אין לי כ"כ מה לכתוב

איילת1974

New member
אין לי כ"כ מה לכתוב

אבל הוזמנתי באפן אישי ע"י מנהל הפורום... אז באתי. מקווה שלא הפרעתי
שיהיה לכם סופשבוע נעים

איילת1974

New member
טוב אני לא צריכה לומר שגם לי יש...

אבל אני בהזדמנות זו תוהה, אם מישהו זוכר את הסטיקר המזוויע, שהיה לפני כ-10 שנים. "תאונות דרכים, תורמות איברים מצילות חיים".

לא זוכרת כזה סטיקר

נשמע סלוגן גרוע ביותר. אבל פתאום נזכרתי: אדי זה בכלל לא ראשי תיבות, לא? אַדי היה שם של בחור.

איילת1974

New member
את צודקת

אני צריכה לשנות את זה בחתימה. ואני כמעט בטוחה שהסטיקר הזה הוא לא של העמותה.

אדי הוא אדי (אהוד) בן דרור

שנפטר לאחר בעיית כליות שהצריכה השתלת, אלא שכשכבר קבל תרומה מתאימה - גופו כבר לא עמד במעמסה והוא נפטר כעבור זמן קצר, בגיל צעיר. אגב, אהוד בן-דרור היה בן דודם של התאומים גדי ועודד מכנס, שחקני הכדורגל של מכבי נתניה לפני אי-אלו כמה וכמה שנים טובות (ולכן אני לא מצפה מן הדור הצעיר יותר לדעת במי מדובר
).

פלגיה

New member
אולי מזעזע

אבל היה לפחות מקרה אחד של אדם שנפגע אנושות מפיגוע, מותו נקבע בשטח והוא כבר כוסה, ואז ביקשו את איבריו לתרומה. הובא לבית חולים, עבר החייאה, והיום הוא חי. אני לא יודעת מה זה אומר. זה מעורר מחשבה.

maybesure

New member
לי יש

מאז שעשיתי רשיון, כבר 16 שנים. עכשיו הבת שלי עשתה והשבוע הגיע לה כרטיס אדי. האיש לא מוכן לעשות
למה יש לי? כי מה שווה גופה שלמה שנרקבת בקבר לעומת הצלת חיי אדם? אם כבר אגיע למצב קליני - שייקחו כל מה שאפשר.

לי יש.

אבל הבנתי שכשזה נעשה רלוונטי, גם אם יש כרטיס, שואלים בכ"ז את קרובי המשפחה. אני מקווה שקרוב המשפחה שישאלו, כלומר התרנגול, יהיה נאמן לי מספיק כדי להסכים (כי אולי תהיה לו בעיה הלכתית עם זה).

למעלה