אין לי כח!

AAA1981

New member
אין לי כח!

אני כבר תקופה ארוכה עובד במשטרה וכל הזמן אני שומע מאזרחים קללות וגידופים כלפי השוטרים. בזמן כלשהו זה כבר משגע אותי! אני קורע את התחת מקבל גרושים ומה עוד שאני מוצץ את כספם של האזרחים . מנייק. לפעמים גם נאצי. זהו עכשיו חזרתי ממשמרת לילה ואני קרוע מעייפות אבל יותר קרוע מכעס .אני לא יודע אם לקרוא לזה כעס או תסכול על כך שהאזרחים אינם מודעים לעבודתנו. מי יודע היכן טעינו?! או אולי מערכת המשפט טעתה ?! בזה שהורדיו לנו את הכח. בכל מקרה סוף שבוע קסום ושקט לכולם! סתם נקודה למחשבה. ביי איציק

שוטר82

New member
איציק-אחי

אל תשים עליהם תשים עליהם פססססססססססססס מי הם בכלל -הם משלמים תמיסים-הם לא שווים יחס אחד קרא לי מנייק-חטפתי עליו קיריזה -אמרתי לו אתה יודע למה אני מנייק ההוא ענה לי לא אמרתי לו כי זיינתי תאימא שלו מתי שהוא נולד ההוא קיפל תזנב וברח אחי אל תיכח הכולל ללב תשים קצוץ תיצחק להם בפנים הם עוד יותר חוטפים קריזה על זה אם אתה צריך עזרה תיכתוב לי במסרים אני יענה לך -אחי תרגיש חופשי המשך יום טוף לך רועי-ג

מתנדב

New member
איציק, מה ההתרגשות כל כך?

פעם ראשונה שאתה נתקל באנשים כאלו?, לצערי הרב ישנם כאלו גם וחבל. אבל לא צריך להתרגש להעלים עיין ולהמשיך הלאה.

AAA1981

New member
מתנדב אתה. . .

בהחלט צודק. אבל לפעמים מגיע לך העצבים וכמה אפשר להבליג. בכל זאת אני בן-אדם ולא נעים לשמוע את כל ה. . . אבל אתם צודקים! טוב שיש אתכם חברה. אתם אחלה!!! מתנדב תודה וגם לך רועי. ביי איציק

מתנדב

New member
איציק, בא אני אספר לך סיפור שאני

הייתי עד לזה, יצאתי פעם (לפני הרבה זמן) אם עוד שוטר לסיור, והיו קבוצת נערים שהם נפנפו לנו בבוז ועשו עוד משהו שאני לא יכול לתאר את זה כאן, אותו שוטר שהייתי איתו, הוא ניגש אליהם ישר בלי להתבלבל ועיכב אותם לתחנה.

AAA1981

New member
ומה קרה אח"כ ?!

אתה יודע טוב שזה ביזבוז זמן וחסר תועלת. מה אני יעכב כל טיפש לתחנה?! אבל בשנות השמונים היית צועק לשוטר מנייק היית חוטף בעיטה בביצים מיד! אז פעם הבאה הית לומד. סתם שאלה. האם יש מדינה בעולם המערבי שהיחס לשוטרים מצד האזרחים זהה לפה??? לא נראה לי שיש כזה מקום. מתנדב אפשר להחמיא לך קצת? אני מניח שכן. אתה מנהל אחלה פורום . נכון אני לא משתתף אבל אני הרבה עוקב אחר פורום . וזה אחלה פורום ואחלה מנהל אז. . . ברכותיי לך ולחברים המקסימים! ביי חברים. איציק.

AAA1981

New member
אתה אחלה רועי!

רועי אתה צודק. אבל הייתי גם בלי זה עצבני בלילה ועוד האזרחים האלו. אני לא אומר ישנם אנשים טובים שאומרים מילה טובה אבל. . . בכל מקרה אח שלי תודה לך על החיזוק. אחלה סוף שבוע לך ולכולם. ביי

אחרי זה שהם צריכים משהו...

