אין לי נושא להודעה

r e d head

New member
אין לי נושא להודעה

הייתי היום בצ´ט ארוך עם בחור חביב שיחה נחמדה וזורמת קלילה ומצחיקה כמו שאני אוהבת ואני במהלך השיחה מחפשת בין המילים איפה מתחבאים הדברים הרעים הנה הוא אמר כך…. והינה הוא רמז על זה… והוא בטח עוד אחד שמחפש ….. פתאום הבנתי מה קרה לי אני מפחדת פחד מוות להיפגע שוב כנראה שעד כדי כך שאני אפילו לא מנסה שמא אני ארגיש שוב ואפגע באמת מצחיקה שכמוני זה רק בליינדייט פגישה אחת קופצים למים ושוחים

dee31

New member
טונטה

(כמו שאומרים אצלנו). את לא מפחדת להיפגע, כי לא קיים דבר כזה בכלל. להיפגע זה ענין של בחירה. מה שאת פוחדת ממנו אלו רגשותייך שלך. מה, יכול להיות שנחמד לך?אולי את פשוט לא מצליחה להבהיר לעצמך מה סוג הקשר שתרצי במקרה ותכירי בחור שכן! עושה לך את זה. נחמד, יפה, עשיר בלה בלה בלה וכו´. מה עושים איתו אז?

nora44

New member
פגיעה רגשית-WOW -נכון קשה?!../images/Emo4.gif

נכון, שנפגעים פעם אחר פעם, אני יותר שומרים של עצמנו, באיזהשהו שלב חוזרים לחוות, עם הזמן, כי אין נתינה אם אין רגש...צריך לקחת צנס, אם לא לוקחים צנס לא חווים עד הסוף את החיים!

ophra

New member
בתור מי שמעיד על עצמו

שלא היו לו עדיין "חיים משלו" הצלחת, גם בלי "פרק א´" להגיע לכמה תובנות וחכמות שלי לקח חיים שלמים להגיע אליהם... אדמונית יקרה (תכף אענה לך ישירות אבל...): תשנני טוב טוב לעצמך כל בוקר כל ערב (לפני שאת יוצאת לדייט...
) "להפגע זה עניין של בחירה" הרי פגיעה רגשית היא תחושה ש"נגזל" מאיתנו משהו לא משהו חיצוני, שהיה לנו ונלקח מאיתנו כי זו תחושת אובדן, או געגוע ואלה לפעמים קיימות, גם בלי שנבחר בהן פגיעה היא תחושה שנלקח מאיתנו משהו פנימי... שלנו... כאילו הפכנו להיות "פחות"... והרי את יודעת טוב יותר מזה... (תרגום לא מוצלח מאנגלית...
) אין אף אחד ושום דבר שיכול להפוך אותך ל"פחות" מלבד את עצמך... ובינינו.... למה לך????
עפ
(נמנעת מלהפגע) נ.ב. ל-dee: בתחתית החלון של "תוכן ההודעה" יש שורה עם פונקציות הראשונה והשניה הן "תחילת הדגשה" ו"סיום הדגשה" ככה מדגישים טקסט...
עפ
(מתנהגת כמו "חכמה גדולה" ומלמדת אחרים... פחחחחחח...
)

שיח אחר

New member
לך אין... לי יש!

אני הייתי נותן כותרת להודעתך המעניינת: "חיה בהווה את העבר, לכן לא מגיעה אל עתיד" הפגיעה שנפגעת בעבר עדיין לא הגלידה, היא עדיין שותת דם. הפצע עדיין פתוח. כל עוד לא תישאר ממנה רק צלקת קטנה, לא תוכלי לזקוף גו ולצעוד אל עתיד זוהר. את צודקת בדברייך: כדי לחיות צריך לחיות! מלהסתכל על החיים ממבט מהצד כלום לא קורה. זה לא אומר שכל איפה מקווה-מים שנקרה בדרכך, סימן שזה המקום "לקפוץ ראש" אל תוך המים. ראשית, את אמורה לבדוק אם המים הם מים נקיים, אם המים מספיק עמוקים, אם המים בטמפרטורה נכונה, רק אחרי כל אותם בדיקות… יאללה קפיצת-ראש! הייייי הלוווווו…. אמרתי "קפיצת-ראש" לא "קפיצת-לב" בשביל "הלב" הוא צריך להתאמץ עוד הרבה יותר. בהצלחה! שיח אחר

יהודה 59

New member
אדומה../images/Emo140.gif

לא תדעי עד שלא תנסי והמוטו שלי זה לא לקחת ישר ללב אלא להתחיל לזרום ולראות מה קורה שיהיה לך

אדמו

רק תזכרי דבר אחד חשוב - איפה שנפגעת כנראה חווית משהו טוב, אחרת לא היית נפגעת מן הסתם. אין לי מושג מה איתך אבל אני לא הייתי מוותרת על רגע אחד של טוב ,גם אם בסופו של דבר שילמתי מחיר. לפחד = לשבת על הגדר ולהתבונן בחיים להתגבר על הפחד ולנסות = לקחת צ´אנס כדי לזכות צריך לקחת אותו.

האלי

New member
כולה בליינד דייט

תשאירי את הלב בבית, במקפיא לבינתיים. אל תסחבי איתך את כל הפגיעות הישנות לפגישה הזו. כשתחזרי מהפגישה תספרי ללב שלך מה היה שם, ואז תראו ביחד מה עושים. כי לפעמים קורה שהלב הזה דווקא יודע להגיד את הדברים הנכונים. צריך רק לא לפחד להקשיב לו. שלך, האלי.

ואם בכל זאת הלב יפשיר?????????

