אין לי כוח לאנשים

stאסתי

New member
אין לי כוח לאנשים

כל פעם מחדש אני סומכת על אנשים כל פעם מחדש אני בטוחה שהפעם יהיה טוב שהפעם מגיע להם את האמון המוחלט שלי (וכשיש אצלי אמון הוא מוחלט) שאני יכולה לספר ולשתף ולחלוק וזה ישאר רק בינינו הרי סיכמנו שזה ישאר רק בינינו למה לאנשים יש כזה פה גדול????? אני לא מושלמת (רחוקה מזה) אבל אני בסה"כ בנאדם טוב (בת אדם אבל מי מתעכב על הפרטים) אז למה כל פעם מחדש פוגעים בי והורסם כל טיפת אמון שלי באנשים עד שאני שוב נופלת באותה טעות (כן,לפעמים גם עם אותם אנשים) טעות היא נסלחת אבל טעות שחוזרים עליה היא כבר טיפשות אני אשכרה מטומטמת (זה בטח הגוונים בשיער)

רק

אל תאשימי ת'צמך על מעשים של אחרים (קשור למסטול ?). ויש לך כאן, בפורום, כתפיים רחבות להשען עליהן |ורד|

אני חייבת לציין שאני פתחתי את ../images/Emo23.gif

בפני מישהי (בפורום אחר) והיא עכשיו מפיצה עליי שאני שקרנית. אולי כי נראה לה שלא הגיוני שכ"כ הרבה צרות קורות לבחורה בכ"כ מעט זמן. העובדה שמישהו ניבזי, לא צריכה לתת לך להרגיש שכולם כך. נסי בפעם הבאה להשמר קצת יותר. אני לא איבדתי את האמון שלי באנשים טובים אחרים כתוצאה מכך, עובדה שמאז, וזה היה לפני שבוע שהיא התחילה להשמיץ אותי, הרבה נשמות טובות חדשות עזרו לי. אשמח להיות הנשמה הטובה שתעזור לך, אני בת 29 וחוזרת בשאלה וותיקה.

איזה צרות היו לך?

ועוד בכ"כ מעט זמן? בגיל 29 את כבר מספיק מבוגרת בשביל הרבה צרות...

../images/Emo18.gifמוכר,

גם אני מאמינה מאד לאנשים וזה ממש מעצבן לפעמים שאת מגלה שנתת אמון באחד שלא ראוי לזה, כל מה שיש לי להגיד לך זה שאל תתיאשי, כי יש אנשים טובים איפה שהוא בדרך. אה, ועדיף לחזור על הטעות ולחזור עליה והכל כדי שתמצאי אחד שאת כן יכולה לתת בו אמון! רק באיזי...:) <אלוהימית בטוחה שהגוונים לא אשמים וממליצה לעבור דחוף לשטיפה!>

Mr Majar

New member
אני רק מקווה...

שאת מצאת את האנשים הנכונים..... רק תכירי אותם גם לי.

מצאתי! ואפילו כמה.

ואם אתה רוצה להכיר את אחד מהם תסתכל על התגובה מעלי, מיסטר.

Le Fay

New member
לטעמי מוטב לסמוך ולחטוף לפעמים

לא מזיק לקחת בחשבון שכמו שלי לפעמים קשה לסתום, כך גם לאחרים
ויש רק דרך אחת לשמור בסוד דברים שבשומפנימואופן לא רוצה שיידעו.

פרח צוף

New member
אין לנו על מי לסמוך רק על עצמנו

אבל אין אדם בלי חברה חיים למצוא מישו שסומכים עליו באמת באמת ורק אצלו לפרוק מצברים אשמח להיות קשובה מאזינה למי שרק קשה לו והלב עולה על גדותיו ו

Le Fay

New member
נירה לי

בשביל זה יש חברים אישיים, שלא מסונפים לשום חבורה. או פסיכולוגים. כשחברה טובה באמת פולטת משו שנוגע אלי זה לא כל כך מפריע לי, כי ממילא יותר חשוב לי איך אני מסתדרת איתה מאשר מה יגידו כל האחרים. מקבלת את זה מראש שגם לחברות הכי טובות שלי יש חולשות, לא ציפיתי מהן אחרת. לא יודעת מה איתך, אבל בדיוק כמו שצריכה לברר לעצמי בדיבור עם חברה מה חושבת על עצמי, יש לי צורך לברר מה דעתי על חברים עם חברים אחרים. אפשר לקרוא לזה רכילות, ואפשר לקרוא לזה דינמיקה חברתית. צריך את זה לפעמים, ככה מגבשים עמדות מורכבות כלפי אנשים.

stאסתי

New member
ומה קורה כאשר

את מספרת לידיד קרוב איך את מרגישה כלפי ידיד אחר והוא הולך ומספר לו? איך היית מקבלת את זה?

Le Fay

New member
אז אני כועסת על הפה הגדול שלי...

האמת שעוד כשאומרת אני חושבת על האפשרות הזאת ודי לוקחת בחשבון את התסריט והמחיר. לפעמים אפילו מספרת בכוונה כדי שיעבירו... זה יותר קל מאשר להתעמת עם מישהו במישרין ולומר לו שאת כועסת עליו

לא איש בשורות אנוכי.

אני מוצא את עצמי מזדהה עם מה שכתבת. לצערי אני יכול לומר לך שאני כבר התייאשתי מלבטוח באנשים. לחפש מישהו לבטוח בו נראה לי חסר תוחלת. המעניין הוא שהפריחה האישית שלי התחילה (או קיבלה תנופה) לאחר שוויתרתי על האמון באנשים. מאותו רגע , נשארתי לבד, אני לעצמי, הכתה בי ההכרה שאם לא אעשה למען עצמי אף אחד לא יעשה את זה במקומי. אז נכון היום אני הרבה יותר אנוכי, (לא אמרתי לא מתחשב). אני כמעט לא מדבר על עצמי עם האנשים סביבי, וכשיש לי חוויה שאני מת לשתף בה מישהו אני פשוט מוותר על התענוג ומוצא דרכים אחרות לפרוק את המטען. יש בזה גם יתרונות, צריך רק לעשות את סווי'ץ במח.

דווקא אצלי זה בדיוק הפוך...

אני כל הזמן מופתע לטובה מאנשים. אולי בגלל שרמת הציפיות שלי מאד נמוכה...

למעלה