אין לי כוחות יותר

alefg

New member
היקום מאזן (?)

ולי אין כוחות לא לאהוב. בחשבון קטן: שנה לקח לי להתאושש מה"לאהוב יותר" ושנתיים אני נחה...

כתבת ברצינות

ובגלל שהכתוב כל כך דיבר אליי, זה הצחיק אותי וניחם אפשהו. חשבתי שרק אני מהמתקשות להתגבר. מאחלת כוחות לכולן במיוחד לאלה שזקוקות לו... אין כמו השתפכות הנפש, זה עוזר.

טורטיתת

New member
גם לי לא ולכן :

לא פתאום קם אדם ומרגיש כי הוא עם ומתחיל ללכת, לכל אדם יש את הסיבות שלו ואת הדרכים שלו לאומר לכל המפגש בדרכו שלום... גם אני רוצה לאומר תודה לפורום זה, היום יוצאת אני לדרך אחרת - פחות מילים יותר מעשים ולכן נפרדת והולכת לי לדרכי... אז תודה לכן נשים נפלאות שהיית כאן בשבילי בטוב וברע בשמחה, היה ואם פגעתי במישהי זה המקום לאומר סליחה. נכנסתי לכאן חפש את עצמי והכרתי על הדרך נשים מקסימות שוב תודה ובהצלחה לכל אחת ואחת בדרכה שלה. שלכן באהבה גדולה טורטיתת

../images/Emo239.gif../images/Emo239.gif

טורררררררררררררתית זה אמיתי?

תגידי את רוצה מכות עכשיו או אחכ?

את לא עוזבת נקודה סימן קריאה... אל תרגיזי... מי יחפור לי אם תלכי על נושאים משעממים רצח? אה???
חבל עלייך גונדי...

../images/Emo145.gifכמו בטבע

המשפט שלך-"בכל פעם אני נופלת מחדש"-לכאורה משפט בעל קונוטציה שלילית אבל אצלי זה נתפס לגמרי אחרת... זה כמו בטבע-אם לא היה שפל, לא היינו יכולים להנות מהגאות כמו שצריך. כגודל השפל, גודל הגאות שבאה אחריו. כמו בטבע-יער שנשרף כדי לשוב ולהתחדש ביתר עוצמה וחיוניות. כמו בטבע-הכי חשוך לפני עלות השחר. כמו איזה זמר שבימים כתיקונם אין לי כח אליו אבל בפרץ נדיר של תבונה ותובנה, הצליח לכתוב את המשפט-כמו בטבע , גם ללב ארבע עונות.... תחשבי...איזה מוזר היה אם כל השנה היה אביב. זה מצב לא בריא בכלל. זה אומר שלצמחים יש אנרגיה תמידית, שהם עובדים על פול גז 24/7 . זה מצב בלתי אפשרי. כולנו צריכים את המחזוריות הזו... צריך להסתכל על החיים מזוית קצת אחרת. לתפוס את הכל כחויה אחת גדולה חויה מעצימה, בונה. אחרי שאת נופלת, את צריכה לשמוח על ההזדמנות שניתנה לך להבנות ולהמציא את עצמך מחדש. בהצלחה

למעלה