אין לי כוח

אין לי כוח

אפילו לכתוב.
אני נמצאת בזוגיות של פנטום.כל' היא לא באמת נמצאת.סתם.זו מין מסגרת של בטחון כלכלי מסויים שגם בו יש חורים רבים ברשת.אבל אין לי כוח לשנות.
הוא לא רואה אותי ומזלזל בי .
אתמול למשל -אני ממהרת להעמיד א.צהריים כשהוא פתאום מודיע לי שהוא הולך לים.כל כך נפגעתי שהשתתקתי.
ואני לא חושבת שהוא הלך רק לים.
אחר חוזר הביתה מתעטף בשתיקה אוכל לבד מנקר קצת מול הטלוויזיה והולך לישון.ממש נותן לי להבין בחצאי אמירות שלא היה רק בים.
מה יש לי לעשות פה?
אני מיואשת.
אני רוצה ללכת
אין לי לאן במלוא מובן המילה.
נמאס לי כבר.

מריוס זכריה

Member
מנהל
גם לי אין כח

תשמעי, זוגיות דורשת מאמץ.
אם לך עצמך אין כח לעניין, מה את מצפה שיציעו לך? ויטמינים?

seeyou

New member
מסגרת של בטחון כלכלי מסויים ?

אתם נשואים? ידועים בציבור?
אפשר להבין שבגילך אין לך מקצוע

“Each player must accept the cards life deals him or her:
but once they are in hand, he or she alone must decide how to play the cards in order to win the game.”

אם תמשיכי לפחד ממנו הוא ימשיך להיתנהג כפי שהוא רגיל

תתחילי להכניס בחיים שלך קצת שינוי-במנות קטנות אשר יגרמו לך גם לחייך

יוסי
נ.ב
רצוי לברר עם עו"ד בקשר לבטחון כלכלי

ג נ 1958

New member
2

ראשית- ניסית להגיד לו? "תשמע, אם אתה ככה פתאום בא עם הליכה לים, איך אני צריכה להרגיש?"
ואם זה לא הולך, ואם את לא רוצה לשבור את המסגרת- קחי השלמה מהצד. מצאי מישהו שאפשר לדבר איתו, שיקשיב לך, שיתן לך את היחס שמגיע לך

כן, בדיוק כמו שזה נשמע

שילה1

New member
יש רק "רע",ויש "רע לתפארת".

אם הגעתי ל"רע" השני-או תתיעצי מיד עם ען"ד,או שתתחילי למלא את חייך בתוכן,בלעדיו!
צאי עם חברות,סעי לחו"ל,קחי חוגים,דאגי להופעתך,וכל דבר שעושה לך טוב.
זה הזמן להגשים חלומות,ובגדול!

עכשיו תעצרי ותחשבי

הוא הבהיר לך שהוא הולך לכל מני מקומות אחרים כי הוא רוצה לעורר את קנאתך ואולי דרך זה לשפר את היחסים בינכם, או שהוא רוצה להגיד לך שהוא מבקש לסיים את מסגרת היחסים הקונבנציונלים בינכם - ומעתה הוא עושה מה שמתחשק לו. או שתקבלי או שתלכי?

אחרי שיש לך תשובה לשאלה הזו תדעי איך לנהוג.
אם הוא רוצה לשפר את היחסים אתם צריכים לטפל בכך, בין עם בטיפול ממוסד ובין עם קבלת החלטות ושיחה בינכם.
אם הוא לא - את צריכה להחליט אם מתאימים לך ששניכם תחיו תחת אותה קורת גג בשביל הבטחון הכלכלי אבל תחיו חיים נפרדים - קרי, תפסיקי להכין לו ארוחת צהרים. אל תשאלי לאן הוא הולך ומתי הוא חוזר. תצרי עבורך מסגרת חיים עבורך - הצגות,סרטים,מסעדות,טיולים,חוגים בלעדיו. או שלא מתאים לך ואת עוזבת.
אם תבחרי לעזוב, אז מן הסתם מגיעות לך זכויות. פני לייעוץ עם עו"ד ותפעלי לאט לאט ולפי הסדר, עקב בצד אגודל לפירוק.

למעלה