אין לי לאן לרשר אז...

אין לי לאן לרשר אז...

היום זה היום האחרון לחופש (ואני כמובן השכמתי קום) בכל אופן, מחר בצפר. היה לי אתמול מפגש. לכנרת - חברת ה-פקצערסתום (פקצע-ערס-סתום) לא קיימת שם
המחנכת שלי מקסימה, יש לנו כנראה תלבושת אחידה - אבל היא תיכנס לתוקף רק באוקטובר-נובמבר
בקצור היה נחמד, אבל זה יותר אסיפת הורים מאשר פגישה והכרות. בראשון לספטמבר יהיה לנו 3שעות חברה ועוד פעילות. בכל מקרה - אני שמחה

Pink Bubbles

New member
אני שמחה שאת שמחה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif|

Pink Bubbles

New member
גם לי היה מפגש!

הכרתי את כל הילדים שהיו בכיתה גם ככה אבל בכל זאת היה כיף נורא!

moranooosh

New member
אם כבר....

אני אומנם עולה לכיתה ח' אבל נשתף אתכן בנות במה שקרה לי שנה שעברה. כולי עצבים לקראת המפגש, יש לי שכנה שהיא איתי בשכבה אז תכננו ללכת ביחד. המפגש בתשע. אני התעוררתי התארגנתי והכל וירדתי לקרוא לה. סבא שלה אומר לי רגע וסוגר ת'דלת. אחרי 20 דקות אני מצלצלת שוב ומה מתברר לי?? שהיא עוד ישנה!!! בקיצור אחרי שהיא התארגנה (עם צעקות שלי שחסר לה שבגללה אני מאחרת למה היא תחטוף נעל לפרצוף). יצאנו לתחנת האוטובוס, למזלינו הגיע אוטובוס ועלינו עליו. בעיה- אין לנו מושג איפה לרדת. ראינו מורה אחת שעברה ללמד שם ולימדה ביסודי שלנו והיא אמרה לנו איפה הבצפר (מזל...!!!!!) עקבנו אחריה עד שהגענו לבצר. גיליתי שאני כיתה ז'2....נכנסתי לכיתה והתאהבתי....הוא היה כזה מתוק!!! המורה העבירה אותי לידו כי הוא דיבר על חבר שלו ואני דיברתי עם חבר שלי :) מזה שמחתי!! בסוף היום המורה אמרה: מי שלא מרים כיסאות לא יוצא מפה! אז הוא כזה: טוב אני נשאר פה...ביי ביי לך. בקיצור יום אחריי חזרתי לשבת ליד חברה שלי וכמה ימים אחרי שוב לידו לאיזה חודשי :) עכשיו כמובן אני כבר לא אוהבת אותו...גיליתי שגם הוא תינוקי כמו רוב הילדים בז'... כלל מי שקראה עד כאן מקבלת

זה לא כזה נורא..../images/Emo110.gif

בסוף כיתה ו' מזה לא רציתי לעזוב.. כי כיתה ו' זה כזה השנה האחרונה ורק בשנה הזאתי כל השכבה מתגבשת ועד שמתגבשים כבר עוזבים, חלק עוברים לבצפר אחר..וזה מזה מבאס. אבל במפגש שהיה לנו בתחילת כיתה ז' אז גמני חשבתי שכל הכיתה שלי סתם חנונים מכוערים וסתומים <עד היום הם ככה..בערך..:/> אבל בכל זאת מגלים שהם די נחמדים..והשכבה פסדר וזה לא כזה נורא..

למעלה