אין לי כח יותר

אור ה101

New member
אין לי כח יותר

אני לא מסוגל יותר, אין לי כח לחיות את החיים האלה. הנשמה שלי מתנפצת כל פעם מחדש, אין לי כח להוציא אנרגייה בלאסוף את עצמי, אין לי כח לשרוד יותר. הנשמה שלי בתרדמת של שנים. מיום ליום היא הולכת ונאלמת. אני מרגיש שהמוות קרוב.

fossil1

New member
אתה יכול אולי

לפרט יותר? ממה נובעות כל הרגשות האלה?

genotip

New member
המוות קרוב?

רק אם אתה בן 90, אחרת לא הייתי בונה על זה יותר מדי. ומאחר ויש עוד עשרות שנים לחיות, עדיף לחיות אותם בכיף. אז נכון, הרבה יותר קל להגיד מאשר לעשות. אבל אם אני אעשה את זה, זה לא יעזור לך הרי, נכון?
חפש בתוך עצמך (ככה בכנות) את הגורם לכל זה - החברים (שלא קיימים?), החברה (שבגדה עם החבר הכי טוב?), המשפחה (שתמיד מעדיף את האח הגדול?), העוזרת בית (שאף פעם! לא מנקה מאחורי המחשב?), השעון (שתמיד מצלצל לפני שהחלום הכי טוב נגמר?) ותדאג לפתור את זה. אפשר להדחיק דברים, ולעבור הלאה. אבל בסופו של דבר הם יחזרו בצורה כזאת או אחרת בחיים. מה שלא ניפתר יחזור אלינו בשלב מאוחר יותר. תזכור דבר פשוט - מה שלא עושה לך טוב, עושה לך רע. ומה שעושה לך רע, אתה לא צריך בחיים שלך.

JudyWn

New member
לכולנו נגמר הכוח מדי פעם ../images/Emo45.gif

יש ימים כאלה שאתה פותח את העיניים ופשוט מעדיף לא לצאת מהמיטה. זה רק אומר שזה הזמן לקחת חופש ולהתחיל לבדוק את הדברים מבפנים - מה בחיים שלך לא עובד? למה לחכות ולסבול ולא לתקן את זה כשאפשר? צא לטיול. תצטרף לחוג צילום. לך ללמוד לגלוש. תחפש מה עושה לך טוב...

למעלה