אין לי חמות, אבל...

דורית++

New member
אין לי חמות, אבל...

שלום לפורום המדהים הזה, אני אמא לתאומים בני ארבע וחצי. אני חד הורית לאין לי כלל חמות, אבל באתי לשפוך את הלב על בת דודתי. לפני זמן מה קיבלתי הזמנה לחתונה של בנה של בת דודתי. הקשר ביננו אינו קרוב במיוחד, ומסתכם בפגישות באירועים משפחתיים. היא מבוגרת ממני בערך ב-15 שנה. החתונה היא ביום שישי ב-12 בצהריים. לכן, השארתי לבת דודתי הודעה שאגיע עם הילדים. היום, מתקשרת אלי בתה, ואומרת לי שהאירוע הוא למבוגרים בלבד. מופתעת, שאלתי את הבחורה (כולה בת 20), איך אפשר לבוא ביום שישי בצהריים בלי הילדים. הבחורה יעצה לי לקחת בייביסיטר. בתגובה, אמרתי לה שלא אבוא. היא קיבלה את זה בשלווה. עכשיו אני מבולבלת. האם אני מגזימה בכך שאני חושבת שאירוע בצהריי יום שישי אינו יכול להיות ללא הילדים? מה דעתכם? הבחורה שטילפנה טענה שהם משלמים עבור הילדים לקייטרינג כמו למבוגרים. האם זו אשמתי שהחליטו לקחת קייטרינג כזה לחתונה? תודה, דורית של ליאור ועמית

geni1

New member
שלום דורית

וברוכה הבאה! לא כל כך מקובל להזמין בלי ילדים בארצנו , אבל האמת שאני מבינה את השיקול הכלכלי : ילד אוכל במקרה הטוב חצי מנה , ואם מזמינים קייטרינג יקר אז לא חבל על הכסף. חבל שלא כל המשפחה תוכל להנות ולחגוג ביחד עם הילדים , אבל זה האירוע שלהם וההחלטה שלהם.

sovlanit

New member
לדורית++ אהלן,וברוכה הבאה,

זכותם של בעלי השמחה לבחור כיצד ייראה הארוע,מתי,מי יוזמן,מה יהיה תפריט וכו'. זכותך [ואולי גם חובתך]-לבטא אחדות משפחתית-בנוגע לילדייך. לארועים של קרובי משפחה ברור לי שהילדים באים ,ולא מעניינים אותי שום שיקולים. לארועים שלא משפחתיים-אני בוחרת אם להשאיר הילדים בהשגחת מטפלת. מאחר שהיחסים עם בת הדודה ובני ביתה מסתכמים במפגשים לעיתים רחוקות,ומאחר שמדברייך אני מבינה שאין קשר בין לבין-הייתי בוחרת להשאר בבית ו ל א לשלוח מתנה -. הסיפור יתפרסם במשפוחה וכולם יבינו שאת וילדייך עסקת חבילה.לשיקול דעתם כל השאר בהמשך. אני מניחה שאת אחרי צבא-אז את לא נעים משאירים בצ.ה.ל עם השחרור...
לא נעים-לא נורא. ב ה צ ל ח ה נ.ב. ויופי לך שאת נטולת חמות...

דורית++

New member
תודה ג'ני וסובלנית

נתתם לי נקודות ראיה נוספות על העניין. באמת לא אלך לאירוע ללא הילדים. אבל, באמת זו גם זכותם של בעלי הארוע לחגוג כרצונם, ולכן גם החלטתי לא להיעלב... וזה באמת כיף בלי חמות. יש עוד יתרונות לחד הוריות. למשל, אני לא צריכה להשקיע בזוגיות... האמת, לא שאני ממליצה לכל אחת על צורת החיים הזו, אבל יש בזה משהו מאד משחרר וחופש לבחור את מהלך חיי כרצוני.

למעלה