אין לי חברים יותר

אין לי חברים יותר

טוב אני חדש פה אז ברוכים הנמצאים.. תראו הבעיה שלי היא ממש קשה-אין לי שום חברים,וגם היום חוץ משעתיים שהיינו עם המשפחה בכיכר רבין לא הלכתי לשומקום אלא אני יושב וכותב כאן. זה כבר שלוש שנים ככה(אני בשמינית עכשיו).עד לפני שלוש שנים היה לי פשוט נהדר היו לי פול חברים שהיו באים אליי וכאלה.,בתיכון שעברתי בית ספר הגלגל התהפך ב-180 מעלות.בד"כ בגילאים 15-16 אנשים מתחילים להתגבש וכל אחד מתחיל להסתובב עם החבר'ה שלו,אותי השאירו מאחור לבד.חוצמזה שלא הסתדרתי עם אפחד מהשכונה שלי אבל את זה נשאיר לפעם אחרת. אני בחור יפה,נראה טוב,חכם..ובכל זאת כל זה נפל עליי..הנה החבר'ה למטה עושים מנגל כולם ביחד,איפה אני בכל הסיפור?פה!!יושב וכותב מול המסך.כל המדינה חוגגת!!ואיפה אני? מה אני אעשה בחופשת הקיץ חוץ מלעבוד ולטוס לחו"ל...? ים?אילת?ללכת לסרט עם חברים?מסיבה,סנוקר? שלוש שנים... בודד!! כלכך עצוב לי!!!

yogev hilel

New member
תעבר תשאיר מאחור...!...

את העבר לא תוכל לשנות לכן תתמקד בעתיד תחליט שאתה רוצה חברים ותתחיל לעשות משהו בשביל זה...ואם תעשה באמת מבטיח שתצליח... אתה מתגייס בקרוב אתה תכיר אנשים חדשים ובלי שתשים לב יהיה לך חברים וכבר לא תהיה בודד ואם תהיה קרבי אז בכלל ....בהצלחה בחיים אתה רק בהתחלת חייך אל תדאג לא תהיה בודד!

תגובה

נסה להשתתף במסגרות כמו חוגים ולמודים ושם למצוא חברים. אם אתה לומד בתיכון, נסה שם ליצור קשרים עם אנשים שמענינים אותך. שוחח עם אנשים שאתה אוהב, השקע בהם ברצינות, תן להם אהבה והתענין בהעמקה בחייהם הרגשיים. התחל בדבורים כלליים על המסגרת המשותפת שלכם, למשל על למודיכם בתיכון, והמשך לאט לנושאים אישיים. כך תפתח קשרים. גם כשאין לך חברים, תוכל להנות מהחג לבד בעצמך. אהוב את עצמך ועשה דברים שאתה אוהב, ואז תרגיש טוב. בהמשך תמצא חברים. אם יש לך חברים רחוקים, נסה להשקיע בקשר אתם ולטפחו.

למעלה