אין לי מושג למה אבל אני כבר איזה שבוע מרגיש על הפנים אבל ממש על הפנים=\ מישהו רוצה לעזור לי?
P PunkPash New member 11/8/05 #1 אין לי מושג למה אבל אני כבר איזה שבוע מרגיש על הפנים אבל ממש על הפנים=\ מישהו רוצה לעזור לי?
G Green mnm New member 11/8/05 #2 לך תחתוך את עצמך כמו כולם! למה אתה חושב שאתה צריך להיות שונה, הא?? פריק אחד
G Green mnm New member 12/8/05 #5 לא נאה לך, הא?? הנורמה לא מספיק נאה לך הא??? תרד מאיפה שאתה נמצא ותחזור למציאות!!
P PunkPash New member 12/8/05 #6 לא עליתי על שום עץ אני פשוט הבנתי כמה הנורמה בארץ תואה והיא לא תביא אותנו לשום דבר תיפתחי את העיניים וכם את תיראי את זה
לא עליתי על שום עץ אני פשוט הבנתי כמה הנורמה בארץ תואה והיא לא תביא אותנו לשום דבר תיפתחי את העיניים וכם את תיראי את זה
G Green mnm New member 12/8/05 #7 *טועה. ככה זה אנשים שלא הולכים לפי הנורמה, הא?? לא עברו תבגרות בלשון!!
P PunkPash New member 12/8/05 #8 לא זה אנשים שיש להם דיסלקציה מטורפת והם כותבים עם שגיות כתיב דבקה עברתי אותה 95 אז עדיף שתישתקי
G Green mnm New member 12/8/05 #10 me too! *שגיאות *דווקא ואל תעלה על אלון, תנסה אקליפטוס. הכי קטעים שם
H holly shit New member 11/8/05 #3 סתם ככה זה לא ממש.. פורום ספר לנו מה עובר עליך.. אבל אם נכנסנו לזה גם אני כבר איזה שבוע במצב דיי עצוב, שום דבר לא מסתדר ומה שכן הכל נהרס, הקיצר מצב חרא.
סתם ככה זה לא ממש.. פורום ספר לנו מה עובר עליך.. אבל אם נכנסנו לזה גם אני כבר איזה שבוע במצב דיי עצוב, שום דבר לא מסתדר ומה שכן הכל נהרס, הקיצר מצב חרא.