אין לי דסקטופ

אלי_פ

New member
אין לי דסקטופ

windows 2000 , אתמול הכל היה בסדר, לא התקנתי כלום, היום אין לי דסקטופ, רכ מסך בצבע כחול בלי סרגל, בלי קיצורידרך בלי כלום. התוכנות עובדות רגיל ( אני מפעיל אותן דרך TASKMANAGER - ALT-CONTROL -DEL למישהו יש רעיון ? וירוס? הגדרות? מה מריץ את דסקטופ ולמה הוא לא עולה. אגב, התיקיה דסקטופ קיימת רואים אותה דרה מנהל הקבצים.

תמר,

New member
תריץ explorer

לא IE אלא explorer.exe מה עשית שונה? כיבית את המחשב וכשהדלקת אותו זה קרה? אולי פתחת איזה email והרצת איזו תוכנה?

אלי_פ

New member
הרצתי explore.exe

אני רואה את תיקיית DESKTOP הכל שם נראה תקין, פשוט היא לא מוצגת ע"ג הדסקטופ, וגם ה TASKBAR לא מוצג. הכל חוץ מזה בסדר, אני מגיע לקבצים דרך NEWTASK והם פועלים. רק במקום DESKTOP עם איקונים ושורת משימות יש לי מסך ריק כחול בלי START בלי כלום. בדקתי EMAILS ולא מצאתי שום ATTACHMENT חשוד. מוזר .... יש עוד רעיונות?

antidot

New member
צור USER חדש

ותנסה להכנס איתו. לדעתי נדפק לך הPROFILE. Antid0t

אולי יש לך בעיה בקובץ SYSTEM.INI

הקובץ ששולט על המסך הראשי הוא SYSTEM.INI שנמצא תחת WINDOWS. הקובץ כעקרון מוסתר לכן בהצגת הקבצים בחר ב"הצגת קבצים מוסתרים" ואז כנס לקובץ ע"י ה"כתבן". תבדוק אם מוגדר לך בו ש SHELL=EXPLORER. אם לא אז זאת הבעיה....ופשוט תשנה ותשמור...

antidot

New member
הגזמת...

ב Windows 2000 הקובץ syste.ini הוא רק לטובת תאימות עם אפליקציות 16 BIT. ואין בו שום הגדרות של SHELL. הנה לך דוגמה (זה כל הקובץ):
; for 16-bit app support [drivers] wave=mmdrv.dll timer=timer.drv [mci] [driver32] [386enh] woafont=dosapp.FON EGA80WOA.FON=EGA80850.FON EGA40WOA.FON=EGA40850.FON CGA80WOA.FON=CGA80850.FON CGA40WOA.FON=CGA40850.FON​
Antid0t

PdLrAaTgIoNnUM

New member
תתקין מחדש

פשוט תריץ את תוכנה התתקנה של ווינדוס דרך ה BOOT. ותעשה REPAIR להתקנה. אני יודע שזה לא הפתרון "החכם" לבעיה, אבל היי, אתה מתעסק פה עם מערכת הפעלה לא חכמה במיוחד, ומנסיון אני יכול להגיד לך שכל בעיה כמעט עם ווינדוס יכולה להפתר על ידי התקנה מחדש. בהצלחה

antidot

New member
זה לא נקרא "לפתור בעיה"

זה נקרא "להעלים בעיה"... Antid0t

למעלה