אין לי מזל בחיים

אין לי מזל בחיים

הרבה שנים לא יצאתי לדייט עם בחורה. ובחודשים האחרונים הייתי בחרדה גדולה שאיבדתי את היכולת שלי לדבר עם בחורה, ומכאן את הגבריות. קניתי ספרים (לא אגיד את שמם כדי שלא תאשימו אותי בניסיון פרסומת). ספר אחד קשור לבטחון עצמי עם נשים וספר אחר קשור למשיכה.
למדתי מהספר את הטעויות שלי בקידום אינטראקציה לקראת פגישה. ובשבוע שעבר הכרתי מישהי, אתמול יצאנו.
היא חזרה על אותן שאלות; "תגיד, יהיה טוב?, "איך אשכח מה שקרה לי". וכל הזמן הייתי מעודד אותה ומנסה לחזור על עצמי בדרכים שונות כדי לתרום לעידוד. היה לי מאוד קשה להכיל אותה. רציתי שנעשה הליכה, היא רצתה רק לשבת על הספסל. קניתי לה במסעדה, אחר כך ישבנו על ספסל והיא שואלת אותי אם גם האנשים שישבו במסעדה נראים נהנים.
זה מאוד שיעמם אותי, כך במשך 4 שעות, הרגשתי כאילו אני נמצא בעבודה של טיפול עם זקן או זקנה שאני צריך להשגיח עליה, למרוח את הזמן. בסוף היא רצתה להגדיר אותי כחבר שלה, אמרתי לה שאראה כבר בהמשך וזה מוקדם מידי, אבל היא מאוד רצתה והתחננה אז הסכמתי.
ואז היא רצתה שאכנס להורים שלה ושהיא תכריז עלינו כחברים, היא התחננה וממש לא רציתי אבל זה היה נראה שאם אסרב זה ייפגע בה מאוד ויהרוס את הקשר, אז הסכמתי. נכנסתי, ההורים שלה צעירים.
בסוף, היא נישקה אותי בפה, שיתפתי איתה פעולה כמו גבר.
אבל, כשחזרתי הביתה, חזרתי מותש ממנה ! כל הגוף שלי היה מותש כאילו משאית עברה עלי. היום בבוקר, הגוף שלי היה מותש ממנה.
סיפרתי לאימא שלי, ובמקום להקשיב לי היא אומרת לי "עכשיו אתה רואה כמה קשה לי כשאתה מדבר איתי".
ממש עידוד נחמד.

לא יודע, אני פוחד שאני לא מסוגל להכיל בנאדם.
זה קרה לי לפני חודש גם עם שכן מבוגר, שרצה ממני עצה משפטית וגילה לי מה קרה עם אשתו. הצעתי לו לא להתגרש ממנה, וזה נמשך שעתיים, והיה לי מאוד קשה בשיחה ורציתי ללכת הביתה כבר והרגשתי שהוא מחזיק אותי.

אני לא יודע, אני פוחד נורא שמרוב שלא הייתי באינטראקציה עם אנשים אז כבר קשה לי להכיל אותם. והחרדה שלי היא שלא אוכל להקים משפחה אם אין לי סבלנות לדיבורים של אישה.
יש לי סבלנות עצומה לגדל ילדים, זה רואים ויש לי אליהם הרבה סבלנות, אבל הלוואי והיתה לי טיפה מהסבלנות שיש לי לילדים לנשים מבוגרות. הן משעממות אותי כשהן מדברות.
גם גברים משעממים אותי מאוד.
בתוכי יש משאלה לא שגרתית, והיא לבת זוג עובדת כדי שלא אשמע את הדיבורים שלה, אבל מטפחת את עצמה לקראת שעה רומנטית שבה עושים סקס, אבל גם אז שלא תדבר בזמן הסקס.
ואז כך שתוליד לי ילדים, ונטפל בילדים ביחד מבלי שהיא תשתלט עלי כשהילדים רוצים ללכת איתי לטייל ופתאום תחליט לאן שנלך. אני לא רוצה אישה דברנית מידי ולא רוצה אישה משועממת בבית שמרוב שיעמום היא רק מדברת ורק שאקשיב ואענה לך על שאלות חוזרות שהיא שואלת.
ולא רוצה שכאשר יהיו לנו ילדים אז תשתלט ותגנוב את ליבם על חשבוני. ילדים הם גם שלי, וחשוב לי הקשר איתם.
וכל אלה הדברים שמתאימים לאופי שלי, ואני לא בטוח שאצליח למצוא אישה שמתאימה לזה.
זה מכניס אותי לחרדה מאוד גדולה שלא אצליח למצוא אישה מתאימה ואז אמצא את עצמי בלי ילדים לטפח ובלי בת זוג לסקס.
היום בערב, אצטרך להיות איתה שוב פעם רק בגלל שאין לי בחורות אחרות (כולן לא רוצות אותי ואני דחוי על ידן).