חחחחחחחחחח האמת שזה מפחיד כל פעם מהתחלה כל סיפור שמתחיל מלחיץ ואני באמת משתדלת לשים את ליבי במקפיא האם זה מצליח? לא יודעת , אך משתדלת לא להריץ אותו מהר למקומות חדשים.

maof

New member
מזל היחידה..............

אסור להיכנס מאחורי מיגננות בילתי פוסקות..... ורק אל תגיד לי שגם את מאותם נשים שאומרות כל הגברים אותו הדבר !!!! ואל תישכחי שבלי אמונה צ´סקא לא היתה אוכלת אותה !!!!!!!!! מעוף

לאאאאאאאאאאאאאא

"אל תהיה לחוץ, היה רגוע. "החיים הם סוכריה בטעם לא ידוע. אם תרצה או לא תרצה הסוכריה בסוף נגמרת, אז קבל אותה באהבה ותרגיש אחרת."

ophra

New member
אדמוניתה ואולי....

זה לא (רק) הפחד מפגיעה (שעליו כבר דיברתי די...) אולי זה פשוט קצת מחסור באנרגיות...
אני יודעת שאצלי זה קורה לפעמים... התחושה הזו של די.... אין כח יותר... הרי כל השיחות האלו והדייטים האלו גוזלים מאיתנו אנרגיות.... (ואני מדברת כמובן על אנרגיות נפשיות בעיקר) ולפעמים צריך לעצור טיפה למלא את המצברים ורק אז להמשיך הלאה וגם אז - לא להגזים עם הקצב...
אולי אני בכלל לא בכיוון אבל ההודעה שלך דיברה אלי מאד גרמה לי להזדהות ולתחושה של עייפות מסוימת...
עפ
(מאמצת את החג של נורה וחוגגת עם עפרה
)

dee31

New member
אנרגיות

גם לי קרה לא פעם השרגשתי חסר אנרגיה לכל המשחק, אבל שמתי לב לזה כששיחקתי את המשחק. בזמן האחרון אני עומד בצד, רגוע, והאמת? הדברים נופלים אלי מעצמם (במובן החיובי אני מתכוון).

אורלי41

New member
מתחברת אליך לכל מילה../images/Emo140.gif

מי כמוני ממרומי שנותיי כפנויה מבינה על מה את מדברת.. קראתי גם את תגובות שאר חברי הפורום הנכבד הזה... לא ממש מסכימה עם חלק מהתגובות... נכון שצריך לקחת את אותם רגעים מקסימים וכייפים ולא לחשוב הלאה אלא רק את הטוב לקחת... אבל מה עם הלב? הלב שנפגע וחוטף כל פעם זעזוע מחדש?! בסופו של דבר נחלש ואילו אצלנו או נכון יותר אצלי הוא רוצה להכנס לקבעון... כדי לשמור על עצמו כדי לא לחטוף זעזוע נוסף... האם יעמוד בזעזוע נוסף? לא צ´ט אחד ולא שניים עברתי במשך שנותיי בעולם הוירטואלי... הרי לא פעם הכל מתחיל מצ´ט אחד טוב ואיכותי ואז הרצון והסקרנות להפגש... כמה עוד אפשר להפגע ולחוות את אותם בלופים?! בסה"כ מה אנחנו רוצים....
אהבה, חום, רגש, כנות ואולי כתף איתנה להניח עליה ראשנו ולנוח מטרדות החיים ...בקשתי מוגזמת????????

r e d head

New member
לכל אחד מכם לחוד,לכולכם ביחד ולעצמי

התמודדתי בקצת שלי ובזמן שלקח לי אין לזה תרופת פלא רציתי מאוד להמשיך ולא הצלחתי לא הבנתי למה התוצאה היתה חוסר אנרגיה, אבל זאת לא הסיבה. אתמול זה היה חד וברור חיפשתי לפסול כדי לא להגיע למקום ממנו אני מפחדת הראש רץ קדימה אני כן שלמה עם כל מה שנשאר לי הדברים הטובים והפחות טובים מהם למדתי המון על עצמי. אך שאני רואה היום שונה מאוד ממה שהיה לפני שנה ויותר. אולי (כי אי אפשר להיות בטוחים) לדרכים שהגעתי אז אני לא אגיע היום כי אני יודעת יותר. זה תהליך, אבל ההארה היא מאוד נקודתית. כדי שיהיה מקום לחוות דבר חדש צריך קודם להגיע למצב, כמו שכתב שיח אחד "לזקוף גב ולצעוד אל העתיד…" ביחד עם דברים אחרים שחזרתי אליהם בחודש האחרון והשבוע אני אוספת את עצמי ללכת עם זה להכיר עם דף נקי ואח"כ לבוא הביתה ולחשוב מה עושים עם זה. נהניתי לקרא כל מילה שכתבתם תודה

יותר מכך, זה לא רק סתם בליינד דייט

זה גם יכול להיות כולו שפשוף אז אנא לא להתרגש. ושפשוף נעים. סגול(ממשיך במשפטי "באתי ראיתי כבשתי" ,בחחחחחחח)

maof

New member
הסיפור הוא תמיד דומה.....

מצד אחד מפחדים להיפגע שוב.... ומצד שני חוששים להפסיד אולי..????? אבל לצערינו ערבות בנקאית יש רק בבנק (וגם בנקים פושטים רגל) אסור לאבד את האמון בבני אדם אבל גם לא לרוץ בעינים עצומות אחרי כל פגישה לישמור על ראש צלול כדי להבין היכן הדרך הנכונה לתת ללב להרגיש ולחוש אבל לא לאבד את השכל הישר ולא להיתאהב במילים ובמיקסם שוא..... מעוף

למעלה