אחרי זה אם מביאים להם מכות הם יודעים בדיוק למי להתקשר.....

or_k

New member
קבל סיפור שהייתי עד אליו

נשלחנו לאירוע כלשהו והיה איתנו מתנדב (הנהג) שהוא קצת מבוגר, שהוא המתנדב שתמיד עוזר. אז בסוף בא איזה אחד ואומר "מה אתם עושים עם הזקן הזה?" כמעט הרגנו אותו במכות, אבל בסוף עזבנו אותו כי הוא אפילו לא שווה התייחסות למרות שהיה אפשר לעכב אותו (הוא גם הפריע לננו ועשה עוד כמה דברים) אבל למה שנבזבז זמן יקר על עיכוב ועל מילוי הטפסים המעצבנים של העיכוב??? אז אל תתיחסו לאנשים שלא יודעים להעריך את עבודת הקודש של השוטרים ושלא נדבר על ההתנהגות בחוץ כלפי המתנדבים שראויים בכלל להערכה! בתקווה ליחס יותר טוב מצד הציבור.

אפיגר

New member
שוה כל שקל(העלבת שוטרים ומתנדבים)../images/Emo88.gif

לאיציק ולרועי ג: מתוך הדברים שהבנתי מדברכם אני מבין שאתם מדברים על חרדים, ובתור מתנדב חרדי שאני מכיר את שני הצדדים אני לא חושב שזה נכון להכניס את העניין של האם הם משלמים מיסים או לא משלמים מיסים לעבדתינו הקדושה, תשארו את זה לפולטיקאים שיהיה להם על מה לריב, ובתור עצה: שוטרים ומתנדבים נתקלתם בכזה דיבור של ילד חרדי תיידעו (אם אפשר) את ההורים ומנהל בית ספרו הם כבר ידאגו לעשות את העבודה שלכם. ובאופן כללי מתוך סיפור שהיה בזמן האחרון אצלי: עצרנו בדוקאי לא קטן שעבר עבירת תנועה הנ"ל איים כי יהרוג אותי, ירצח אותי, ישפוך את דמי, כמו"כ ירק בפני. לא הפעלנו שום כח כלפיו הזעקנו כח תיגבור עצרנו אותו, נעצר למס´ ימים בסופו של הדיונים בבימ"ש, כבוד השופט פסק על חידוש מאסר על תנאי שהיה לו למשך שנתיים, 1000 ש"ח קנס לבימ"ש, 3000 ש"ח פיצויים למתנדב (אני אישית תרמתי את זה למטרות צדקה) אל תשכחו את הדו"ח תנועה שהוא גם קיבל בסוף... יש דין ויש דיין, לא לוותר

AAA1981

New member
אפיגר יקיר אני . . .

בכלל לא דיברתי על חרדים. וגם שאני בכלל לא שונא חרדים אלא בדיוק הפוך! אני מאד מחבב אותם ללא כל שום קשר למעשיהם. יש דברים שהם בהחלט צודקים ואני מבין אותם ויש שלא בכל מקרה אני בכלל לא מחפש אותם. הם בכללי אחלה אנשים! כמובן בכל מגזר יש ויש גם אצל הדתיים גם אצל החילונים וגם אצל הערבים. בכל מקום יש ויש. אז אחי היקר אם נפגעת קבל את התנצלותי! שיהיה לך ולכולם אחלה יום! ביי איציק.

שוטר82

New member
לאפיגר../images/Emo2.gif

1- זה לא היה ילדים חרדים 2- אלו היו ערסים מרמת אליהו -ילדים קקות שדרשו את זה 3- בעיות מענות יש לך תמסר אישי 4- פעם הבאה תיכתוב את זה במסר האישי 5- תודה 6- רועי 7- גבאי 8- מתנדב 9- בסיס 10 שיכון 11 המזרח 12 יום 13טוב 14 לך

איציק78

New member
אני שח"ם חרדי

גם אני נתקל בחברה חילונים שמקלקלים אותי אז מה?????? אתה יודע מה אני עונה להם קלללה זה לא פצצה אחד יבן ------ אני אומר ומה אם האמא והלאה והוא מתחיל להתעבצן יבן יבן יבן יבן את שמתפוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אז אחי תן חיוך אל תתיחס לאף אחד

למעלה