אין לי נושא לזה..

עצב

New member
אין לי נושא לזה..

כל דבר בחיי הולך הכי קשה שאפשר כל שרציתי לעצמי זה אור בחיים ושלוה האהבה??... היא עוברת לידי .. מסתכלת וממשיכה לה אני לא מספיק טובה בשביל החיים האלה כנראה ולא אני לא מחפשת רחמים כי ביום שירחמו עליי אני כבר לא אהיה בין החיים פותחת תריס בבוקר מסתכלת... העצים הפרחים איזה כח יש להם לעמוד בקור ברוחות ולשרוד לי אין את הכח הזה אזלו לי כוחותיי . האור שבחיי הלך ונשארתי בחושך וקר קר לי מאוד אני חושבת שניסיתי .. התאמצתי.. רציתי... עשיתי כל שביכולתי .. אבל זה לא הולך.. נועדתי לחיות חיים חסרי אהבה חסרי חום חסרי חיבוק חסרי ליטוף המקום היחיד שחם לי שם זה מתחת לפוך.. ואני שם המון הבעיה היא שאני כל פעם מיתעוררת מחדש .. והייתי רוצה להישאר ישנה הייתי רוצה להיצטרף שם למעלה לאישה שהיתה הכי טובה אליי בכל חיי וזו אמא שלי. אני מבקשת לא להגיב או לנחם אותי אין צורך זה כבר לא עוזר זה רק עובר דרכי תודה על ההקשבה

בכי ללא קול

אמרת שלא נעולל אחד לשני כאלו דאגות ביקשת שלא אעזוב אותך שוב לקרוא את הכתוב ולא להאמין את שדחפת כל הזמן לחיים עשיה להתחדשות את כותבת מילים של ויתור את היא החזקה מבינינו את ששרדת דברים לא פשוטים שהיית בקצה האחר של הסקאלה ויצאת מזה למודת נסיון אני יושב פה מול המסך מסרב לקלוט מחנק בגרוני את בורכת בהמון דברים מקסימים ונפלאים המון כשרון המון טוב לב ונשמה הכי נדיבה שהכרתי בחיי פתחת לי את הדלת לימדת אותי דברים לימדת אותי לא להתייאד גם שקשה ולא לוותר תלחם צעקת לי לא פעם תאבק כי זה שווה ועכשיו מה?... בפעם האחרונה שאני עשיתי איזה תרגיל לא ידעת את נפשך מרב צער התחננת בפני לא לעשות את זה שוב אמרת לי תמכת בי ועכשיו מה... החיים ניתנו להו במתנה לפעמים לא המתנה האידאלית אבל את טרם מיצית אותם עד תום וגם אני לא יש לנו עוד מה לעשות מה לתרום פה על האדמה הזו שערי שמים נעולים לי ולך אין לנו מקום שם לא עכשיו תרימי את הראש ילדונת חומד של החיים זו את ואיתך אני כל היקום ואת היא חלק מהיקום חלק נכבד וחשוב את אהובה את חשובה את את את את אל תוותרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעיתי אני אוהב זה לא הלך

קרני

New member
לא מנחמת...

שולחת לך שיר: בלילות לא שנת מה לאה הלב בלילות לא-שנת בלילות לא שנת מה כבד העול. האשלח ידי לנתק החוט, לנתק החוט ולחדול? אך הבוקר אור, בכנף זכה על חלון חדרי הוא דופק בלאט. לא אשלח היד לנתק החוט עוד מעט, ליבי, עוד מעט! רחל. מקשיבה, קרני

קצף.

New member
יקירתי:אולי תפני לפסיכולוג,אמנם...

הפסיכואנליזה כושלת אבל לא נתעלם מהצלחותיה.הכל תלוי ברצון ומידת כוחו.בהצלחה.

PoshKale

New member
ללא שם.

אהבתי את מה שאמרת בסוף, לא להגיב, לא לנחם. גם אני ביקשתי כמה פעמים לא להגיב לדברים ששאני אומר כי אנשים פה מנסים לנחם כל הזמן ולא מבינים שלא צריך לנחם כל הזמן, כי זה עושה אותנו יותר מסכנים :]. מספיק רק להקשיב. בלה בלה בלה פקה פקה, בכ``א את תהיי חזקה אם תרצי להיות. אם את מרגישה חולשה, תנוחי...בכל דרך שאת חושבת. אני את הכוח לוקח מאחרים, כשאני גורם למישהו לחייך זה מספיק בשבילי. לראות אושר קטן בעיניים, כל אחד מוצא את מה שמחזק אותו. בהצלחה עצב.

למעלה