אין לי כח

bp9mk6

New member
אין לי כח

אני לא יודע למה אני נותן לאיזה אידיוט שאני עם רגשות ממש אמביוולנטים כלפיו להשפיע עלי כל כך
כל השבוע הוא השאיר אותי על אש קטנה ולא הבנתי מה קרה,
היום אני רואה שהוא הכיר איזה הומו תל אביבי מסריח

שילכו לה**** שניהם

דבר יפה

אז מישהו לא רוצה אותך.. נכון שזה מבאס, אבל למה זה שאיתו אשם ולמה הוא "הומו תל אביבי מסריח"?
תתבאס, תעבור הלאה, ותקבל את זה שאנשים לא ירצו אותך או שאתה לא תרצה אותם.. ואם זה קורה אתה לא צריך להתנהג כמו איזה ערס.

bp9mk6

New member

קודם כל תודה על הטיפ החינוכי, אם יש לך עוד אתה יכול לדחוף אותם לתחת.

2. מטרת ההודעה הייתה לשחרר קיטור, מבחינתי כל עוד לא רשמתי את השם של הבן אדם או כל פרט מזהה אחר שלו אני אקרא לו איך שבא לי. אף אחד מחברי הפורום לא יודע על מי מדובר אז אני מוותר על הצביעות שאתה קורא לה דיבור יפה. מה גם שהמילה הכי גסה שכתבתי בהודעה הייתה "מסריח". אפילו את הביטוי בסוף צנזרתי מחשש שישמע גס. למה אתה לא אומר את המילה "מסריח" פה ושם?. חלאס עם ההתיפיפות הזאת.

3. אם אתה חושב שאני ערס או אם יש לך עוד הודעות אמפטיות בסגנון הזה, אל תטרח להגיב להבא.

זה לא טיפ חינוכי אלא סתם ביקורת על הגישה המסריחה שלך

הנה אתה רואה, אני לא מתייפיף, גם אני משתמש במילה מסריח

bp9mk6

New member
נו באמת

אני רושם הודעה ממקום פגוע ואתה בא ומטיף לי ביקורת. לאיזה טון ציפית בחזרה?
כשאני עצבני או פגוע זאת הגישה שלי, מסריחה ככל שתיהיה.

בייב תשמע, אני מבין ת'עצבים, אבל גבר קורה שלא בזין עליך

יענו כל אחד יכול לעשות מה שבא לו.
אחינו, כמו רבים אתה תקוע באיזשהו חור במדינה, והיית מת שמישהו מתל אביב יספק לך סידור בעיר וכו'. אין טעם שתכחיש כי זה רצון של רוב מי שלא גר בתל אביב. לגיטימי. אז מצאת איזה זין מהאיזור שלך. העברתם דיבור. הוא במקביל דיבר עם עוד. נפל לו סידור בתל אביב. אז הוא זרק אותך. ביג דיל. כאילו שאתה לא מסוגל להבין את השיקול שלו...יאללה עם ההתייפיפות שלך

אז אתה עוד "יוצא" על חסוי שמנסה להציל קצת מכבודך ?
אחינו - שחרר. אם היה יוצא לך שיחוק עם תל אביבי ממוקם - היית רץ בשמחה ובששון. מזדיין בכל הכיוונים וחוזר שבע. כמו כולם

למרות ההזדהות עם תחושת התסכול, אתה כנראה

לא מבין את הפוליטיקה כאן בפורום.
מותר לתקוף ברמה אישית רק את ונטי ואותי, כל האחרים אינם כתובת לכך.
עכשיו לעניינך - שחרור קיטור הוא כלי מצויין להתמודד עם הכעס, התסכול אבל הוא לא פותר כלום,] כי הניגוד לסיר לחץ בו שחרור הקיטור מהותי לפתיחתו, אצלינו בני האדם שוחרר קצת מייד מתמלא מחדש, וביתר שאת, והא ראיה - תגובתך הלא נעימה לסמוי. אשר על כן עדיף שתוציא אותו מ"המערכת " [ כך גולש כאן המצליץ לי להתמודד אתו ], תמצא לך בחור חדש וזהו. לי נראה, וסלח לי מראש על הפסיכולוגיה בגרוש וחצי, שאתה משמר את הענין עם הבחור ההוא לצרכים אחרים, ויתכן שהתסכול בגללו עוזר להתמודד או להתעלם מכעסים אחרים, אולי אפילו חשובים יותר.

רגע, אז רק אתם יכולים ליהנות ממטחי קללות והאשמות? זה לא פייר שאתם לא חולקים את החגיגה

bp9mk6

New member
כן הרי כולנו אינטרסנטים

מן הסתם לא הייתי עצוב אם לא הייתי יודע שאני מפסיד משהו מזה שאני מנתק איתו קשר.
האם זה עוזר לי להתמודד עם דברים אחרים? כנראה. אני חושב שכולם תמיד באיזושהי דרך מתאוששים מדברים שקרו לנו בעבר - גמילה מסיגריות, מקרה לא נעים, מערכת יחסים שנגמרה. אני כל החיים מתאושש
החלטתי היום לדפדף ולהמשיך הלאה. עשיתי עליו אנפולואו בפייסבוק ומחקתי אותו מהאווטסאפ, ואני מקווה לא לשמוע ממנו עוד.

למעלה