ordanco

New member
שאלה ראשונה

כתבת בכותרת "אין לי מזל בחיים"
קראתי את מה שכתבת בתוכן ועולה בי השאלה - מה הקשר למזל?

אתה מודע לכך שאתה עונה ל

מזל כי הרבה שנים לא היה לי בטחון

להתחיל עם בחורה, והנה כשזה מגיע אז אני נתקל בחוויה שרק מתישה אותי, ורק מורידה לי
את הבטחון ביכולת שלי להכיר.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
בת זוג מתאימה

איש יקר,
נראה לי שיש אצלך בלבול גדול.
אתה יוצא עם בחורה פעם ראשונה, אתם יושבים 4 שעות, לא כף לך, ובסוף אתה מסכים להיות חבר שלה. למה? לא נשמע שהיא אפילו מוצאת חן בעיניך קצת. נראה לי שחוסר הבטחון שלך גורם לך לשפוט לא נכון מצבים כאילו. אתה לא "צריך" להיות עם אף אחת שאתה לא רוצה להיות איתה. זה רק יביא אותך למערכות יחסים לא בריאות ולא נעימות.
מעל גבי הפורום קשה לעזור, נראה שהסיפור שלך מורכב. אני מציעה לך לפנות לעזרה נפשית שתתאים לך.

אני פוחד שאם לא אצליח אז יש בי פגםהיי

בגלל זה אני נותן צ'אנס לעצמי לא לראות אותה בצורה הזאת. הרבה זוגות חיים ואין להם חשק אחד לשני אבל הם הצליחו להקים משפחה ואף אחד מהם לא נשאר ערירי. לעומתם, מי שהיה בררן, בסוף אכל אותה (נשאר רווק ערירי בלי ילדים ואף אחד לא מסתכל עליו). לי לא מתאים להישאר רווק ערירי בלי ילדים, כי אני משתגע מזה מגיע לדיכאון, מקנא מאוד באבות שלוקחים ילדים לשחק ורוצה גם ונכנס לדיכאון עמוק, ויש סיכוי גדול שבלי ילדים ומשפחה משלי אני אשתגע ואמצא את עצמי כל החיים שלי בבית משוגעים בגלל אומללות שלא יצרתי משפחה משלי.

Optimistic Girl

New member
לדעתי

אתה צריך לפתח את האינטליגנציה הריגשית שלך
ועל יכולת להכיל אנשים אחרים,

מעניין לדעת איך הקשר שלך עם ההורים שלך,
האם הם מקשיבים לך? קשובים לך?

וגם לא הבנתי,
אתה רצית בת זוג,
כתבת שאף אחד לא רוצה אותך,

עכשיו כשמצאת מישהי שכן רוצה אותך
אתה שולל אותה על היותה בת אדם אנושית שאוהבת לדבר...

