אין לי כרטיסים :((

ommc

New member
אין לי כרטיסים :((

אני כל היום מ10 בבוקר מנסה לחייג לטלפון של earl's court ורק תפוס והאתר לא עולה!!!! כשהוא כן עלה (רק אחה"צ) היו ממש זבל של כרטיסים.... מה לעשות??? מישהו יודע מתי מתחילים למכור מועד נוסף של לונדון? תודה, עומר

אפרת ר

New member
יש עוד פה

http://www.seetickets.com/ אבל לא מקומות מעולים....הכי טוב זה E, או 11

amirsitton

New member
10 בבוקר ?

למה השאננות ?אני הייתי כבר עם חמ"ל שלם משעה 7 בבוקר !
חחח

amirsitton

New member
אגב שים לב , כרטיסים חדשים מתעדכנים

כל הזמן ב : bookingsdirect.com כנראה בגלל ביטולים של אחרים וכל מיני סיבות... יש בלוק 8, E ועוד

ommc

New member
שמעתי שמוסיפים תאריך הבוקר

לא יודע אם זה נכון.... מישהו יכול לאמת את זה?

amirsitton

New member
לא הוסיפו תאריכים אלא..

הוסיפו מקומות בלונדון , כלומר הגדילו את היציעים !!! יש לך אחלה כרטיסים ב www.eco.co.uk ! גם ב bookingsdirect.com ! (רובם כרטיסים יחיד ולא זוגיים אז שים לב! )

ommc

New member
דיברתי עם...

אחד ממשרדי הכרטיסים בחו"ל והם אמרו שמוסיפים תאריך נוסף הבוקר....

ommc

New member
קניתי!!

2 כרטיסים B1 row q היה בהתחלה a2-a3 אבל כשלחצתי על כמות הכרטיסים ו"הזמן" הוא כבר אמר לי שאין כרטיסים לאיזור הזה וכך הלאה וכן הלאה עד שהגעתי ל b1 עדיין זה שווה!! יותר טוב מהמקומות הגרועים שראיתי אתמול עומר

ommc

New member
זה קרוב

זה ממש אחרי בלוק A כך שזה ממש קרוב לבמה וחוץ מזה אני אנסה להתקרב קדימה ולהיות קרוב יותר לבמה כמו שעשיתי בהופעה של מאריה קארי בלונדון שנה שעברה

אפרת ר

New member
אמיר שכחת לספר לנו....

איזה כרטיסים מעולים קיבלת לתאריך החדש....?

amirsitton

New member
קניתי רק לשני תאריכים...

כי ה 4/5 לא מסתדר לי! יש לי בלוק A3 ל1/5 ובלוק A1 ל 2/5 !!
לאיזה מן התאריכים אתם הולכים ?

ommc

New member
איך השגת כל כך קרובים?

כשהתחילה המכירה באינטרנט אתה לא מספיק להקליד את כמות המקומות הרצויה וללחוץ "הזמן" וכבר אומרים לך שהמקום הזה כבר לא פנוי וכן הלאה וכן הלאה.... אז איך השגת אותם?? תן קצת טיפים :) עומר

amirsitton

New member
קניתי דרך המכירה המוקדמת של ...

קיילי.קום מ8 בבוקר ! הייתי כאן מוכן עם חמ"ל משעה 7 בבוקר גם בטלפונים וגם באינטרנט ובסוף התוצאה השתלמה !
אם יהיו תאריכים אחרים למקומות יותר נוחים לי (לונדון כבר חרשתי) אני אשקול למכור את הכרטיסים שלי, למרות שיהיה לי חבל כי הם מצוינים , אבל רק בתנאי שיהיו לי כרטיסים לא פחות טובים לתאריכים אחרים !

אפרת ר

New member
גם אני ויניר היינו על הקוים משבע של

לונדון...היינו בשנייה שהכל נפתח ואנחנו לא הצלחנו לעבור את ההודעה site is busy, try again!!!!!!

amirsitton

New member
מניח שהכל עניין של מזל , אבל גם

שלכם טובים
יודעי דבר בסייהיי אומרים שמחר בבבוקר יצאו למכירה כרטיסים ל 29/4 שזה מסתדר לי כי זה באותו סופש (מוצש) אז גם מחר אני כבר אהיה בדריכות !!!!

למעלה