והזוג שהכי אהבתי ב 406 אני מתה עליהםםםםםםםםםםםםםםםם אני מתגעגעת לקלריס!! למה היא מתהההה?!?! חרא@!@
ס סוכריה16 New member 4/11/05 #23 והזוג שהכי אהבתי ב 406 אני מתה עליהםםםםםםםםםםםםםםםם אני מתגעגעת לקלריס!! למה היא מתהההה?!?! חרא@!@
ס סוכריה16 New member 4/11/05 #1 אין לי לאן לשרשר! חוץ מזה שנים לא פתחתי לי שרשוריאדה אז לפה תמשיכו לשרשר! מזהים!?!? זו אמא של פילאר!! מה זה !?! בסדרה היא ממש יפה ופהההה היא מוזרה לאללה חחח
אין לי לאן לשרשר! חוץ מזה שנים לא פתחתי לי שרשוריאדה אז לפה תמשיכו לשרשר! מזהים!?!? זו אמא של פילאר!! מה זה !?! בסדרה היא ממש יפה ופהההה היא מוזרה לאללה חחח
ס סוכריה16 New member 4/11/05 #32 ג'סי קצת אחריי האונס הכי יפה .. חחח היא הייתה בכוייה והעיניים נפוכחות ושהיער מגולגל ואפילו שהיא סמרטוט היא מהממת
ג'סי קצת אחריי האונס הכי יפה .. חחח היא הייתה בכוייה והעיניים נפוכחות ושהיער מגולגל ואפילו שהיא סמרטוט היא מהממת
ס סוכריה16 New member 4/11/05 #34 אין אין התפקיד הכי יפה שנעשה בעולם הטלווזיה לפי דעתי.. הדמות הכי יפה חח וכמובן שאנהי שיחקה זה היה הכי יפה.. כי היא משחקת מעולה!! חבל מיה לא כזו!
אין אין התפקיד הכי יפה שנעשה בעולם הטלווזיה לפי דעתי.. הדמות הכי יפה חח וכמובן שאנהי שיחקה זה היה הכי יפה.. כי היא משחקת מעולה!! חבל מיה לא כזו!
ס סוכריה16 New member 4/11/05 #35 ונסיים בdos enamorados איזה כיף לנהל שיחה עם עצמי! חחח אני יודעת שרובכם כבר מכירים תתמונות אבל כבר 8 חודשים עברו מאז.. אז אני חייבת להזכר
ונסיים בdos enamorados איזה כיף לנהל שיחה עם עצמי! חחח אני יודעת שרובכם כבר מכירים תתמונות אבל כבר 8 חודשים עברו מאז.. אז אני חייבת להזכר
H Hila The Sweet Girl New member 4/11/05 #36 וואי דיקלהההההההההההה את עושה לי חשק וגעגועיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחח אין אין ולא יהיה על כיתה 406666666666
וואי דיקלהההההההההההה את עושה לי חשק וגעגועיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחח אין אין ולא יהיה על כיתה 406666666666
N NaaMaZ 17 New member 4/11/05 #40 ../images/Emo79.gifוואייי אלו היו קטעים מפחידים!!! ומויי עצובים וזה היה מרגשששששששש כזה.. אני רוצה שוב את מי קלאסההה
../images/Emo79.gifוואייי אלו היו קטעים מפחידים!!! ומויי עצובים וזה היה מרגשששששששש כזה.. אני רוצה שוב את מי קלאסההה
S soy rebelde New member 4/11/05 #43 וואו זאת הייתה סצינה חזקה ../images/Emo178.gif זה היה בדיוק סנטיאגו ונדיה התחתנו.. היה כ"כ מדהים איך שקיקה התקרב אליה ולקח אותה לאוטו
וואו זאת הייתה סצינה חזקה ../images/Emo178.gif זה היה בדיוק סנטיאגו ונדיה התחתנו.. היה כ"כ מדהים איך שקיקה התקרב אליה ולקח אותה לאוטו
O ooOMoRoShOoo New member 4/11/05 #2 אימלההההה ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif איכסע מזה? התיסרוקת כמו איזה זקנה שעברה את ה-90 והחיוך בעע מזהה?
אימלההההה ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif איכסע מזה? התיסרוקת כמו איזה זקנה שעברה את ה-90 והחיוך בעע מזהה?