אין לי מZל

צומיש

New member
שנתחיל...

עשו לי פגע וברח לאוטו של חבר שלי יותר מ-1000 שח
הפלאפון שלי הלך פאקט לפחות 500 שח
אין עבודה
אין כסף לקנות מתנה לחבר לולנטין... אין כסף בכלל אין מZל

צומיש ../images/Emo24.gif

חוץ מחיבוק אני יכולה להציע לך בקשר לולנטיין פשוט לעשות משהו בעצמך. ארוחה חגיגית בבית, פיקניק ביער, ברכה יפה. אתמול למשל עשיתי לחבר שלי עוגיות שוקולד מדהימות ונסעתי לבקר אותו באיזור הר דוב (כי הוא סוגר 35
). זה פשוט עשה את הכל. אני בטוחה שחבר שלך יודע שמצבך הכספי לא מזהיר כרגע וגם אם תעשי לו משהו בעצמך הוא מאוד יעריך את זה.אם תרצי יש לי כמה רעיונות, רק תגידי.

get well

New member
עוגיות שוקולד!!!../images/Emo3.gif

גם אני רוצההההההההההה

צומיש

New member
הי...

את מוזמנת להציע עוד רעיונות למען הפעמיים הבאות.. והכנתי לי כ"כ הרבה דברים אבל בבישול אני לא טובה ואני רוצה שזה יהיה שימושי... בכל מקרה התפשרתי וקניתי לו משהו דיי יקר.. מגיע לו.. (הרי גם הוא מישהו מיוחד)
ובקשר לשאר הדברים אין מה לעשות...

צומיש

New member
קניתי...

בושם שהוא רצה הרבה זמן... ולונלנטין עצמו לב עצבים שהוא "סובל" אותי ואת הדיכי שלי..

האמת היא...

שגם אני לא כל כך טובה בבישול. אבל חייבים לנסות. והעוגיות שעשיתי ממש פשוטות, הייתי בטוחה שייצא לא משהו אבל חבר שלי והחברים במוצב שלו ממש התלהבו. עוד רעיונות: לסוע ליער כלשהו לעשות פיקניק: בגטים, גבינות, יין-אפשר לקנות בסופר יין זול כמו פנטזיה, ואיזה קינוח. אם תאם אנשי טבע אפשר לסוע לכנרת, לישון על החוף באוהל, וטייל בנחל באיזור. אתמול הייתי בצפון- הנוף ממש עוצר נשימה. אפשר אפילו לקפוץ לביקור בחרמון המושלג, ולהתנשק ברכבל....
. אולי אפשר לעשות לו איזו סלסילה שמוצאים בבית עם כל מיני ממתקים שהוא אוהב. אפשר לעשות בבית יום ספא: יש כל מיני מוצרים בסופר לספא כמו ליפא, סבון גרגירים, שמנים לאמבט וכו'. אז לארגן מגבות רכות, בית ריק, לסחוט מיץ תפוזים, להיכנס ביחד לאמבטית קצף מפנקת לחזור לחדר למסאג' הדדי ולהמשיך משם.... אוף ממש עשיתי לעצמי חשק. אבל הוא בריתוק!!!! עוד 11 יום למנאייק.

gig19

New member
כדורי שוקולד או...

עוגת נקניק זה דברים שקל להכין ומהיר להכין וזוללים את זה מהר...

למעלה