אין לי מחשב
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לי מחשב../images/Emo10.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקחו לי את הנייד לתיקון לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לא לא לא לא לא לא לא לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה זה צריך להיות ככה?? בעעעע לא חשוב בכל מקרה שירשור של מה הייתם עושים ללא מחשב והנה התשובה שלי: מחפש בבית מחשבים של אחים כדי לכתוב בהם בפורומים ובאייסיקיו

אושר מ

New member
עובדת, מבלה, מדברת בטלפון

מתנתקת מהמחשב, אבל מתחברת לאימייל.

shellyland

New member
חיה!

מבלה, קוראת, עושה אמבטייה, פוגשת אנשים, עושה סקס, מטיילת, שומעת מוזיקה, כותבת, רואה סרטים, הצגות, הופעות, פוגשת עוד אנשים, הולכת לסופר, למידרחוב, מזמינה חברות לקפה, עושה עוד סקס, כותבת עוד... שאמשיך? האמת... אני קצת מקנאה בך!

Outlast

New member
איך אני יכולה לעשות את כל זה

[טוב, את הרוב] למרות שיש לי מחשב? אני בטוחה שגם את יכולה... מקסימום ´לקלקל´ אותו קצת, בטעות, אם זה מאוד קשה...

shellyland

New member
אני מנסה, נשמה, אני מנסה

אבל זה לא פשוט. איזון זו מילה שקשה לי איתה.

אני הייתי מתחלף איתך אבל רק בקטע של

2 דברים כי הבילוי שלי הוא לייד המחשב והאייסיקיו ואמבטיות אני לא אוהב אין הרבה אנשים שאני אוהב להיות ליידם וגם אם יש אז הם רחוקים אז נעזוב את זה לעשות סקס זה משהו שהייתי רוצה לעשות הייתי מתחלף איתך מטיילת לא אוהב ללכת הרבה שומע מוזיקה אני עושה את זה דרך המחשב אני כותב במחשב רואה סרטים במחשב לא אוהב הצגות אם זו הופעה מעניינת אז יש טלויזיה כבר אמרתי מה דעתי על אנשים לא אוהב קניות לא אוהב קניות לא שותה קפה בלעשות עוד סקס הייתי מתחלף איתך!! לא מבין מה יש לקנאות בי

אושר מ

New member
אורן,

האם שקלת לנצל את העובדה שאין לך מחשב, ולהתחיל חיות מחוצה לו? לפגוש אנשים, לצעת לכל מיני מקומות, לדבר עם אנשים חדשים וכו´? ללמוד לחיות מחוץ למחשב? זה קשה, מנסיון, אבל זה עובד יופי!

למעלה