אין לי אפילו כותרת....

ophra

New member
אין לי אפילו כותרת....

אין לי מילים לא יוצאות לי לא מתבשלות לי בכלל בראש.... ריק לי...
אחרי תקופה די ארוכה של טונות של אנרגיות ברובן המכריע חיוביות פתאום התרוקנתי לגמרי... אני אפילו יודעת מה היה הטריגר, אבל זה לא ממש משנה... כי זה רק טריגר לא יודעת למה זה קרה ובעיקר לא יודעת איך להוציא את עצמי מזה. פתאום הכל משעמם... לא מרתק... לא מושך... לא מרגש... ויש לי טונות של עבודה לא יכולה להרשות לעצמי להיות "זומבי" לגמרי.... גם לא רוצה אבל חשבתי שיצאתי כבר מהתקופות האלה של תשישות כוללת כזו שאין כח לעשות כלום אפילו לא לכתוב בפורום האהוב עלי כל כך... אוףףףףףףףףףףף עפ
(למישהו יש משאב אנרגיה ספייר?)

את יודעת עפרה

בקצה העליה יש ירידה ואולי גם קצת מישור ואז פתאום במרחק רואים שוב את קצה העליה הבאה... אי אפשר להיות קולזמן מלאה ,קולזמן בהיי הגוף , הראש ,הנשמה זקוקים למעט מנוחה מעניין , גם אני מרגישה כך ביומיים האחרונים אולי זה הסתיו באויר??? אבל את יודעת מה? אולי תגשי רגע אלי תתקרבי קרוב קרוב עוד ועכשיו
ענקקקקקקק וגם
זה מה שאני יכולה עכשיו בסדר?

r e d head

New member
עפרל´ה..

אני הצלחתי לאגור קצת לקראת החורף ויכולה להרשות לעצמי לתרום אני שולחת לך
וגם
וגם
ואם זה לא יספיק, אז אולי
עם הרבה ויטמינים
עם אנרגיה
בריאות
אף פעם לא מזיק
בשביל ההרגשה ן -
לחיים טובים

רות 2

New member

שולחת לך אור ואנרגיות חיוביות !!!!!========= ממה שבר הספקתי להכיר בך מקריאה קטן עליך!!!!!!!!! -עד שתקראי אותי ... זה כבר חלף עבר לו והמצברים כבר התמלאו מחדש!!!!!!!!. "מתוך חשכת הליל מפציר אור השחר, ואחרי הגשם מופיע קשט בענן, ןלפעמים מתוך המצוקות אנכנו קמים טובים וחזקים יותר. עוד תראי מחר תשוב השמש ותזרח עליך.. קולין

ophra

New member
תודה לכן יקירות... ../images/Emo24.gif מכל הלב.

כמה נחמד להפתיע אפילו את עצמי מדי פעם....
משהו קרה... מכתיבת ההודעה הזו.... פתאום חשתי איזה סוג של "משב רוח רענן על פני"... (אפילו נהייתי מליצית...
) חכו חכו... Here it comes....
עפ
(באנרגיות מחודשות)

*יערית

New member
עפרה......(ככה מזמזת את שמך)

מותר לך...... ואת יודעת למה? כל האנרגיות החיוביות שאת שולחת לכאן כמעט בכל יום לפעמים מכלים את המיכסה שיש לאדם...אוליהפסק זמן הכי קטן שתיקחי בכדי לאזן את עצמך..בכדי לקבל אנרגיות מאחרים תטיב עימך! התשישות היא גם מהמחשבות שרצות לך בראש כל הזמן..... תני לעצמך מנוח
בזה אני מייעצת לך לצעוק הכי חזק שיש ולהשתחרר! (את האמת שהייתי מציעה דרכים אחרות להשתחרר..אבל אני סומכת עליך) ממני אליך
ואם שכחתי במיקרה אז ...
וגם

אין לך מילים? אחותי גמרת לתפוז

את הדיו (סתם) לאחרונה את קצת אחרת קצת מידי כאן קצת שונה משהו אחר בך מבזבזת הרבה אנרגיות כאן במקום העבודה כנראה כמו שיערית אמרה לך איפה שהוא בתגובתה, נוחי ובזבזי פחות.

ophra

New member
לא הבנתי מזליקה... ../images/Emo8.gif

אני קצת הרבה מדי פה...? או קצת מעט מדי פה....? לא משנה... חוזרת ל"עצמי" לאט-לאט... יום נעים לכולם עפ

שיח אחר

New member
משב רוח רענן ../images/Emo140.gif

"אור" משמש משל לטוב, אושר, זריחה, פריחה, צמיחה וכדומה, "חושך" משמש משל לרוע, כאב, עצב, תסכול, ייאוש, בלבול וכדומה. הזמן החשוך ביותר בלילה הוא דווקא אותם דקות אחרונות, לפני שהשמש מתחילה לעלות להאיר ולחמם את הארץ. מידי חודש הירח מתמעט והולך, עד שאיננו נראה לחלוטין, רק אז מתחילה גדילתו מחדש, ומידי יום הוא גדל והולך, עד שהופך להיות עיגול שלם. שלמות עצמית. עפרה היקרה! גם כשהכל מסביב נראה כל כך חשוך, כשהכל נראה כל כך קטן ולא חשוב, אז מתחילה לה הזריחה, אז מתחילה לה הצמיחה. את מקומו של הייאוש והעצבות החליפי באופטימיות… גם אם ראית העתיד לא טומנת בחובה מקור לעידוד - אל יאוש! כי אחרי החושך תמיד באה לה הזריחה. אור, אושר ואהבה. שיח אחר

למעלה