ואל תגיד שכולן לא רוצות אותך,
כי אתה מצאת עכשיו מישהי שכן,

אז בוא נתמקד בזה!
מזל טוב

שלפחות מצאת מישהי שכן רוצה אותך

נכון

תודה, זה באמת טוב. אמנם לפני כמה שנים היה לי קטע עם בחורה שהכרתי והיא חיכתה לסיים עבודה ואז התנשקנו שלוש שעות והפסדתי אוטובוס. אבל זה היה ממש לפני הרבה שנים, ולא נמשך להרבה זמן כי לא היה סלולארי. לא יודע למה, אבל זה מובן שאני צריך דרייב מעצם הסיטואציה.
לשבת בספסל זה משעמם, ולא היא משעממת.
גם ללכת למסעדה זה משעמם אותי, ולא היא משעממת.
אני רוצה לאהוב בחורה, אבל לא תיארתי לעצמי שהייתי צריך לקצר את המפגש.
ולא ידעתי שאם אטעה בזה אז יירד לי החשק ואתקרר. אני לומד מהטעות שהייתי צריך לקצר את המפגש, ולמענה ולמעני לעשות דברים מעניינים יותר, הבעיה שיש את הקטע שאני פוחד שעל הפעם הראשונה זה ייפגע לה בכבוד. הייתי צריך לפגוש אותה, לדבר איתה 5 דקות וללכת. ואז לפגוש אותה בפעם הבאה בפגישה רומנטית, אבל הדיבורים מכבים אותי ומקררים אותה ומתישים אותי. אני אשם בזה ולא היא. הקראתי לאימא שלי את התגובות שקיבלתי עד שעה 11 בבוקר, והיא אהבה מאוד את התגובות במיוחד תגובה אחת של בחורה שכתבה לי שאני צריך לטפל בדיכאון ובחרדה שלי, ואז אימא שלי הביאה לי כדור אפקסור (כדור נגד דיכאון) שלא לקחתי בגלל פיהוק תופעת לוואי.
העדר היכולת שלי להכיל אנשים היא בגלל שקשה לי להכיל את עצמי. וזה נכון שאין לי סבלנות לפעמים לאנשים (מבוגרים). אימא שלי אומרת שאני מדבר הרבה, אני זקוק שהיא תקשיב לי, ולפעמים היא נכנסת לה לחדר כשאני רוצה לספר לה משהו, ואז אני בא לפורומים וכותב. היא לא אוהבת שאני מספר לכל העולם מה שעובר עלי, אז אני בבוקר, כשאני תופס אותה שותה נס קפה בבוקר, אני מביא את המחשב הנייד ומקריא לה תגובות שקיבלתי ואת מה שסיפרתי (כי היא לא הקשיבה לי). ואז התגובות מעניינות אותה, במיוחד תגובות שאומרות שכדאי לי לטפל בדיכאון ובחרדה החברתית שלי, ושכדאי לי להתנסות כמה שיותר ובלצאת כי הרבה שנים לא יצאתי ולא היה לי את הבטחון לדבר עם בחורות ולצאת לדייט, וזה גרם לניוון ולחוסר ניסיון שרק החריף את החרדה מלהתחיל עם בחורה.
זה הקשר שלי עם ההורים.

אני חושב שזה קשר טוב, אני פתוח עם אימא שלי מאוד מאוד, מספר לה הכל ! אני זקוק לאישה שאוכל להיות פתוח גם אליה בצורה כזאת. אני פתוח לאימא שלי מאוד מאוד, והכל מספר לה, אני אפילו דורש את זה שהיא תהיה מסוגלת להכיל את האומץ של הפתיחות שלי.
זה כיף ואני זקוק לאנשים שאפשר לדבר איתם על הכל. היא אמרה לי שטוב שהכרתי אותה כי אני רואה רואה את עצמי דרך הבחורה הזאת (זה בערך מה שכתבו לי כמה תגובות שהקראתי לה).
אז כנראה שיש בי צורך גם לדבר, ואני אוהב בנאדם אחד שמקבל אותי אז חשוב לי לדבר. בינתיים יש לי בחיים רק את אימא שלי, אז יוצא שאיתה אני מדבר בעיקר על סקס, פנטזיות, נדלן, ועל הכמיהה שלי לגדל ילדים ואיך נכס מניב לפרנסתם.
נדמה לי שכל נושא ונושא מבין הנושאים האלה משעמם את הבחורה שהכרתי. היא רוצה לדבר רק על הצרות שלה. התחלתי לדבר איתה על גידול ילדים, והיא קטעה את השיחה ושאלה אותי אם גם האנשים שמולנו נהנים. דיברתי איתה על נדלן ועל זה שבשכונה שלה המחירים עלו וזה נעים להיות שם, היא ענתה נכון ושוב המשיכה לדבר רק על הצרות שלה.
אימא שלי דווקא מקשיבה, ומשחקת אותה לא אוהבת לשמוע, אבל כן ממשיכה לשמוע, ואז האווירה מעניינת יותר.
אני צריך בחורה שתאהב לדבר על הדברים האלה, ולא על צרות.

Optimistic Girl

New member
בעצם

כתבת: '' אני צריך בחורה שתאהב לדבר על הדברים האלה,<נדל'ן,גידול ילדים> ולא על צרות.

אתה זה שרוצה להחליט על נושא השיחה?

ומה עם הרצונות שלה?

