אין לי כח יותר.

הפרחים2

New member
אין לי כח יותר.

אני מרגישה שכבר השתמשתי בסך הכוחות שניתנו לי.נעלמו לי הכוחות להתמודדות,נימאס לי להרגיע את עצמי,להגביל את עצמי,רוצה ללכת אחרי הלב כמו עד לא מזמן,הבעיה שכשזה נוגד את השכל אחכ גם הלב נפגע..יהיה טוב?או שכן או שלא..מה שבטוח..אולי.עד כאן הנאום.

ארטיימר

New member
../images/Emo201.gif

לא אל תדאגי ילדה.. הכל יהיה בסדר..

עכשיו

כבר יכול להיות טוב.. תלוי בך... את יכולה כל הזמן להלחם במלחמת השכל והרגש..להיות מותשת..להרגיש שאפסו כוחותייך, ולא להגיע לשום מקום.. אבל את יכולה להשליט את השכל על הרגש..לשלוט על הרגש.. לא לתת לו לעבוד.. לתת לו להתכהות.. ולמוג... בהצלחה!

הפרחים2

New member
במילים אחרות להתעלם?להדחיק?

כידוע..מה שמדחיקים לא נעלם..לעולם.

ממש לא

אמרתי את זה.. אמרתי אך את זאת: שהיות וזה רגש, וטבעו של כל רגש שככל שפחות חושבים ומתעסקים עמו הוא נמוג ונעלם..כך.. שתשתמשי במה שהשכל שלך אומר, שהוא לא מתאים, וכו' וכו'.. וע"י זה יהיה לך ויתר קל לא להתעסק עם הרגש, עם הרגשות, הזכרונות והגעגועים.. ועם הזמן.. הכל יירד.. ויעלם.. זה לא להדחיק! אלא פשוט לתת לטבע של האדם לעשות את שלו.

מזה עד לא מזמן?חח

ידעתי כולם פה בעבר שלהם יצאו פה שלא חוקי..חח מתחזקים ומגיע לכם את הכי טוב אה?

מי אמר את הכי טוב?

מאיפה אתה יודע מה ההתמודדות של כל אחד? ובאהבה אין חוקים ואין תנאים ואין פטרונים ואין כלום! אז תחיה חח

לפעמים עדיף ללכת אחרי הלב..

רק כדי להרגיע את הלב. כי גם כשהשכל אומר אחרת, זה לא ירפא את הלב. עדיף להיות עם מישהו שאוהבים בלב מאשר עם מישהו שאוהבים בשכל. לא סתם סמל האהבה זה /tapuzforum/images/Emo23.gif .

רועי ת1

New member
השאלה מה מול מה,

כל עוד גם השכל שלך מבין ויודע ומאותת זאת ללב-תמשיכי להגביל את עצמך,כדברייך. אם את חושבת שלאחמ"כ תצטערי ע"כ-קחי פידבק לשמוע לשכל שלך.. תהיי חזקה,לא תמיד יש את הזמנים השלווים והאיתנים,והאדם הוא זה שמיצב את עצמו... בהצלחה,כולי תפילה.

קליט

New member
הגיע הזמן שתתחזקי

לכולם כמעט היתה אהבה שלא מומשה, ומתגברים וממשיכים הלאה . לכל רגש - יש את ההגיון שמניע אותו, את אמורה לאתר את המחשבות האלה ולהשיב להם . נכון, זה ממש לא קל . הכי טוב שמוצאים חבר/ה ומספרים לו הכל . ולהתרחק מהנסיון .חיזקי ואימצי ! . ואת יודעת איך . . בהצלחה

הרגשה של גרושה?

אני מבינה שהוא החליט לעזוב אותך, אני לא יודעת מה היה הסיפור ביניכם, אבל אין לך הרבה מה לעשות, תצטרכי להתקדם הלאה, וזה קשה.. קשה מאוד. אני רק יכולה לאחל לך שלא תיזכרי בו אחרי שתתחתני.

אם נפרדת ממנו..

אז בטח הייתה לזה סיבה טובה. אז מה יש לך להתגעגע? אם כבר למישהו קשה, אז זה למי שעזבו אותו, לא למי שעוזב.

למעלה