111

New member
את יודעת כמה פעמים חלמתי עליה??

וואי.. יותר מדיי.. תשאלי פה אנשים... חחח... ואל תתפלאי שהיה לך דף ועט, אחרי הכל זה חלום.

מישהי 111

New member
למה בסוף לא יצאת???

לא אמרת שאת הולכת לסנוקר? אני הייתי ואחרי זה זרמתי לעוד מקום עם חברים שהצטרפו.. והיה מגניב כי גם החברים מהלינקולן הציעו לנו להצטרף, אבל לא היה לי נעים מעמיר אז צרפנו פשוט עוד חברים אחרים שלנו... וואי היה לי ממש כייף! אוקיי.. סליחה רגע... אז מה קרה? למה לא יצאת?

רובע

New member
כי הייתי אמורה לצאת עם חברה ושני

ידידים ובסוף הכל התפוצץ לנו בפרצוף...בקיצור ביטלתי את זה משו כמו חצי שעה לפני שהיינו אמורים להיות שם... ויכולתי לצאת עם אנשים אחרים אבל אחרי כל זה לא היה לי חשק כבר:$ לא נורא...קורה..אלה החיים...:$

FreakOfNature

New member
אני הייתי בפאנץ' ליין בת"א עם חברים

והיה פשוט גדול! המון זמן כבר לא נהניתי ככה. למי שלא מכיר, זו מסעדה עם מלצרים מזמרים, ובגלל שלא היה עמוס אתמול (נחשו למה...
) היה מקום לקום ולרקוד והיה גם מרווח ולא אחד בתחת של השני. והיה ממש ממש כיף. אני ניצלתי את אתמול עד הסוף. חברים שלי קמו, ישבו, רקדו, אכלו... אני הייתי היחיד שלא ישב אפילו דקה כל הערב. כל פעם רקדתי עם אנשים אחרים. והיה את Let's Get Loud של ג'יי לו, שהוא אחד השירים הגדולים לדעתי, והיה את Hips Don't Lie של שאקירה, והיה את Alabina (של אלבינה...
), ובסוף גם ביקשתי ושמו את I Need A Hero. (והיה גם עוד הרבה שירים טובים אחרים, כמו קרנבל בנח"ל, Suavemente, ולא זוכר מה...). לצערי אנסטסיה לא היה, אבל אני לא יכול לומר שלא ניסיתי - שאלתי את המלצרית שלנו (שאגב הייתה מצד אחד דומה למירי מסיקה, ומצד שני אחת היפות...) אם היא שרה אנסטסיה והיא אמרה לי שכן, אבל לא פה. כאילו אין להם את הפלייבק במקום הזה, ובמקום אחר שהיא עובדת בו היא שרה אנסטסיה... כשהיה את I Need A Hero (שיר הנושא של שרק 2) פשוט לא הספקתי לקפוץ. אני לא מדבר אתכם על לרקוד שאת זה עשיתי כל הערב, אלא ממש לקפוץ ולתזז ממקום למקום. ותבינו שזה לא שיר 3 דקות וחצי, אלא רמיקס ממש ממש ארוך... ממש ארוך! חברים שלי הסתכלו עליי כמו על חצי משוגע, לא הבינו מאיפה הבאתי את כל האנרגיות שלי. ואני, למוד ניסיון מפעם, ברגע שהאווירה התחממה הורדתי נעליים (כן, אני לא מתבייש לומר! הנעליים היפות שלי לא נוחות בעליל, בטח לא כאשר מנסים לקפוץ בהן 7 או 8 דקות ברצף, בלי קשר לריקודים), ופשוט זרמתי עם המוזיקה... היה גדול! מקום מומלץ בחום! כ"כ נהניתי שאפילו לא היה אכפת לי לרקוד לבד כשלאנשים כבר נגמר הכוח...

מישהי 111

New member
מצחיק לתאר אותך רוקד.. זה באמת

מצחיק... אבל תדע לך שחברה שלי עובדת בתאטרו בר שזה על אותו סגנון של הפאנץ' וביקשו ממנה לשיר את IOL ואז כמה שהיא רצתה היא אמרה שהיא לא מסוגלת להגיע לטונים האלה... חחח.. אנסטסיה קיבלה מחמאה.. תכלס זאת טל, אתה מכיר אותה... היא אוהבת אנסטסיה.. אנחנו מלא שרות אותה כשאין מה לשמוע ברדיו...

FreakOfNature

New member
אפפעם לא ראיתי את עצמי רוקד והאמת

גם לי שאלתי אנשים אם אני רוקד מוזר או משהו אבל נראה לי שאני רוקד כמו ערס קטן... אולי בקרוב תוכלי לחוות את דעתך...

למעלה