אין לי חברות

BAHMAL

New member
אין לי חברות../images/Emo7.gif

שלום לכולם ! אני גרושה כ-5 שנים בת 45,ואני רוצה להכיר חברות חדשות גרושות כמוני, ולא מצליחה להכיר נשים שהן בראש כמו שלי, באיזו דרך ניתן להכיר חברות? אני רוצה לציין, שאני לא יוצאת בכלל לאף פעילות או הרצאות. אשמח לקבל תגובות

מייקי69

New member
למה?

למה אין לך חברות? ראיתי את השאלה שלך, היו לי כמה רעיונות, וכשלחצתי לענות, התחלתי לצחוק על עצמי. אני לא יכולה לענות לך. אין לי זכות. שא-נ-י אגיד לך איך למצוא חברות? ש-א-נ-י?? אז תוקפת את זה מזווית אחרת. מהזווית שלי. למה אין לך חברות? כי מה בעיה למצוא כמה? הבעיה בדרך כלל טבועה בנו. בי. בך. יש תקופות, לא משנה איזה אוכל ישימו לפני - אני לא אצליח לאכול. לא משנה לאילו אירועים יזמינו אותי, וכמה ידפקו לי על הדלת - אני אשאר עם כל הדלתות והתריסים סגורים. אולי כאן טמונה תחילתה של התשובה.

את לא יוצאת

לשום מקום אז איך את רוצה להכיר חברות חדשות? האפשרויות הן בלתי מוגבלות ובמהלך השנים בהן אני גרושה יצא לי להוסיף למאגר החברות הוותיקות עוד כמה וכמה חברות חדשות מקסימות ונפלאות שנמצאות בדיוק במצבי פשוט לפקוח עיניים זה הכל הכרתי חברות במקום עבודה הכרתי חברות דרך יציאות עם חברים הכרתי גם כאן באינטרנט הכרתי בחוגים שהשתתפתי בהם ובכלל כל מקום הכל עניין של פתיחות של יציאה מ ד' אמות אז תתחילי להתערבב

blonda3

New member
נכון מאד../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

להתחיל לשדר, להתחיל לקלוט להתחיל לכתוב, לבוא למפגשים של אנשים במצבך, להכנס גם לפורום רושים גרושות, לכתוב, לספר קצת על עצמך, לקרו ולראות עם מי את מתחברת. לאט לאט תמצאי לך חברות חדשות. יש הרבה נשים במצבך. אין סיבה שתהיי לגמרי לבד. יש כל מיני פורומים בנושאים שונים שעושים מפגשים וגם שם תוכלי למצוא חברות וחברים. רק תאמיני בעצמך-ותראי שהשמיים הם הגבול.

michaly43

New member
כנסי לפורום השכן גרושים/גרושות

בית לכולנו, לכל הגרושים למיניהם הציגי עצמך, ותתקבלי בברכה

למעלה