אין לי כח

pink101

New member
אין לי כח

אני שונאאא אותך! אין לי כח בשבילך, שאבת לי את טיפת החיות האחרונה לצמוח. פגעת, ופגעת זלזלת ומזלזלת ואין לי כח לחיות. אני מקשיב ושותק, ואני כואב ואומר שאת פוצעת ויש לזה השלכות אבל את לא מוכנה לקבל את המצב שאני נמצא בו! דיי, אין לי כח יותר!

רותי 11

New member
פינק היקר

אולי תחליף את המילם החזקות האלה ושליליות האלה במלים עוצמתיות יותר וחיוביות ? כמו למשל יש בי המון כוח! אני אוהב את עצמי! אני חזק ולא נפגע ! אני מלא באנרגיות! אני מעריך את עצמי! אני קוראת מה שכתבת וכתבת את זה ממקום מאוד פגוע, אבל דבר אחד אל תשכח למרות אולי שזה לא ממש נשמע ומתקבל אבל להיפגע אתה בוחר בזה - אתה מאפר לאחרים לפגוע בך - אם נפגעת זה ממקום של נקודה חלשה אצלך. אם תבין את זה ותבין שאותה אחת סה"כ שיקפה אצלך מציאות מסויימת אז יהיה לך קל לקבל ולסלוח ובעיקר לעצמך

ע ו פ ר ה

New member
פינק היקר

אני רוצה להוסיף על דבריה של רותי, שאני מסכימה עם כל מילה שהיא כתבה. כשאנחנו נכנסים לזוגיות, הרבה מאוד פעמים אנחנו נותנים את הכוח שלנו לבן הזוג שלנו, ואז שהוא פוגע בנו או אולי אפילו עוזב אותנו, אנחנו נשארים ללא כוחות, כי נתנו לו את הכל. אתה כותב שאין לך כוח בשבילה יותר. אתה צודק. אתה צריך את הכוח הזה לעצמך. קח אותו. ובעניין פגיעה - זו זכות הבחירה שלנו אם להיפגע או לא , אם להישאר במקום הזה או לא. אז קח את הכוח שלך, בחר את הבחירה שלך ותוותר על המקום של קורבן. כשאדם לוקח אחריות על חייו הוא יכול לוותר על מקום הקורבן. ואולי ההפך. כשאדם מחליט לוותר על מקום הקורבן הוא לוקח את הכוח משנס מותניים וממשיך הלאה ביתר כוחות. בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה