אין לי נושא מיוחד

black soul

New member
אין לי נושא מיוחד

כמו לכל אחד כאן, בקרוב יהיה לי יום הולדת ה-18 שלי. אני לא גאה בו.. כי אני רוצה להשאר קטנה. אך לעצור את הזמן אינני יכולה... בכל אופן, כמו בכל שנה אני חוגגת את יום הולדתי עם חבריי או בני הדודים שלי. לפעמים זה המסיבה יוצאת ממש אחלה, ולפעמים ממש חרא... תלוי באווירה. השנה... התרחקתי מאוד מבני הדודים שלי, בגלל גיל ההתברות (בה אנשים עוברים שינויים וגם הם עברו), ומכל החברים שהיו לי נשארו לי רק שתי חברות טובות - וגם זה עדיין בספק... השנה, כמו כל שנה, אני רוצה לעשות מסיבה קטנה או גדולה (תלוי). אבל אני לא מוצאת חברים טובים שאוכל להזמין חוץ משתי חברותיי... מלבד זאת... הבנתי לאחרונה כי החברים הבאמת טובים שלי (לפחות כך אני מרגישה) נמצאים באינטרנט. אתם חושבים שכדאי להזמין אותם גם אם לא פגשתי אותם אף-פעם פנים מול פנים? או שכדאי לי להזמין חברים מהכיתה שלי? אם למישהו כאן יכול להשכיר לי חברים, אז תפנו אלי.... :) black soul

Levinzone

New member
אין לי פתרון, רק שאלה

איך זה באמת שלכוווולם יש יומולדת עכשיו?!?! מי פה לא גדי או דלי?

אני לא גדי ולא דלי!

אני תאומים גאה! נולדתי באמצע יוני. מקום נפלא בלוח השנה, בדיוק בסוף הלימודים (יוצא בין הבגרויות וזה די חרא אבל לא נורא). ובקשר לפיתרון: תזמיני אותנו חברי הפורום! או תצאי עם חבר שלך או משהו כזה. בשביל מה יש הרגלים ומסורת? כדי לשבור אותם! דוד.

rastotman

New member
גם אני תאומים

אבל זה אומר עלי המון דברים מעוותים וסותרים [תלוי באיזה עיתון אתה בודק ביוני], ככה שאני הפסקתי להתייחס. אווה- הראש.

black soul

New member
חשבתי על זה...

בשמחה הייתי מזמינה חברים מהפורום... אבל זה לא נראה לי כל כך מציאותי... לא יודעת - זה יהיה מאוד מוזר... black soul

בלה בלה

New member
היי!

גם אני ילדת קייץ גאה (מזל תאומים כמובן) (-: והתאריך שלי נמצא לו אי שם בסוף שנת הלימודים (למתעקשים, היום האחרון ללימודים) אז מי אמר שכולם נולדו פה בינואר? בלה בלה (-: נ.ב תודו שהרבה יותר שווה להיות ילד קייץ ולעשות מסיבה בחוץ (אפילו בבריכה) ולא להיות ילד חורף שנאלץ לעשות מסיבות בבית כי יורד גשם..

luka

New member
יוניים שולטיייים!!!

(למה הרבה ייי?, הרגל שכזה;) גם אני נולדתי ביוני, בסוף, סרטנית גאה, נולדתי יום ראשון של החופש, היש דבר יותר נפלא מזה? 22.6, זכרו את זה, אה?, סתם:)

בטח שכן!!!

גם אני נולדתי ביוני,ב-25.6 ,ממש בסוף,ותמיד היה לי יומולדת ממש לקראת סוף הלימודים ועכשיו זה בתחילת החופש...לא נורא חוצמזה שזה הכי כיף יומולדת בקיץ!(ללוקה ודוד) וסתם בשביל הקטע-אני סרטנית גאה! :) לימור

black soul

New member
מה רע במזל דלי

לפי מירב ידיעתי, מזל דלי זה אחלה של מזל קראתי דברים על המזל הזה, כמו: דברים שבני המזל דלי אומרים יבינו רק בעוד 10 שנה אחרים. ועוד דברים כאלה... לא נחמד לגלות שרבים מאיתנו הם כאלה? black soul

למעלה