אין לי כוח

• פותח הנושא 14me
  • פורסם בתאריך

14me

New member
אין לי כוח../images/Emo10.gif

נמאס לי כבר כמה זמן צריך לחכות שנתיים וחצי זה לא מספיק!!!!! אתמול בלילה המכשופה הגיעה אלי ואז התחיל הסרט מחדש כמו בכל חודש בכי, בכי ובכי שלא מפסיק , חוסר אופטימיות טוטאלי שזה כנראה כבר לא יקרה לי אמרתי אתמול לבעלי שאני לא יודעת איך הוא סובל אותי, הוא כל כך אופטימי וטוען שזה בסוף יגיע . בסה"כ עברתי שתי הזרעות ותראו איך אני מתבכיינת , אני כל כך גאה בכן אני קוראת מה בנות כאן עוברות וקמות וממשיכות הלאה, אני מצדיעה לכן. מצטערת על ההודעה הפסימית הזאת ומקווה לטוב

בולה101

New member
מתוקה - תבכי כמה שצריך../images/Emo24.gif

מה לעשות, מצטערת להגיד לך אבל לי כבר היה ברור שמההזרעה השלישית שנכשלה - את הבכי הראשון והקשה מכל לא בוכה ליד בעלול. מה לעשות, אצלהם הכאב מתבטא אחרת. כאשר לי תמיד הה נראה על פניו שלא מספיק עצוב לו. הכשלון כואב ואי אפשר שלא לפרוץ בבכי קורע את הלב. גם אני בוכה כאן איתך. מפחדת להיות בנמב הזה בעוד יום, יומיים בבדיקת הבטא. עצוב לי לשמוע על עוד שלילי. אבל את יודעת מה? ככה את גומרת את מכסת השליליים שההוא למעלה הקציב לך ואת מתקרבת בצעדי ענק אל הסוף החיובי. דילגת על עוד שלב בדרך המרגיזה הזו. ביום ראשון טלפון לרופא וקדימה לפרוטוקול המנצח.

מחזקיה לכן ידיים ../images/Emo45.gif

ושולחת לשתיכן תפילות: לך בולה שתזכי להודיע לנו על בטא מרשיהמ ומדהימה שתסחוב איתך 9 חודשים בריאים ועגולים ולך me שיהיו דמעות הצער האחרונות שלך ... בינתיים שולחת לכן חיבוקים חמים

למעלה