אין לי מצב רוח!

אין לי מצב רוח!

כפי שאתם יודעים או לא יודעים, אני בחור בשידוכים לומד בישיבה טובה. לפני כ 5 חודשים נפגשתי, והעניין זרם, פגישה ראשונה, פגישה שנייה, פגישת הורים, ואז קבענו פגישה שלישית. ביום הפגישה כ 6 שעות לפני הפגישה הודיעו כי הבחורה הצטננה, לא ידענו אם זה התחמקות או שזה באמת, ולאחר יומיים, הגיע התשובה מהם, שהמשפחות לא מתאימות והשידוך ירד. גם אז לא ידעתי מה הסיבה האמיתית, ולא היה לי עניין לחקור כי לא היה לי עניין להפגע אם באמת הורדידו בגללי. היום חבר מספר לי שביררו אצלו לאחרונה עליי, ומה שמתברר שלכלכו עליי. אמנם זה דבר שכל החברים שלי יודעים, ולא אצל כולם זה לכלוך אבל ברור שזה לא דבר מקובל. עכשיו אז א. אני מבין שבסיבתי זה ירד השידוך, ב.שמעתי מהחבר שיש להם צד אולי כן לחזור לזה, אבל אחרי מה שהם ענו שהיא לא מרגישה טוב, ואחר כך הורידו, זה מסריח, אז הם לחזור לזה, אם יציעו? וגם אולי ללכת על מי שמקבל אותי כמו שאני? בקיצור כל אדם, כמה שמכירים אותו אז יש לו מה להסתיר... אז אם הם לא מכירים כלום, אז הפער בין המידע לאי ידיעה הוא ענק. בקיצור מתוסבך...

אם הם יחזרו אליך תבין שהם לא קנו

את הלכלוך. ואתה צריך לראות את האקט של ההצטננות כמעלה ולא כחסרון. אחרי הכל זה מוכיח שהבחורה עדינה ולא רוצה לפגוע. זה נדיר היום!!! המון הצלחה.

chuckcha

New member
אתה צודק, לכל אחד יש מה להסתיר

ולא הכל צריך להיות גלוי כלפי כולם. בכל אופן החכמה היא להמשיך הלאה בראש מורם. מאחל הצלחה בהמשך ובטוח תמצא את השידוך הכי טוב בשבילך.

שיהיה לך תמיד הצלחה רבה בעזרת ה׳...

והמון המון שמחה...ואל תשכח לבשר אותנו בבשורות טובות!!!

ברור שלכל אחד יש מה להסתיר

אבל יש דברים שאסור להסתיר אם הבעיה היא מסוג הדברים שעלול להשפיע גם אחרי הנישואין? אזי אסור להסתיר אבל אם מדובר בדברים שלא אמורים להשפיע על הנישואין? אזי אין צורך לספר. לדעתי.. אם יציעו לך את השידוך שוב. אז אל תדחה כי זה משחק של כבוד. ואולי כדאי שתשלח מישהו שכדי שישחק את המשחק של בירור שידוך כדי שתוכל לדעת מי זה שמדבר נגדך כדי שתדע מי הם חברך

אגיד לך.

מדובר בעבודה מסויימת שאני עושה. אבל זה לא סוד, וכולם יודעים זאת. וכנראה אחד סיפר להם באמצע הפגישות. כי קיבלתי דשים שהם מבררים עלי. ומה יעזור לי אם אני אדע מי מלכלך עליי?

אם זה עבודה מסויימת שאתה עושה

ואם אין לך בעיה שידעו שאתה עושה את העובדה הזאת וזה לא מתאים לצד השני? אז למה לך העצבות? זה דרכך ואם זה לא מתאים להם אז נקסט.

שםאנילא

New member
אם יש בעיה עם העבודה והבחורה חשובה לך...מה

הבעיה לגשר על זה ותעשה משהו אחר שמוצאחן בעיני שניכם... כמובן אם זאת הבעיה בכל מקרה שיהיה הצלחה בהמשך הדרך

2ת Wל ר2

New member
קודם כל- מלא בהצלחה..

והמון ס"ד. תתפלל וכבר תרגיש טוב יותר. ועכשיו- כמו שאמרו קודמיי, "הצינון" היה תירוץ מצויין להקפאת השידוך. מה גם שאינך יודע בוודאות שלא היה צינון. במידה והם יסכימו לחזור, ולך הכל נראה מתאים, רק מראה שהם לא רואים בעבודתך "לכלוך" ומוכנים לקבל אותך עם זה. אה, למה הם חיכו עד עכשיו? אולי הם רצו לברר עוד כמה פרטים עקב מידע שנודע להם.. במידה וזה לא השידוך שלך, אני מאחלת לך הרבה הרבה הצלחה במציאת בת זוגתך ההוגנת לך.. ותבשרנו בשורות טובות!! :)

הקמבצית

New member
תאמין לי

הכל לטובה..מה שיגידו,ומה שלא יגידו,הכל חרטאא. אם זה השידוך המתאים.זה היה ממשיך.כניראה שזה לא זה.אל תיתאש.ואל תיהיה מתוסבך...ב`ה יגיע הדבי האמיתי.והנכון!:)

למעלה