אין לי ארץ אחרת!!

dikla00

New member
אין לי ארץ אחרת!!

אומרים שבסופו של דבר עמים, עדות או כל מיני קבוצות שונות בסופו של דבר התאחדו.. אבל ``רק`` שלפני התאחדות הייתה מלחמה... אפילו מלחמות עולם. ועכשיו ברצינות... הארץ הקטנה שלנו צריכה מלחמות? לא שבענו מספיק הרוגים? לא שבענו מלראות את העצב השורר ברחובות את השקט הבלתי נסבל כי כולם בבתים? ועוד דבר. אל תתעלמו מהעובדה שבארצנו יש הרבה חרדיים ודתיים וימניים שלא בדיוק מחבבים את הערבים והערבים לא מחבבים אותנו הישראלים. מה גורם לכם לחשוב שלא יהיו פה מקרי רצח? אונס? שוד? וארצנו הקטנה למה היא צריכה את זה? למה? שלא תבינו לא נכון. זה לא שאני באה ואומרת שקדימה נלך להרוג את כל הערבים, כי הם ערבים, ובגלל שאנחנו לא מחבבים אותם. חס וחלילה! פשוט אני יודעת שמדינה יהודית יש רק אחת, ארץ ישראל, היחידה בעולם. כל כך קטנה אבל כל כך חשובה. זה המקום הבטוח לעם שלנו מפני ניאו נאצים או כל מיני שונאים אחרים. כי יש אותם עדיין בעולם ואף אחד לא יכול להבטיח שיהיה לנו ביטחון שם בחוץ. ולפלסטינאים יש הרבה ארצות. אני מבינה שגם להם ארץ ישראל חשובה אני מבינה. אבל אני לא מוכנה לוותר על הבית שלי שבו אני מרגישה בטוחה ומוגנת בשביל מישהו אחר שאני לא מכירה ושקרובי משפחה שלו הרגו חיילים. ואני לא אומרת שזה כולם. אבל עדיין ההרגשה השינאה שתהיה לא משנה מה היא עדיין תהיה. למה הם רוצים לחזור לגבולות של 48? למה? כי הם יודעים שאז אנחנו כבשנו שטחים רבים. הם יודעים. אז מה כבר הם יכולים לרצות? להחזיר את הגלגל לאחור ולנסות לכבוש כמו שאנחנו הצלחנו. ועכשיו הם יותר חזקים כי נתנו להם נשק והם יותר מאורגנים כי היה להם זמן ויש להם תמיכה. ועוד מלחמות יהיו ועוד פיגועים. וארצנו הקטנה... למה היא צריכה את זה? למה? היא שומרת עלינו היא זו שמגנה ואנחנו רוצים להפנות לה את גבנו ולנחם אותה. מתוקה את לא תשמעי עוד יריות אם נעשה שלום. פשוט אנחנו נותנים אותך למשפחה אומנת משפחה שתדאג לך. ומה היא תחשוב? הארץ הקטנה הזו ששמרה עלינו כל כך טוב. מה? היא תזיל דמעה שילדיה כך נוטשים אותה לבד כך סתם בודדה אחרי יותר מחמישים שנה. ואין נורא יותר מלאבד ילד. ``אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל נשמתי בגוף כואב בלב רעב כאן הוא ביתי לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה לא אוותר לה אזכיר לה אזכיר לה ואשיר כאן באוזנייה עד שתפקח את עינייה...`` לי אין ארץ אחרת, דקלה

haviv2001

New member
תגובה להודעה היפה

ואללה אחלה הודעה בנוסח יפה כדי לשים אותה בעיתון כל שהוא: עיתון לנוער העיתון היומי וכ`ו. רק דבר אחד הייתי רוצה לומר: עדיין לא עזבנו את הארץ שלנו ואני אומר שלנו כי הארץ הזו היא שלנו ואנו נילחמנו עליה שנים רבות כדי להרחיב את גבולותיה וכדי שתיהיה לנו ארץ יפה מפותחת וגם כדי שתיהיה לנו גם ארץ משלנו כמו כל שאר האוכלוסייה בעולם.

dikla00

New member
הראשון שהתייחס להודעה שלי : )

איזה קול! תודה על המחמאות!

B.Shokor

New member
לא מאמין,,,, מעניין אותי מאוד..

תגידו בחייכם? תגידו את האמת? האם השלום או הדו-קיום בשבלכם הוא כך סתם דבר ``לעלע`` ולדבר עליו? האם השלום או הדו-קיום בשבלכם הוא סתם דבר שכותבים עליו ספרים ומחפשים דרכו את הדרך המושלמת להיות מפורסם? כשבחורה בת 14 כמו דקלה שכותבת דברים כל כך נהדרים על השלום ועל המצב שלנו בישראל זה מוכח עד כמה שהיא מאמינה בשלום והיא רוצה דו-קיום. ובהודעה אחרת שלה היא מדברת על הלא דו-קיום עם הערבים!!!!!!!! מה קורה? מה קורההההההההההההההה? תתבגרו, כנסו לחדר החשוך שלכם, שבו קצת קצת קצת קצת קצתתתתת לבד ותחשובי טוב טוב על דעתיכם בקשר לשלום בישראל. זה יותר טוב משכל פעם יש לכם דעה אחרת, פעם רוצים שלום ופעם לא! ת-ת-ב-ג-ר-ו ת-ת-ב-ג-ר-ו ת-ת-ב-ג-ר-ו ת-ת-ב-ג-ר-ו ת-ת-ב-ג-ר-ו ת-ת-ב-ג-ר-ו ת-ת-ב-ג-ר-ו ת-ת-ב-ג-ר-ו ת-ת-ב-ג-ר-ו ת-ת-ב-ג-ר-ו ת-ת-ב-ג-ר-ו ת-ת-ב-ג-ר-ו

B.Shokor

New member
מ-ב-ר-ו-ק ......................

בכל מקרה מברוק שההודעה שלך נבחרה כהודעת היום.. וסליחה על האיחור עד שהגבתי, פשוט מאוד היו לי כמה בעיות..

diki100

New member
סליחה סליחה סליחה

דו קיום? אני? אני לא מסוגלת להיות עם ערבים באותה שכונה אבל אני מאמינה שאפשר לעשות שלום איכשהו... אני לא רוצה מלחמה אני רוצה שלום אבל אני לא אתן את המדינה שלי אמממ מקווה שהבהרתי את הנקודה : )

B.Shokor

New member
התשובה היאאאא: ביצה על האש! H-)

מה? זה תשבץ? את לא מסוגלת להיות עם ערבים? ואת רוצה שלום! איך?

B.Shokor

New member
עזובי אותך עכשיו מפילוסופיה..

ותגידי לי איך את לא רוצה לגור עם ערבים ובאותו זמן רוצה שלום?

dikla100

New member
אני אוהבת להתפלסף! B-)

אני לא יודעת איך אבל זה אפשרי....... הכל אפשרי צריך לקוות אתה בעצמך אמרת שחייבת להיות תקווה

dikla100

New member
אתה רוצה להגיד לי

שאם אני לא אהיה מוכנה לחיות עם ערבים אז אני לא יכולה לקבל שלום? אז... אני לא רוצה שלום

למעלה