אין לי כוחות יותר

אין לי כוחות יותר

באמת שחשבתי שהחודש זה החודש.
הייתי אופטימית, דמיינתי את זה לפרוטרוט, כואבים לי הציצים, הפטמות שלי כל הזמן זקורות, יש לי בחילות...
ומאתמול - כאבי מחזור. דכאון ברמה שלא ידעתי קודם. והיום - כתם קטן של דם.
אני לא מצליחה להתעודד, כועסת על כולם כולל על הבעל המדהים שלי שרק מנסה להיות שם בשבילי ולתמוך בי. כל כך כואב לי שאני פוגעת בו עם ההתנהגות הזו, אבל אני לא מוצאת את הכוחות .
יושבת ובוכה וכל מה שאני חושבת זה - למה זה מגיע לי? אני מנסה להיות אדם טוב והוגן, מנסה לעזור לעולם הזה ולאנשים בו כמיטב יכולתי, לא מרמה, לא משקרת. אז למה מגיע לי לעבור את זה??למה למישהו מגיע ??
יש בי כל כך הרבה עצב ואני מותשת. פשוט לא יכולה להמשיך.

hatalya

New member
מובן מאוד..

גם אני מחפשת תשובה לשאלה למה זה מגיע לי??
זה אחד הדברים שהכי מפריעים לי בתהליך..
ולעיניינך - האם בדקת בטא?
דווקא הסימפטומים שכתבת די מעודדים..

היא321

New member
בקשר לכתם דם

עברתי 6 סבבים. 2 טריים, ו 4 מוקפאים. ב 5 הסבבים הראשונים לא היה לי דימום עד שהפסקתי תמיכה. ודווקא בסבב השישי בו נקלטתי היה לי דימום ביום 10 להחזרה. בסבב המנצח החלפתי תמיכה מאוטרוגסטן לאנדומטרין. לא יודעת אם התמיכה היא זו שגרמה לי לדמם או ההריון, בכל מקרה העבירו אותי לזריקות גסטון במקום תמיכה וגינלית.
מה שאני באה להגיד זה שלפני בטא לא מספידים לעולם

למה לא לעשות בדיקה

על מנת להיות בטוחה? גם אני החודש הייתי בטוחה שאין סיכוי ובסוף ברוך ה אני עם בטא גבוהה ויפה

בגדול אתן צודקות לגבי הבטא

פשוט נמאס לי לראות תשובה שלילית באופן כל כך מובהק..
ברור לי שזה לא הכי חכם (במילים עדינות), אני מניחה שאני צריכה לשאוב כוחות מאיפשהו ולהכין את עצמי לזה וזהו.

עדיין, לבדוק בטא...

אחד הדברים שאמרו לנו בשאיבה זה שגם אם יש דימומים / מחזור
לא להפסיק תמיכה בשום מצב ולחזור להיבדק.
יש הריונות שמתחילים בדימומים...
&nbsp
תרגישי טוב
חיבוקים

בלונד23

New member
אין צדק בעולם ואת הכי נורמלית

התחושה של הכעס על הבעל נובעת מהכאב.
כעס הוא ברוב המקרים הכאב הפנימי שמחפש להתפרץ על מישהו, על משהו, למצוא איזה כתובת.
זה מאוד נורמלי.
על מי אפשר לכעוס, על אלוקים? זה מאוד קשה.
קודם כל אל תספידי.
אבל גם אל תצפי שמפני שאת אדם נהדר שתורם לקהילה חייך יהיו יותר טובים.
את יודעת כששאלו את פרויד מה המפתח לאושר, הוא ענה: "אושר? מי בכלל הבטיח לכם אושר?"
האושר הוא לא בהכרח בתוכנית הכללית של העולם.
השאלות הקיומיות, למה זה מגיע לי, למה דווקא אני, מה פשעתי, מה חטאתי, ומה העולם הזה מנסה לעשות לי - טבעיות.
קחי לך יום חופש, עשי משהו מרגיע, אבל עדיין אל תספידי.
אני אתך בכל התחושות הללו.

ענבל ח1

New member
העולם לא הוגן לצערנו

אחרת איך אפשר להסביר תינוקות קטנים שחולים ואנשים טובים שחוטפים מהלומות מהחיים על ימין ושמאל. התסכול שלך ברור והחשש שמא זה לא יקרה לך הוא ברור וגם הכעס. בעלי גם נאלץ לספוג ממני מפעם לפעם, זה טבעי. אני מניחה שבעלך מבין זאת. בכל מקרה, אני לעיתים מתנצלת ומסבירה וזה מיד מתקבל. אל תרגישי אשמה על כך.
אבל, כמה שהעולם לא הוגן, במקרה הזה - הקדמה והרפואה לטובתנו! את תהיי בהריון, גם אם לא כרגע כפי שרצית, אז עוד מעט. שולחת לך עד אז חיבוק גדול ובכל מקרה, תעשי בדיקת בטא, זו חובה כפי שכתבו לך כבר כאן.
בהצלחה יקרה!

mayconet

New member
היי

בוקר טוב,
כן, הבוקר הוא טוב, והכל יהיה בסדר.
באמת.
אומרת לך מישהי שהכי מבינה בעולם...
עשרות פעמים שאלתי את עצמי למה זה מגיע לי. או, יותר נכון, למה זה לא מגיע לי.
השאלה מאאאד מובנת. לצערנו, השאלה לא ממש רלוונטית.
כדי להתעודד, אני תמיד השתדלתי להיות עסוקה, ולעשות משהו, אפילו קטן, שקשור בטיפולים.
מעבר לזה, אני מחבקת אותך, ומבטיחה שיהיה טוב.

למעלה