הקשבתי לה 4 שעות

הקשבתי לעוד אנשים על הדברים שמעניינים אותם, אבל בתכלס, הרגשתי שמחזיקים אותי. הצרות שלה הצליחו להחזיק אותי כי זו היתה פגישה רומנטית בין גבר לאישה, אז היא הצליחה להחזיק אותי 4 שעות. גם אני סיפרתי על בעיות שיש לי כדי להראות לה שגם לי יש בעיות, זה אכן תרם לקירבה ביננו. אבל לדבר זה משעמם, במיוחד כשזה נמשך הרבה שעות.
כשיושבים עם בחורה במיטה, אז מתחיל לחץ של לעשות את זה, שהרי היא רוצה. אבל גם אז, לפעמים בא לי לשכב זה לצד זה, כמו זוג להירגע בשקט בחיבוק בלי דיבורים, ואף אחת לא מבינה את זה ואז מצפה שיהיה סקס מייד. ואם אני לא עונה על הציפיה, אז יש את הדיבור שלה.
נתתי לה להחליט לכל מקור שרצתה. הלכנו לקניון כי היא רצתה, הלכנו לסופר בקניון כי היא רצתה, חזרנו לגינה כי היא רצתה, חזרנו לבית שלה כי היא רצתה, היא הכירה לי את ההורים שלה כי היא רצתה, וגם כשהלכנו למסעדה זה היה כי היא רצתה, וגם כשהלכתי הביתה, זה היה בגלל ששאלתי אותי אם זהו להיום כמה פעמים ולא פעם, והכל כי היא רצתה.
נתתי לה להחליט על הכל.
גם אני רוצה נושאי שיחה שמעניינים אותי ולא רק על צרות שהיו לה עם האקס שלה, ולא רוצה לשמוע שוב פעם שלפני 3 שנים האקס שלה בא אליה הביתה וקילל אותה, והיא כל פעם בוכה מזה. וכל פעם שאני מנסה להעביר נושא חדש ומעודד אותה שצריך להסתכל על צדדים חיוביים בחיים, אז היא מקשיבה לי כל עוד אני מדבר, וכשאני מסיים היא גוערת בי שמה שהיא עברה זה קשה ושואלת אם היא תשכח מזה, ואני עונה לה שזה תלוי אם היא תטפל בעצמה. והיא שואלת שוב אם אפשר לשכוח את העבר, ואני עונה לה שאי אפשר אלא רק להשלים איתו, וזו מנטרה שחוזרת על עצמה שוב ושוב ושוב ושוב במשך 4 שעות.
יותר מעניין לדבר עם בחורה על סקס, פנטזיות מיניות, לדבר על שמוקים, גודל של שמוקים, ואז לעבור לדבר על נדלן, איך לעשות כסף, ואז לראות הורים עם ילדים, לקנא בהם ולדבר על הכמיהה לגדל ילדים, ואז לבחון אם היא מאלה מאותן נשים שגונבות את תשומת הלב של הילדים אליהם מהאבא או לא ועד כמה שאני לא אוהב נשים ולא הייתי רוצה אישה שתיקח לי את הילדים, אלה נושאי שיחה שאני אוהב לדבר עליהם. אבל אני מבין שאדם מהצד היה משתעמם מזה. אז בתכלס, הדבר המשותף לכל הזוגות בדייט הוא פשוט להינות ולשתוק בלי לדבר. זה אוניברסאלי, הבעיה שאחר כך היא תגיד "כך לא מכירים את הבחור", ואם היא לא תגיד את זה אז החברות שלה יגידו לה את זה.
ואני לא מוצא את המינון הנכון ואת האמצע בין כל נושאי השיחה ובין הרצון לשקט (שקט מדיבורים) . מבחינתי, ללכת עם בחורה יד ביד, לשתוק במשך שעתיים, לשבת ביחד מחובקים בלי לדבר בכלל, כל אחד והמחשבות שלו, רק ללטף אחד את השני, להרגיש אחד את השני והכל בלי דיבורים, ואז פתאום יוצא משהו מלהיב לדבר עליו - זה הדבר הכי מעניין והמושלם ביותר, ולא שבגלל חוסר בטחון שלה או איזשהו דמיון שלה שלא יהיו שתיקות ארוכות היא תמלא את המפגש בדיבורים משעממים. יותר מעניין לי שנשתוק 5 שעות, נתחבק, נסתכל על הנוף ביחד, נאכל ביחד והכל בשתיקה. זה פשוט נפלא !

למעלה