אין לי זכות אבל בכל זאת אני מכריז על יום שני של דרגון בול תלת מימדי... תתחילו אתם... למה אין לי
K Knuckles New member 2/12/02 #1 אין לי זכות אבל בכל זאת ../images/Emo42.gif אני מכריז על יום שני של דרגון בול תלת מימדי... תתחילו אתם... למה אין לי
אין לי זכות אבל בכל זאת ../images/Emo42.gif אני מכריז על יום שני של דרגון בול תלת מימדי... תתחילו אתם... למה אין לי
K Knuckles New member 2/12/02 #3 אני מדבר על../images/Emo42.gif תביאו תמונות תלת מימדיות של דרגון בול וקינקי... אם אתה לא יודע, סימן שאתה צעיר מידיי
אני מדבר על../images/Emo42.gif תביאו תמונות תלת מימדיות של דרגון בול וקינקי... אם אתה לא יודע, סימן שאתה צעיר מידיי
K king kazabubu New member 2/12/02 #5 למה אין לך זכות? אתה יכול להציע רעיונות לימים כמו שאני מציע רעיונות לימים. אבל חבל סתם להתחיל יום מסוים פתאום ככה. בוא נקבע תאריך שבו יהיה יום תלת מימד. בסדר?
למה אין לך זכות? אתה יכול להציע רעיונות לימים כמו שאני מציע רעיונות לימים. אבל חבל סתם להתחיל יום מסוים פתאום ככה. בוא נקבע תאריך שבו יהיה יום תלת מימד. בסדר?
E eladi15 New member 2/12/02 #6 הולי שיט יש קינקי לדרגון בול זי? הולי שיט ואני חשבתי שהסדרה כבר גסה (כמה קינקי יש יותר מזה???)